IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ъмм, много си потаен. Койо ще да е туй море или предпочиташ да ни държиш в неведение до деня на събитието!?

...вие па - да се тръшкате /и особено пък ти - дето си ми зела думата за три години напред.../ - нема ви издам тайната /не че аз съм Зел великото решенье/...., на юг Ше е, вече почти съм решилО, ама колко на юг - по компаса Ше видим - Ко ше покаже...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• ... имам много добри познати капитани далечно плаване, ст.пом. и всички надолу, както и познати от машинни команди - от шеф-механици - надолу..., това са хората, които, когато слязат на брега - повече море не искат да виждат..., разбира се - поне до следващият рейс...

...аВе - още Алеко е стигнал до "формулата": "разни хора, разни идеали"..., кВо ли пък ни пука - важно е да живеМО, каО наЗЕ ни Ареса!
      Last edited by zarco; 01.08.2012, 21:29.
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Дюни.
        Става. Аз съм свикнала да ходя на почивка по северното Черноморие, но Дюни също ми харесва.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          .... ми, щом такава е логиката, тогава и аз ще ви пиша тия дни от едно море...
          Ъмм, много си потаен. Койо ще да е туй море или предпочиташ да ни държиш в неведение до деня на събитието!?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Ценното на тия форуми е обмяната на достоверна информация между хора, които си вярват /понякога/...

Считам инфото за мизерия край Варна за достоверно, което означава, че Морската ни столица ще е аут от възможните /ми/ дестинации...

Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Вчера и оня ден плувахме на лунна светлина.
              Една почивка не е ли на море, не е почивка.
              Така е- предполага към отпускане, а баирите изискват кондиция и ..усилие.

Коментар

.... ми, щом такава е логиката, тогава и аз ще ви пиша тия дни от едно море...

Коментар

Защо да е глезотия? Аз ходя на вечерни плажове заради плуването.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

"Крийдънс" е ОК Киро.

... удовлетворен съм, че някой е прочел съществената част на поста ми..., защо тогава цитираш несъществената? Очевидно ти се изплъзва иронията... Бъди здрава и щастлива!

Коментар

Дюни.
                      И там
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Ай сЯ и глезотии...

"Крийдънс" е ОК Киро.
                        Last edited by val/she; 01.08.2012, 20:17.

Коментар

От всичките ми миткосвания по нашето крайбрежие съм разбрал едно. На Шкорпиловци водата е най чиста !!!
                          Дюни.

Коментар

.....Мечо, твоите колеги ме отказаха да плувам в морето. Една гадна пяна се носеше от към корабите на рейд.

http://www.youtube.com/watch?v=yG5e1oaen-M

Ай сЯ и глезотии...

Мииии - така ни изпуснаха за тия 20-тина години, че и претенции завъдихме...

Това да не е акватория на чуждо пристанище? Там - нали Ше им одерат кожата от глоби, ако не пратят някого от виновните на съд - и в тюрмата... Така де, ако навсякъде има стриктни мерки във връзка с екологичните норми, нали все пак някъде по света БИ ТРЯБВАЛО мизерията да се изпуска /за по-старите корита - без необходимото оборудване за изгаряне на отпадъци - вкл. до консервна кутия, както и - с неработещи сепаратори - било за пречистване на горива, или - трюмни води/...

Трябва в нечия акватория да няма стриктно спазване на нормите, където да се получи т.нар. естествено хвостохранилище... Ей на - изповядващите морската идея - са единодушни: най-добре да разтоварват мизерията по нашето крайбрежие, около Варна...

Коментар

Добър избор Милом.

Мечо, твоите колеги ме отказаха да плувам в морето. Една гадна пяна се носеше от към корабите на рейд.

От всичките ми миткосвания по нашето крайбрежие съм разбрал едно. На Шкорпиловци водата е най чиста !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                след изключително тежкия работен ден/поне за мен-обсъждане на световните проблеми на бира/и девойките,които ги носят/-няколко,защото и проблемите много/ е хубаво да си пуснеш нещо релаксиращо
                                http://www.youtube.com/watch?v=Y-E53...eature=related
                                Добър избор Милом.

Мечо, твоите колеги ме отказаха да плувам в морето. Една гадна пяна се носеше от към корабите на рейд.

Last edited by val/she; 01.08.2012, 19:49.

Коментар

Working...
                                X