IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    .....ми това е много добре казано - много усмивки ще грейнат на нежните личица...

...амааааа.... /аз - пак с моето провокативно "амааа"/..., да де - амаааа - по-самокритично настроените, т.е. - на реалистично мислещите - не може да не им се прокрадне една скрита /от другите/ - мисЛА..., а именно: "Мааааа, да се такоАм У опитната..."...

...лично аз отдавам лееееекият песимизъм на факта, че т.нар. опит, освен онзи - толкова много харесван ОПИТ, съдържа и едно малко количество: предубеждения - ли, задръжки - ли, неувереност - ли, страхове - или каквото там - все от различно естество, защото - всички тук дами са били татковите принцеси, които са се грижили за своите куклички, всецяло отдадени на бъдещето си - с добрият принц...

...да, ама не са знаели /кой да им каже/, че добрият принц - понякога е наистина добър, докато не му изтече срокът на годност /да е добър/, а този срок никога не е един и същ, защото, пък малките момченца - никога не са живяли с мисЛАта да бъдат принцове, а именно - да си останат за цял живот "лошите момчета"...

И тръгва сблъсъкът - след няколко дни, седмици, месеци, или /дай Боже!/ - години...

Даммм, това е нашият живот... Все пак ни се иска /на мъжете/ ОПИТЪТ да надделява, но без разните там предубеждения и задръжки... Повече от жените мислят друго...

/с други думи - вечната колизия/...
    True
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

.....ми това е много добре казано - много усмивки ще грейнат на нежните личица...

...амааааа.... /аз - пак с моето провокативно "амааа"/..., да де - амаааа - по-самокритично настроените, т.е. - на реалистично мислещите - не може да не им се прокрадне една скрита /от другите/ - мисЛА..., а именно: "Мааааа, да се такоАм У опитната..."...

...лично аз отдавам лееееекият песимизъм на факта, че т.нар. опит, освен онзи - толкова много харесван ОПИТ, съдържа и едно малко количество: предубеждения - ли, задръжки - ли, неувереност - ли, страхове - или каквото там - все от различно естество, защото - всички тук дами са били татковите принцеси, които са се грижили за своите куклички, всецяло отдадени на бъдещето си - с добрият принц...

...да, ама не са знаели /кой да им каже/, че добрият принц - понякога е наистина добър, докато не му изтече срокът на годност /да е добър/, а този срок никога не е един и същ, защото, пък малките момченца - никога не са живяли с мисЛАта да бъдат принцове, а именно - да си останат за цял живот "лошите момчета"...

И тръгва сблъсъкът - след няколко дни, седмици, месеци, или /дай Боже!/ - години...

Даммм, това е нашият живот... Все пак ни се иска /на мъжете/ ОПИТЪТ да надделява, но без разните там предубеждения и задръжки... Повече от жените мислят друго...

/с други думи - вечната колизия/...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        До-о-обро утро,
        Виетнам!

Ко става бе?
        Само преди месец, от шест саато налазвахте темата, а сега?
        Гемиите ли ви потънаха или бойлера протече?

Сетих се-е.....
        Щото ЧЕЗ идват в края месеца и сигур сте дръпнали завесите и на звънеца - шапката за плуване.

Не ли?

Още малко черен хумор:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=44NQkFJaEuE
        Добро утро ва Сергооо ....
        Стига с тия бойлери, че моя (нов, на неколко месеца, от оня ден е почнал да издава едни странни звуци мамицата му) зе да ме притеснява ...
        Аре успешна сряда на дъртошите !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• До-о-обро утро,
            Виетнам!

Ко става бе?
            Само преди месец, от шест саато налазвахте темата, а сега?
            Гемиите ли ви потънаха или бойлера протече?

Сетих се-е.....
            Щото ЧЕЗ идват в края месеца и сигур сте с дръпнати завесите,а на звънеца - шапката за плуване.

Не ли?

Още малко черен хумор:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=44NQkFJaEuE
            Last edited by sergo; 01.08.2012, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

.... щом ще си говорим на "Ви" - хубава и на Вас...

Предлагам малко повече раздвижване с настроението на дами с къси полички - мечта за мъжете с правилна ориентация...

http://www.youtube.com/watch?v=ArYZC...eature=related

...на дамите не им предлагаме нищо по-специфично, защото около тях /ДЕТ му казваме - на една ръка разстояние.../ има кой да им предложи интересните преживявания...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Хубава Ви вечер !

http://www.youtube.com/watch?v=nJl99...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  П.П. ВМанков, музиката и изпълнението ми хареса!
                  И текста, и текста!

------------
                  Като оня виц за червените и белите рози на гара Стара Загора
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                    Стана ми любопитно какъв е критерия за пълноправни членове на семейството.
                    Непълноправен, донякъде ясно, ама 1/3 пълноправен?
                    1. Кучето - защото е куче
                    2. Детето - защото е дете
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Освен мониторинг, извършвах и дистанционен контрол, защото оставих 1/3 пълноправен член на домочадието с непълноправния член да пазят бърлогата от посегателства.
                      Стана ми любопитно какъв е критерия за пълноправни членове на семейството.
                      Непълноправен, донякъде ясно, ама 1/3 пълноправен?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Добро утро tnm

Дойде най после. Вчера надвечер като се разхождахме по Дамбата се оглеждах, ама не те видях.
                        По тъмното като се върнахме в Албена се къпахме на лунна светлина !!!
                        Ъмм, как тъй не ме забеляза!? Нямаше друга, която да се разхожда по алеята, накипрена с небесносиня бурка. Занасяш ме нещо.

П.П. Малий, Мечо... Пак бях в онази част на България, в която денонощието е от 36 часа. Ама хората едни работни... и тези часове не им стигат да си отхвърлят задачите Скъсах се да давам мъдри наставления и да изказвам компетентни мнения. Четири дни го раздавах наблюдател, като Сините каски в Косово
                        Освен мониторинг, извършвах и дистанционен контрол, защото оставих 1/3 пълноправен член на домочадието с непълноправния член да пазят бърлогата от посегателства.
                        Само да не разберат от Агенцията за закрила на детето, че могат да ми стъжнят ведрото всекидневие
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Гледам, добре са забавлявате. Дори поправки онлайн на електроуреди вече се предлагат у форума. Похвална инициатива!!!

Добро утро tnm

Дойде най после. Вчера надвечер като се разхождахме по Дамбата се оглеждах, ама не те видях.
                          По тъмното като се върнахме в Албена се къпахме на лунна светлина !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Гледам, добре са забавлявате. Дори поправки онлайн на електроуреди вече се предлагат у форума. Похвална инициатива!!!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Благодаря

Поздрав с един шансон http://vbox7.com/play:f516ea90d1&start=17&r=emb

Хубав ден!
                              Моля, пак заповядайте.

http://www.youtube.com/watch?v=BjwZ_...eature=related
                              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Gotthard - Anytime Anywhere - http://www.youtube.com/watch?v=XafGV...feature=relmfu
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X