IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Май си жадничък, ърмм ..?

Облогът е кой от форумО ще вземе дистанцията до хапартаментЯ на Арти-ту. Стартът е даден, демек съдията пуцна с пищоФа и даже една гарга падна след стрелбата.

Тя кат' каже на финала - еди-кой си дойде от форумО ( повтарям форумО ) - тогава се брои, че съм загубил баса.

Капиш? ( или да ти го обясня по-бавно ) - хихи

... мъжката /НИ/ логика много често ни върти жестоки номера..., но нали дамите са толкова нежни същества, как да не им повярва човек?...

... моята логика е друга: АКО /повтарям: АКО/ тя каже, че някой от форумО /ти/ е отишъл при нея, то в същият случай - някой друг е бил там...

АВе, Маранди - очевАдно имаш някои /може би - незначителни/ пропуски в дамската психология, но не се притеснявай, ножът е дървен и - определено - няма да се получи, както ти си планираш превъзходството...

Аз - жаден? За бирата - изобщо не се притеснявам: не оставам без храна, нито без онова, което ми харесва за пиене.

Капиш?
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Нам що си мислА, че тук някой трябва да си запише в тефтерчето, че ми дължи бира и половина... ... Не съм особено взискателен: "Старопрамен" пийвам с удоволствие...]

И-и-и бе-е-е,

Голям си разтури колиба!

Гаджето щъка наоколо и само търси начин да се осуче около мен.Чака ме работа до сутринта, а комповете ми нямат пароли.Пък и тоя дет сега му се дзверя, никога не изключвам.И то набързо скролирало за... бойлера....

Сега ме дрънка да сме си "вадели очите"!
      Според Казандзакис.
      Ма що дадох на невръстно хлапе да чете “Последното изкушение на Христа”?.
      То го разбира като Камасутрата.

Место да си чете счетоводството...
      Last edited by sergo; 31.07.2012, 00:11.

Коментар

Нам що си мислА, че тук някой трябва да си запише в тефтерчето, че ми дължи бира и половина... ... Не съм особено взискателен: "Старопрамен" пийвам с удоволствие...
        Май си жадничък, ърмм ..?

Облогът е кой от форумО ще вземе дистанцията до хапартаментЯ на Арти-ту. Стартът е даден, демек съдията пуцна с пищоФа и даже една гарга падна след стрелбата.

Тя кат' каже на финала - еди-кой си дойде от форумО ( повтарям форумО ) - тогава се брои, че съм загубил баса.

Капиш? ( или да ти го обясня по-бавно ) - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ако Темидчето се примоли, мога бързо да ѝ пратя майстор за да откачи тока и оправи крана.Защото сега е на свещи.

....

...но, определено - не е на свещи, защото добре помня като каза, че е изключила захранването към бойлера, т.е. - банята й е на отделен предпазител... Вероятно другите стаи са също на отделни предпазители /бушони си им казваме/, а щом е така - самото осветление навсякъде, пък - от своя страна е отделено на таблото...

...все пак - не е лошо да ти се обади, защото идеята ти заслужава внимание - доста е практична.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ако Темидчето се примоли, мога бързо да ѝ пратя майстор за да откачи тока и оправи крана.Защото сега е на свещи.

.....

Нам що си мислА, че тук някой трябва да си запише в тефтерчето, че ми дължи бира и половина... ... Не съм особено взискателен: "Старопрамен" пийвам с удоволствие...

http://www.youtube.com/watch?v=6B6F9...eature=related

Коментар

• Ако Темидчето се примоли, мога бързо да ѝ пратя майстор за да откачи тока и оправи крана.Защото сега е на свещи.

А Смонафта пак го е фанала липцата.

Коментар

...най-специфичната операция е смяна на нагревател, почти непосилна при някои видове бойлери, ако нямаш точният инструмент, но пък едва ли някой от "майсторите" би се хванал с такъв ремонт, поради отлагането на котлен камък.... - т.е. - ремонтът ще излезе по-скъп от закупуване на нов бойлер...
                Ннамерих в нета нагревател за 40 лв.Пък бойлера е мощен - 3.5 КВ, 120 л.Цена - 325 лв.
                Инструментите при мен не са дублирани.
                Третирани са.

Като зърнах сиянието на гаранцията повиках техник.И понеже бях свършил цялата му работа, бързо се върна с направен от тях безплатен нагревател.

И съвсем накрая предложи, че срещу 50 лв. ще ми донесе новия бойлер!

ПС При мен казана бе здрав.А нагревателите - напълно разградени.Бяха се нацепили по дължина и се виждаха реотаните.Кварцовият пясък, който служи за изолатор, бе останал на места и то под формата на стъклени шупли.Водата изтичаше от края му, с който е завинтен към фланеца и чрез клема - към ел. мрежата.
                Last edited by sergo; 30.07.2012, 21:53.

Коментар

Ба ма-а-а му,

Тоа път тресна десетката!

Подир седмица ми се случи сущото явление.Само дето ми църцореше гаранцията - два месеца.И кранчето бе достойно ръгясало......

И естествено първо го разглобих из основи, та чак на половина изчистих ръждата отвътре.После обиколих магазините за нов нагревател и след половинка ракия ми блесна мислата да изрова докюментите и тогаз да купувам нов.
                  Ма пет дена без топла вода в ателието.
                  Ум царува.......

И не ме пробутвай за келявата работа - Смонафта е Годо.
                  Има цела бригада.
                  Помниш ли как отремонтира един талиански бойлер преди два месеца?Купи го за 120К и го обескости.След това го събра, само и само да го пробута на некви украинци.
                  И то на далавера.

...най-специфичната операция е смяна на нагревател, почти непосилна при някои видове бойлери, ако нямаш точният инструмент, но пък едва ли някой от "майсторите" би се хванал с такъв ремонт, поради отлагането на котлен камък.... - т.е. - ремонтът ще излезе по-скъп от закупуване на нов бойлер...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Амчи..ползвай го.

... с малко повече фантазия, казваш...

Коментар

Изумен съм, че си сменил темата: "Какво съм приготвил за ядене на татко ми, когото го болят зъбите от твърдата храна"...

Никакво въображение нямаш: аз залагам на Серго - той се класира без никакви проблеми на конкретната дистанция...

п.п. Губиш бира и половина!
                      Ба ма-а-а му,

Тоа път тресна десетката!

Подир седмица ми се случи сущото явление.Само дето ми църцореше гаранцията - два месеца.И кранчето бе достойно ръгясало......

И естествено първо го разглобих из основи, та чак на половина изчистих ръждата отвътре.После обиколих магазините за нов нагревател и след половинка ракия ми блесна мислата да изрова докюментите и тогаз да купувам нов.
                      Ма пет дена без топла вода в ателието.
                      Ум царува.......

И не ме пробутвай за келявата работа - Смонафта е Годо.
                      Има цела бригада.
                      Помниш ли как отремонтира един талиански бойлер преди два месеца?Купи го за 120К и го обескости.След това го събра, само и само да го пробута на некви украинци.
                      И то на далавера.

Коментар

• Амчи..ползвай го.

Коментар

Aрти, малък поздрав (мисля, че ще ти харесат ).
                          Ще се разсеят тъмните облаци над главицата ти.

.....

http://www.youtube.com/watch?v=k0RkbLCBq0A

Тъй като много ми хареса тАнгото, мога ли да го ползвам, за да разсея облаците и над моята главица, моля?

Коментар

• Aрти, малък поздрав (мисля, че ще ти харесат ).
                            Ще се разсеят тъмните облаци над главицата ти.

http://www.youtube.com/watch?v=4op1e...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=k0RkbLCBq0A

Коментар

Зарко, идея си нямаш какви "разбирачи" шетат с "майсторски" куфарчета.
                              Ако бяхме някои дребнави душици, можехме да си имаме топла вода без да си слагаме бойлер- някой майстор беше пропуснал да сложи възвратен вентил на съседите. Информирахме ги.

... шетат, т.е. - покриват празна ниша на пазара......, цялата ни действителност е една измислица...

Коментар

......

п.п.Що така няма: "Добро утро мечо!
                                Добро утро тайфата!"
                                ........

.
                                И "добре дошъл!" не се чува отникъде... Я да ви чуем, в хор - дамите с едно българско "Добре дошъл!", да видиш - няма ли да ни споходи в тоя час, минута и секунда...

Коментар

Working...
                                X