If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
От всичко на света най-мразя личните нападки и обиди, и съответно съм се научил никога да не ги допускам от моя страна! Наскоро в темата създадена след атентата в Бургас си позволих да дам воля на чувствата си и написах пост насочен към човек от форума, който не познавам лично, но тогава бях провокиран от негов такъв, който ми се стори доста "перверзен" След това веднага си казах, че не трябваше обаче реших да оставя нещата така както са си. Друг случай не си спомням отдавна, както тук така и в ежедневието си като цяло. Винаги предпочитам да коментирам идеи и виждания, а не конкретни хора, особено пък техни физически и други качества!
Тая тема е много готина именно поради хората които пишат тук, и ми се струва че вече достатъчно добре сме си напаснали, кой повече кой по-малко, че да си позволяваме елементарни заяждания и ирония!
Бъди здрав и ти, и успешен ден!
А, ми що каза, че съм прост и си мисля рафтинга, за рафтовете с компоти у мазата
Още повече не обичам ирония, която е поднесена в неподходящото време
Бъди здрав!
Извинявам се!
От всичко на света най-мразя личните нападки и обиди, и съответно съм се научил никога да не ги допускам от моя страна! Наскоро в темата създадена след атентата в Бургас си позволих да дам воля на чувствата си и написах пост насочен към човек от форума, който не познавам лично, но тогава бях провокиран от негов такъв, който ми се стори доста "перверзен" След това веднага си казах, че не трябваше обаче реших да оставя нещата така както са си. Друг случай не си спомням отдавна, както тук така и в ежедневието си като цяло. Винаги предпочитам да коментирам идеи и виждания, а не конкретни хора, особено пък техни физически и други качества!
Тая тема е много готина именно поради хората които пишат тук, и ми се струва че вече достатъчно добре сме си напаснали, кой повече кой по-малко, че да си позволяваме елементарни заяждания и ирония!
П.П. В неделя, когато си на разходка в Албена, да си облечеш сини гащета и жълт потник и да плуваш в първи коридор. Да мога да те позная по-лесно, щот плажа ще е пълен с кара булгар и да не стане някоя грешка
От обяд до сега се цъмбуркахме на Шкорпиловци. Много жегаво и водата много топла. Като за гелмета
Понеже всички ще бъдат голи на плажа, ти бъди облечена за да те позная
Коментар