IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    "За епитетите към мен, дет' не си ме виждал на живо - няма проблем."

Уоууууу, форумен Убавец?!

Ама тВа моЕ да заинтересува само някоя дама......, пък сега, като се замисля - по филмите съм виждал, че пасивната част от една друга групичка - също се правят красиви... Уауууу, ама - аз точно те тВа - последното - не си го мисля, въпрекЕ, че - щом нямаш връзка с дамското съсловие, нещо почва да ме тревожи, де...

Извън горното, формулира ли си въпросите в темата, която снощи подхвана - за дамите, които не ти обръщат внимание, или - точно горното е причина? Аааа, ако мислиш да пускаш въпроси в област "мека китка" - това наистина не е моя област...

Нещата, свързани с дами - мога да коментирам, а вероятно това ще се случи до дни - имаш време да помислиш..., а аз се ангажирам да ти пусна нови снимки тук /от някъде/..., айде - чаУ и внимавай с Горнооряховският бруС - много камънЕ има в Янтра, да не си направиш да страда нещо по красивото личице /не представлява интерес за мен!/...

Към Съни - не мисля, че съм искал нечие мнение по въпроса.

Приятна вечер на всички - ще ни вали - май, та ще поразхлади..., ще има приключения...
    Обобщавам ти "прозренията" от последните 2 дни.

1. Форумът ти пречи ( пускали ти вируси ).
    2. Участниците, а най-вече участничките му също ти пречат, защото те отсвирват вече в движение и докато се появиш.
    3. Те те отсвирват - ти продължаваш и си просиш боя.
    4. Откри нов танц ( може да се пробваш за Оскар ) - Еленино хоро танц - при музика на Бузики ( освен да се замълчи на подобен "подвиг" .... )
    5. БългариТЕ, жениТЕ, мъжеТЕ и т.н. <- има ли нещо да не ти пречи на теб в твоя живот.

П.П. 6. По-добре да не се срещаме на живо ( приятелски съвет ), понеже се уливаш, а такива влизат в специализирани заведения.

Ако те питам къв чеп дириш тук кат' всичко дет' мърда по Планетата ти пречи ( форум, участници и т.н. ) - и те не можеш каза. Затова имаш жълт картон - да си го знаеш.

Продължи още малко за червен, понеже следя и реакциите от мацките във форума и си на червена линия вече ..

Ще те успокоя, че досега няма 1-но позитивно мнение към теб, извън формата на форума ( а, по други канали ), а ти продължаваш да се правиш на "двИздъ". Още малко ще те изтрая ....
    Last edited by marandi; 09.08.2012, 18:26.

Коментар

• Само го предупреждавам де, да си прави сметката
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Зарко, беше...право на отговор

...Господ - евреин?! защо
        Ако паднем от руснаците, значи евреите са го завербовали !!!
        tnm

Коментар

• Зарко, беше...право на отговор

...Господ - евреин?! защо

Коментар

• Дано утре Господ да не се окаже ЕВРЕИН !!!
            tnm

Коментар

• "За епитетите към мен, дет' не си ме виждал на живо - няма проблем."

Уоууууу, форумен Убавец?!

Ама тВа моЕ да заинтересува само някоя дама......, пък сега, като се замисля - по филмите съм виждал, че пасивната част от една друга групичка - също се правят красиви... Уауууу, ама - аз точно те тВа - последното - не си го мисля, въпрекЕ, че - щом нямаш връзка с дамското съсловие, нещо почва да ме тревожи, де...

Извън горното, формулира ли си въпросите в темата, която снощи подхвана - за дамите, които не ти обръщат внимание, или - точно горното е причина? Аааа, ако мислиш да пускаш въпроси в област "мека китка" - това наистина не е моя област...

Нещата, свързани с дами - мога да коментирам, а вероятно това ще се случи до дни - имаш време да помислиш..., а аз се ангажирам да ти пусна нови снимки тук /от някъде/..., айде - чаУ и внимавай с Горнооряховският бруС - много камънЕ има в Янтра, да не си направиш да страда нещо по красивото личице /не представлява интерес за мен!/...

Към Съни - не мисля, че съм искал нечие мнение по въпроса.

Приятна вечер на всички - ще ни вали - май, та ще поразхлади..., ще има приключения...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Тук съм поставил цитат, защото това момиче /мисля/ - не би ми поставило нещо сечено, след което - при пускането на поста - същият да бъде анулиран в голямата му част...

...
                това със ...сеченето се дължи на бъг във форума, както и често да не излизат мнения а само цитата...
                Ако отидеш на редакция в мнението си ще видиш, че то си стои там,цялото, но при постване се къса и макар и неприятно...не влиза в графа вируси
                Повече подробности от админа на сайта

Хубав ден

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Що ме объркваш!? Аристотел никъде не го "срещнах" в поста на Асен.
                  Аристотел е ученик на Платон. Той плюе Платон. Разбира се не следва еднозначно, че плюе и Аристотел. Не знам, мислех, че Манков, може да има по подробни знания за древността и да помогне.

А освен това не виждам какво може да помогне в спора това, дали истината зависи от човека или е обективна.

Пък и не само при спор. И в науката също. Според мен и двете виждания са приемания, които нито могат да бъдат доказани, нито отхвърлени. Просто игра на ума, която няма практическа стойност.
                  tnm

Коментар

ТоА - пак неподготвен се изказва!

Жена - да ти помага?! Говориш за войната на таралежите!

Единствената "помощ", която със сигурност можеш да получиш - да ти стъпят на главата, за да излязат по-леко на брега...

/Моля да обърнете внимание, но и да съзрете в горните ми думи - наченките на самоиронията и баснята в отношенията между двата пола/..
                    Шшш ...

следя ти бегло "кариерата" у форумО.
                    -----------------------
                    За епитетите към мен, дет' не си ме виждал на живо - няма проблем.
                    -----------------------
                    Проблем ще имаш, ако дочуя, че се опиташ да си позволиш твоите селски сказки към някоя от мацките у форумО.

П.П. Умувай какво съм ти казал и както искаш го приемай!

По принцип е желателно да спреш да ме споменаваш във всеки пост, но Русото винаги дава шанс на всеки да си изкаже.

Търпението ми е пословично

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Тя закачката е че едните твърдят, че истината зависи от гледната точка, а другите (моите хора) са за обективната истина. Но това е що се отнася до логиката. И двете школи правилно разбират причината и следствието, просто се гаврят едни с други.

За реториката не виждам тази закачка какво значение има след като там се изследва по скоро убедителното отколкото истината. А в това отношение Аристотел не пада по долу от лошите.
                      Що ме объркваш!? Аристотел никъде не го "срещнах" в поста на Асен.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Не бих.
                        Ще трябва да поровя в хронологията и да потърся темата "Кавги и ругатни". Отговорът ми на твоят пост ще е точно на място там
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Струва ми се, че виждам противоречие в думите ти!? Би ли разсеел съмненията ми, като ми обясниш малко по-обстойно дали имам качеството и в крайна сметка губи ли ми се нещо!
                          Не бих.
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Е да де!

То и за това избягвам да се зацуцвам като вас по разни природни красоти, тревички/ цветя и салати /, добичета и морета..Ех, как ми се ще едно псе, не е истина!
                            Уж да събера ресурс за некоя фиданка.
                            Ма не би.
                            Изтрещяли са поголовно, тотално и безвъзвратно.Кат ония погреби напоследък.

Иначе, ако сравните мненията ни със Зарко за жените, той ще ви се стори като свети Джакомо.
                            Казанова.

То Смонафта що само ги чука и бега?
                            Па аз съм се изхитрил и дори такова внимание не им обръщам.
                            Е, на - вчера заставам пред огледалото и кво?
                            Виждам Татарчев!
                            Гушнал си котарака.

То моето е профи изкривяване.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=FhzyZY56qis

Дай адрес и веднага ти изпращам дебелото псе. Ама върви в комплект с един дивак, който на Преображение Господне навърши 14 години и малко го тресе пубертета.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Е, ще помагате да не стават сакатлъци

ТоА - пак неподготвен се изказва!

Жена - да ти помага?! Говориш за войната на таралежите!

Единствената "помощ", която със сигурност можеш да получиш - да ти стъпят на главата, за да излязат по-леко на брега...

/Моля да обърнете внимание, но и да съзрете в горните ми думи - наченките на самоиронията и баснята в отношенията между двата пола/..

Коментар

...очевидно, на някои тук /нямам предвид теб/ - освен т.нар. "женска интуиция" - им липсва и качеството - да могат успешно да четат между редовете - написаното...

Точно последното - май ти се губи, нищо, че се развивате в тематиката на асоциативното мислене и изразяване с някои от участниците тук...

За "милионите години немислене" - тоя човек го фаворизирахте вече /усещам, че паметник ще му издигате вече..., ама защо, ли?..., просто, защото той казва, че дамите са достатъчно умни, за да прехвърлят ВСИЧКО - ДОРИ И МИСЛЕНЕТО - на другият пол..., АМА - КОЙ ДА СЕ СЕТИ ЗА ТОВА???/, а той конкретно намига именно по повод ПРОСЛОВУТАТА "женска интуиция"..., като просто е предположил причини..., пък няма кой да му отговори..., очевидно - и отговорите сте прехвърлили /освен мисленето/.... Аз си имам други версии, но зорко съм следен, за да ме довършат с ятагана на сексизма, надвиснал на косъм над любвеобилната ми главица...
                                Струва ми се, че виждам противоречие в думите ти!? Би ли разсеел съмненията ми, като ми обясниш малко по-обстойно дали имам качеството и в крайна сметка губи ли ми се нещо!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X