IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря, Мечо!

http://www.youtube.com/watch?v=qh3ZD...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ERYY8GJ-i0I

http://www.youtube.com/watch?v=-miQ6...eature=related

Malko ми е еклектичен изборът.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Като заговорихте за бира, на мен ли така ми се струва или е обективна истина, че бирата повече да е газирана отколкото бира? Имам спомени да е била по-гъста и горчива.
      на бирата сега проблема е ,че я спиртосват,за да има трайност,а преди задължителен ритуал беше огледа дали няма "парцали"
      оттам може би и усещанията
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Нямам сега време, но Съни му каза къде му е "счупен" телевизора, а той я нахока ( малоумна история ) - да си тотално неграмотен с компютри и да хапеш ръката, която ти помага.

Отивам да взема 1-2 продукта, че ще почвам да готвя на старчока.

Днес ще е на средиземноморкска доматена супа и пилешка кавърма, че най-бързо ще стане. За 1 час всичко до сервиране.

П.П. Като захлади, ще си играя да му правя една готина рецепта, дет' ми дадоха пак готините 'орица от форумО с пиле и пюре от моркови и картофи.
        ех Марандич,жената след Банско ще я оставя при техните,на връщане да те осиновя за една седмица,да ми готвиш,такива вкусотии ,чак ми повреди слюноотделянето

Коментар

• Вал, ето за вас релативистите от Уикипедията

Протагор е роден в Абдера, Тракия, Древна Гърция. Според Авъл Гелий Протагор изкарвал прехраната си като носач, но един ден е забелязан от Демокрит да носи множество малки парчета дърво, завързани с връв, Демокрит забелязва, че те са вързани с такава геометрическа точност, че според него Протагор бил математически гений по рождение. По тази причина Демокрит го взима при себе си на обучение по философия[2].
          Казват, че преди да започне обучението му, двамата сключили договор, според който Протагор щял да заплати таксата за същото, след като (и ако) спечели първото си дело (или публичен спор). Но обучението свършило, а Протагор и не помислял да влиза в спор или да завежда дело. Демокрит му писал: "Трябва да ми заплатиш за обучението си. Ако не го направиш, аз ще заведа дело срещу теб. Ако спечеля делото, ще трябва да ми заплатиш, съгласно решението на съда. Ако го загубя - трябва да ми заплатиш, съгласно нашия договор. И в единия, и в другия случай ще трябва да ми заплатиш, така че по-добре плащай без да съм те дал под съд!" На което Протагор, като добър ученик, отговорил: "По-добре не завеждай дело, защото ако аз загубя, не трябва да ти плащам, съгласно клаузата в нашия договор. Ако пък го спечеля - пак не трябва да ти плащам - този път-съгласно решението на съда. И в единия, и в другия случай нищо няма да получиш!".
          Last edited by mechobikov; 09.08.2012, 19:08.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Като заговорихте за бира, на мен ли така ми се струва или е обективна истина, че бирата повече да е газирана отколкото бира? Имам спомени да е била по-гъста и горчива.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Царят е гол ли каза ???
              Нямам сега време, но Съни му каза къде му е "счупен" телевизора, а той я нахока ( малоумна история ) - да си тотално неграмотен с компютри и да хапеш ръката, която ти помага.

Отивам да взема 1-2 продукта, че ще почвам да готвя на старчока.

Днес ще е на средиземноморкска доматена супа и пилешка кавърма, че най-бързо ще стане. За 1 час всичко до сервиране.

П.П. Като захлади, ще си играя да му правя една готина рецепта, дет' ми дадоха пак готините 'орица от форумО с пиле и пюре от моркови и картофи.

Коментар

• аз пък съм гаден сексист и харесвам йогата и ....

Коментар

• За какво се дърляте, че не съм разбрал с моето кратко четене на постовете.....
                  Даже малко ми прилича на пиянска свада......Аз като пийна една бира обичам всички хора....
                  Така че !!!!!
                  Трийте лошите думи и Арти да се включва с музиката...!!!( може и релаксираща)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Много сексистка е станала темата.
                    Разговорите трябва да са унисекс, андрогинни, неоцветени хормонално, че тази половост пречи на Истината. Каквото и да си говорим, истината най-вече е субективна и относителна.
                    Унисекс, мунисекс и тънко ме срита по кокалчетата нали ???
                    Дали е субективна или е обективна се спори от древни времена и още не е ясно кой е прав
                    tnm

Коментар

• Много сексистка е станала темата.
                      Разговорите трябва да са унисекс, андрогинни, неоцветени хормонално, че тази половост пречи на Истината. Каквото и да си говорим, истината най-вече е субективна и относителна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Тази тема е на Съни ( Тя ) и на Космо предимно ( демек са домакините ).

Доживях да видя, цурвулски елемент да пита защо Основателката на темата пита, а той се дръвчи на домакинята.

П.П. Препоръчвам Зарко, да си направи собствена тема, примерно: "Зарко, мрази всички!" ( мисля, че ще му ходи като стайлинг ).

И да се разкара от тази най-читава тема във форума на инвестор, където пишат една камара читави хора и не са длъжни да търпят омразата на някого.

Ако не разбира, какви са му опциите, има и други начини да ги разбере.

Аман от тъпи хейтъри ....
                        Царят е гол ли каза ???
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Непоискано мнение!
                          Зарко, не ти прави чест да бъдеш груб към някой, който се държи отзивчиво с теб!
                          Тази тема е на Съни ( Тя ) и на Космо предимно ( демек са домакините ).

Доживях да видя, цурвулски елемент да пита защо Основателката на темата пита, а той се дръвчи на домакинята.

П.П. Препоръчвам Зарко, да си направи собствена тема, примерно: "Зарко, мрази всички!" ( мисля, че ще му ходи като стайлинг ).

И да се разкара от тази най-читава тема във форума на инвестор, където пишат една камара читави хора и не са длъжни да търпят омразата на някого.

Ако не разбира, какви са му опциите, има и други начини да ги разбере.

Аман от тъпи хейтъри ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Хмм, дразниш нещо Дилетант, май!?
                            Що не ??? Да се стряска еврейчето и насън !!!

Комплименти !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Дано утре Господ да не се окаже ЕВРЕИН !!!
                              Хмм, дразниш нещо Дилетант, май!?
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                "За епитетите към мен, дет' не си ме виждал на живо - няма проблем."

Уоууууу, форумен Убавец?!

Ама тВа моЕ да заинтересува само някоя дама......, пък сега, като се замисля - по филмите съм виждал, че пасивната част от една друга групичка - също се правят красиви... Уауууу, ама - аз точно те тВа - последното - не си го мисля, въпрекЕ, че - щом нямаш връзка с дамското съсловие, нещо почва да ме тревожи, де...

Извън горното, формулира ли си въпросите в темата, която снощи подхвана - за дамите, които не ти обръщат внимание, или - точно горното е причина? Аааа, ако мислиш да пускаш въпроси в област "мека китка" - това наистина не е моя област...

Нещата, свързани с дами - мога да коментирам, а вероятно това ще се случи до дни - имаш време да помислиш..., а аз се ангажирам да ти пусна нови снимки тук /от някъде/..., айде - чаУ и внимавай с Горнооряховският бруС - много камънЕ има в Янтра, да не си направиш да страда нещо по красивото личице /не представлява интерес за мен!/...

Към Съни - не мисля, че съм искал нечие мнение по въпроса.

Приятна вечер на всички - ще ни вали - май, та ще поразхлади..., ще има приключения...
                                Непоискано мнение!
                                Зарко, не ти прави чест да бъдеш груб към някой, който се държи отзивчиво с теб!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X