IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• след изключително тежкия работен ден/поне за мен-обсъждане на световните проблеми на бира/и девойките,които ги носят/-няколко,защото и проблемите много/ е хубаво да си пуснеш нещо релаксиращо
    http://www.youtube.com/watch?v=Y-E53...eature=related
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Артемидче една седмица на море - Приморско и 1 седмица на балкан. Есента на море в Турция. Гледам тук добра веселба е имало. Къде е Космо- да не е в Гърция. Артемидче ти взе ли испитите.
      http://www.youtube.com/watch?v=TS9_i...Ma4tMXRgCYEvke
      Пусни малко музичка
      Добре дошъл Киро, правилно постъпваш. Веднъж се живее !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Мечо, и на плажа си е жива мъкаааааа, също като на нивата - седиш си, а слънцето сърдито пече ли, пече ...
        Ааа, на морето мога да се цъмбурна, а и самодивите без премяна (в случаите, когато не се окажат мираж)
        tnm

Коментар

• Артемидче една седмица на море - Приморско и 1 седмица на балкан. Есента на море в Турция. Гледам тук добра веселба е имало. Къде е Космо- да не е в Гърция. Артемидче ти взе ли испитите.
          http://www.youtube.com/watch?v=TS9_i...Ma4tMXRgCYEvke
          Пусни малко музичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            БАНДААА МАЛКО МУЗИКА
            http://www.youtube.com/watch?v=9zjB3...&feature=share
            Киро къде се изгуби, вя гащи по морето или се спотайваше някъде тихичко?

Поздрав и лека вечер

Andain - Much Too Much - http://www.youtube.com/watch?v=q0V0L...feature=relmfu
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• БАНДААА МАЛКО МУЗИКА
              http://www.youtube.com/watch?v=9zjB3...&feature=share

Коментар

... мъжът беше зает с други, по-важни и неотложни ангажименти, а на наследникът бяха вменени с нарочна устна заповед част от задълженията му.
                ... и друго: дебелото псе не дава да го епилирам. Мое ли да го депилирам!?

П.П. Значи на Вал можеш да пишеш постове от три думи, а на мен не можеш!?
                Много правилно: при неотложните "ангажименти" - кой ти мисли за епилиране?

/и тоя път не успях с три думи, т.е. - изприказвах си думичките за 3 години напред, това ли ми казваш в прав текст?/...

/... не помня да съм приказвал напоследък с жена - и да съм изчерпвал тематиката ЕДИНСТВЕНО с три думи.../...

/изразите в скоби - са авторови вметки, които не се смятат за част от същинският текст/
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm

Най добре си е у дома на сянка

Пък аз съм още у Добруджата, ама на море. Забелязал съм, че на плажа е по арно отколкото на нивата !!!
                  Мечо, и на плажа си е жива мъкаааааа, също като на нивата - седиш си, а слънцето сърдито пече ли, пече ...
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    ...таА - и тя: ми откъде да забележи една жена, че тя - прахосмукачката не се "пуска" - така - сам-самичка, а трябва един мъж И ЗА ТАА раПТА...... ТО, горкото - мисли, че както си стои в кашона - праОсмукачката - сама си излиза от там, включва се, убира, разтоварва си в контейнера праха, а после - послушно /сам-сама!/ - се прибира обратно в кашона...

...и другото: ми откъде да разбере една жена, кВа точно е причината за появата на ония ми ти кафяви косъмчета? Нещо съвсем необичайно за нашата действителност... /ми някои вероятно не се епилират - да подскажа, ЩОТ то НоО трудно да се досети човек/...
                    ... мъжът беше зает с други, по-важни и неотложни ангажименти, а на наследникът бяха вменени с нарочна устна заповед част от задълженията му.
                    ... и друго: дебелото псе не дава да го епилирам. Мое ли да го депилирам?

П.П. Значи на Вал можеш да пишеш постове от три думи, а на мен не можеш!?
                    Last edited by tnm; 01.08.2012, 14:11.
                    Мечо

Коментар

... прахосмукачката не беше пускана в мое отсъствие и из целия апартамент се носеха финни бели и кафяви косъмчета. Проблемът беше много бързо отстранен и нещата си дойдоха на мястото.

П.П. ВМанков, хммм!

...таА - и тя: ми откъде да забележи една жена, че тя - прахосмукачката не се "пуска" - така - сам-самичка, а трябва един мъж И ЗА ТАА раПТА...... ТО, горкото - мисли, че както си стои в кашона - праОсмукачката - сама си излиза от там, включва се, убира, разтоварва си в контейнера праха, а после - послушно /сам-сама!/ - се прибира обратно в кашона...

...и другото: ми откъде да разбере една жена, кВа точно е причината за появата на ония ми ти кафяви косъмчета? Нещо съвсем необичайно за нашата действителност... /ми някои вероятно не се епилират - да подскажа, ЩОТ то НоО трудно да се досети човек/...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Снощи се прибрах в бърлогата след 5 дневно отсъствие и констатирах, че част от китките се дали фира /Русото, какво стана с поливната система?/. Други трайни увреждания върху семейното имущество не забелязах.
                        Поради настъпили форсмажорни обстоятелства, които не бяха цитирани с точност, прахосмукачката не беше пускана в мое отсъствие и из целия апартамент се носеха финни бели и кафяви косъмчета. Проблемът беше много бързо отстранен и нещата си дойдоха на мястото.

П.П. ВМанков, хммм!
                        Добро утро tnm

Най добре си е у дома на сянка

Пък аз съм още у Добруджата, ама на море. Забелязал съм, че на плажа е по арно отколкото на нивата !!!
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Снощи се прибрах в бърлогата след 5 дневно отсъствие и констатирах, че част от китките се дали фира /Русото, какво стана с поливната система?/. Други трайни увреждания върху семейното имущество не забелязах.
                          Поради настъпили форсмажорни обстоятелства, които не бяха цитирани с точност, прахосмукачката не беше пускана в мое отсъствие и из целия апартамент се носеха финни бели и кафяви косъмчета. Проблемът беше много бързо отстранен и нещата си дойдоха на мястото.

П.П. ВМанков, хммм!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            ... стига си четкала! Твоят принц тая сутрин ще да те е събудил с най-нежната целувка, нъл? Затова си в доброто настроение...

Ама колко малко й трябва на една жена сутрин - за да е щастлив денят й!
                            Заре ич не ми е "Щастливият ден", но това е друга тема на разговор

Joe Cocker - N'Oubliez Jamais - http://www.youtube.com/watch?v=MBpyuYgfCWA
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• ...с извинения, ако съм засегнал някоя/някого - често не ми се разбира, кога точно говоря сериозно...

Приятен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                True

... стига си четкала! Твоят принц тая сутрин ще да те е събудил с най-нежната целувка, нъл? Затова си в доброто настроение...

Ама колко малко й трябва на една жена сутрин - за да е щастлив денят й!

Коментар

Working...
                                X