IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Ха здравейте и от мен. Тъй като не съм по техническата част, ще дам едно практично предложение на Арти, което ми дойде на ум с помощта на някои мои съседи, които не плащат ток повече от 20лв през лятото. И тайната е , че си загряват 10 литрови бутилки от слънчо, всеки ден си имат гореща вода. Та това е, дано да съм полезна, поне до намиране на техническото решение, и недей така със съвсем студена вода, и аз се къпя с хладка, ама не сме моржове.
    Благодаря

Поздрав с един шансон http://vbox7.com/play:f516ea90d1&start=17&r=emb

Хубав ден!
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Ха здравейте и от мен. Тъй като не съм по техническата част, ще дам едно практично предложение на Арти, което ми дойде на ум с помощта на някои мои съседи, които не плащат ток повече от 20лв през лятото. И тайната е , че си загряват 10 литрови бутилки от слънчо, всеки ден си имат гореща вода. Та това е, дано да съм полезна, поне до намиране на техническото решение, и недей така със съвсем студена вода, и аз се къпя с хладка, ама не сме моржове.
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Не смей, че ще хапя уши имам шеговити познати, които си предлагат баните това е положението. Айде затваряме тази страница, че вече я преекспонирахме

УБУ, де - затваряме, добре! Все пак, преди да приключа - да се дообясня /кВо точно съм искал да кажа/... "ША МИСЛА" - каИШ, щот мъжката логика се използва и от дамите /убеден съм/ - т.е. - и там е същото: "Друг път, за един път, толкоЗ път - никой път!"...

Та, така: довечера отново ще се преброим, ако не ни мине котка път - с различно предложение, де...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ...5-6 предложения?..., само толкова, ли?...

...аааа, не зная!......., аз - като всяко невинно птиченце - съм сигурен, че минах между капките - дистанционно..., загатнах там за банкова сметка /която е от серьОзните решения/, ама и ти не си вчерашнО, както се казва.....ША мислА...
          Не смей, че ще хапя уши имам шеговити познати, които си предлагат баните това е положението. Айде затваряме тази страница, че вече я преекспонирахме

Коментар

• Ееех Арти,

Ако не беше зарязала моренцето заради Софето, щеше да може като се развали бойлера да се цъмбурнеш !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• ..с риск да потъна в безинтересни моменти /вън от основната фабула/, снощи ме споходиха в едни размисли, а именно - че не дообясних нещата /в случай, че връзките не са гъвкави/ при разглобяването... Та холендрите /крайната свързваща арматура/ - имат една особеност, която може да изиграе лоша шега при демонтаж, ако не се знаят подробностите... Значи - знаем, че всички фитинги /свързваща арматура/ - са с дясна резба. За да е възможно все пак да се приключи свързването в една верига - последният елемент няма как да не е с лява /"обратна"/ резба..., така че - гайката на холендъра е именно с лява резба. Казвам това, защото с времето /5 години и повече/ - отделени соли от водата "спичат" връзките, което е голямо затруднение в развиването при демонтажа, но и ако не отчетем, че резбата е лява - става още по-конфузно... То пък - тръбният с голямо рамо - спирка няма, но може и резба да се скъса или гайката да се спука...

АДИ стига толкова проза...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Хахаха покрай болера днес така съм се смяла от сутринта има вече 5-6 предложения за баня, вана и т.н.
                ...5-6 предложения?..., само толкова, ли?...

...аааа, не зная!......., аз - като всяко невинно птиченце - съм сигурен, че минах между капките - дистанционно..., загатнах там за банкова сметка /която е от серьОзните решения/, ама и ти не си вчерашнО, както се казва.....ША мислА...
                Last edited by zarco; 31.07.2012, 10:29.

Коментар

• Хахаха покрай болера днес така съм се смяла от сутринта има вече 5-6 предложения за баня, вана и т.н.

Коментар

Този път се размина за следващия може и да се обадя Благодаря!

...мога ли да подскажа... ..., то - умните дами не се нуждаят от подсказки, но може да си пропуснала някоя подробност......., та: по причината, че Серго нямал парола, когато си влиза в компютъра - може да ползваш някаква - близка до шивашката терминология, напримеееерр - сега не мога да се сетя нещо по-подходящо, де /за което се извинявам/..., например нещо такова: Ще ми се наложи да се погледне на место, дали е изпълнима една тропоска-подгъв, защото пердетата са тежки и много надиплени...

... докъде я докарахме..., не че дамите нямате достатъчно фантазия, за да изработите други дами..., но и другите тревичка не пасат, де..., затова такива "сблъсъци" на интелекта са интересни за околните, само да не сме по средата на огъня...

Приятен ден на всички!
                    Last edited by zarco; 31.07.2012, 10:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Ако Темидчето се примоли, мога бързо да ѝ пратя майстор за да откачи тока и оправи крана.Защото сега е на свещи.

А Смонафта пак го е фанала липцата.
                      Този път се размина за следващия може и да се обадя Благодаря!

Коментар

• ДобрЮтрУ приятели Цунквам ви всичките и безкрайно благодаря за съветите

п.п. Вал много хубави песни, точно на място ми дойдоха

п.п.п. Вълчо в СофЕто съм

Сега какво направих - отворих електрическото табло и разделих кабелите, след което ги облепих с тиксо (от онова изолиращото синьо ), да не си помислите, че съм се сетила сама по пътя за вкъщи питах още нам колко си човека Стъпка втора беше да отовря долната час на ойлера, където са защитите и почти ми се получи ама само почти, тъй де наполовина, нещо не успях да отвинтя и се наложи да викна един комшия. Та той отвинти последното болтче издърпахме долната част с всички жички и чудесии, бутнахме я и водата си изтече.Ама каква водаааа черни пясъци от пустинята Гоби даже и камъчета се намираха...беше 80 литров бойлер. Нямам намерение да го ползвам, само в някакъв момент да го демонтирам пък за новия си мисля. Лошото е че снощи и днес трябваше да си визмам студен душ. А каквто съм жаба-кикерица и обичам да източвам по един цял бойлер с топла вода, ех....c'est la vie Такаа това се случи с бойлера и мен, не съм изтормозила никой прекалено много Реших и тази задача, само наполовина, но докъдето ми сдтигнаха силите. Днес е нов ден... да видим какво ли предстои

http://www.youtube.com/watch?v=Sgk4c...eature=related 0.12.38
                        Last edited by artemida_sofyanska; 31.07.2012, 17:55.

Коментар

• Добро утро

А бе, много задуха у Албената бре, на плажа май ще е ПУСТИННА БУРЯ !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Бройлерът ще го оправим. Ама се чудим с картофи, ориз, грах и т.н.

Русото би го предпочело на лучена яхния със сини сливи, ама ще се съобрази с обществено мнение.

Баф' мама и бройлер
                            Като гледам - ни бойлера сте оправили, ни нещо друго. А..., русото да се съобразява с тейко си и да не изказва самостоятелни мнения, кое как, ще оправя. Така би било май най-добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                              Ко стана тука? Оправихте ли бойлера?!! Ле-ле що писания изписахте за един бойлер цял ден - не е истина просто...!!! Живи и здрави...
                              Бройлерът ще го оправим. Ама се чудим с картофи, ориз, грах и т.н.

Русото би го предпочело на лучена яхния със сини сливи, ама ще се съобрази с обществено мнение.

Баф' мама и бройлер

Коментар

• Ко стана тука? Оправихте ли бойлера?!! Ле-ле що писания изписахте за един бойлер цял ден - не е истина просто...!!! Живи и здрави...

Коментар

Working...
                                X