IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо е така умряло тук?
    И революции не вдигате.... Няма: Венсеремос! Бандера роса!

http://www.youtube.com/watch?v=-CyAQLKD-HM

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Традицията повелява да обиколиш ботаническата градина в двореца и да се порадваш на кактусите. Аз я спазвам неотлъчно всяка година.
      това е само за жени-ние имаме по-отговорни задачи
      мъжете знаят кои
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добро утро tnm

Снощи пак слязохме до морето, но само я гледахме луната. Не плувахме и не сме вили срещу нея !!! Днес се прибираме у дома. Най много да минем първо през Балчик да видим едни наши хора, а може и да не минем.
        Традицията повелява да обиколиш ботаническата градина в двореца и да се порадваш на кактусите. Аз я спазвам неотлъчно всяка година.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

През изминалата нощ се изсипа хубав летен дъжд. Точно както Космо кърка - тихо, кротко и напоително. Днес е приятно прохладно.
          Хубав ден на момичетата и момчетата!
          Добро утро tnm

Снощи пак слязохме до морето, но само я гледахме луната. Не плувахме и не сме вили срещу нея !!! Днес се прибираме у дома. Най много да минем първо през Балчик да видим едни наши хора, а може и да не минем.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

През изминалата нощ се изсипа хубав летен дъжд. Точно както Космо кърка - тихо, кротко и напоително. Днес е приятно прохладно.
            Хубав ден на момичетата и момчетата!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              природа...животно...слънце... море...натуризъм / нудизъм...животно с бански

...ако искаш да знаеш, преди години - имах работа, свързана с клиенти, които съм посещавал в домовете..., та някаква много рядка и скъпа порода /дамата ми обясни, че в Англия струвала, колкото гарсониера тук..., синът й го донесъл от там, за да му го гледа... /, едно разплуто кученце - май "шарпей" му казваше, че е ..., та - и кученцето - "дама", като стопанката си...

И, като се повъртя "дамата" около нас, стопанката реши, че не е морално, та й каза по име - не го помня:......, ела тук, за да ти обуя гащичките, че баткото ще се притесни...

...наистина й обу някакви платнени гащенца - като памперс, които така се изкривиха, та пак излизаше онова, което не трябваше да виждам..., та стопанката се наложи да ходи след "дамата", за да я оправя....

... това е породата: http://www.youtube.com/watch?v=HRV0P...eature=related

... очевидно и роклички носят... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
              Last edited by zarco; 01.08.2012, 23:22.
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• природа...животно...слънце... море...натуризъм / нудизъм...животно с бански

Коментар

Вай, вай! Къде това, че да заобикалям на километри? Щот съм малко нещо притеснителна ...

... ми защо да ти казвам, щом не си ги срещала - значи не ти и трябва да знаеш...

/аз и на някакъв плаж във Варна - по-северен - съм срещал преди години - в навалицата, но така са приели хората - баните се правят без облекло... /... Кои сме ние, за да ги учим?
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

me gusta la mar me gustas tu
                    http://youtu.be/NtojE2tYi0c
                    Me gusta la montaña, me gustas tu...
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Така е- предполага към отпускане, а баирите изискват кондиция и ..усилие.

...що е казал нашият - колко Ора, толкО идеали?..., кой-както си го приема, щом му доставя удоволствие - може да рие с прасетата в калта...

...а нека всеки възприема красота - колкото и докъдето може..., някои са сити по рождение..., лежачка му е майката - на плажа... /но аз повече от 3-4 дни не издържам/... Върховно усилие, непосилно за мен в сравнение с "баирите"... и движението /независимо от неговата форма/, което за мен е всичко на тоя свят...

... както казваше моята баба, която нямаше спиране - постоянно нещо работеше /Бог да я прости!/, та - когато й казвах - да седне, да си почине малко през деня, отговаряше убедено, като че нещо се опитвах да й отнема: "......., на Оня свят ще почивам, там ще си отспивам!"... Такива бяха някои хора, други бяха различни... Всеки - особняк за себе си... Не давам примери, нито съвети - тук са събрани все големи хора, разсъдливи и умни...

Коментар

Дойдохме си на думата. Толкова за плуването на лунна светлина и всички други "ала - бала" ...
                        me gusta la mar me gustas tu
                        http://youtu.be/NtojE2tYi0c
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          ....таА пак се изцепи /неподготвена/!

Те - хората от кога и през деня са без премяна, пък ти за плуване на голо при лунна светлина си се закахърилО....
                          Вай, вай! Къде това, че да заобикалям на километри? Щот съм малко нещо притеснителна ...
                          Мечо

Коментар

Дойдохме си на думата. Толкова за плуването на лунна светлина и всички други "ала - бала" ...
                            ....таА пак се изцепи /неподготвена/!

Те - хората от кога и през деня са без премяна, пък ти за плуване на голо при лунна светлина си се закахърилО....

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Ценното на тия форуми е обмяната на достоверна информация между хора, които си вярват /понякога/...

Считам инфото за мизерия край Варна за достоверно, което означава, че Морската ни столица ще е аут от възможните /ми/ дестинации...

Благодаря!
                              Предавам от Варна Мизерия, мръсни плажове. На Златните бива, днес бях на плажа на Аспарухово, и там е добре. Утре ще докладвам за Албена.

Коментар

Ааа, на морето мога да се цъмбурна, а и самодивите без премяна (в случаите, когато не се окажат мираж)
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X