IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай Минчо нема го забраим, като му спретнаха скрита камера, като изприказваха едни прогнози, един тръгна с един чатал да мърмори нещо, направо се попиках. И като му пуснаха снег пред прозореца и той, милия, не издържа и се разсърди, и даже и в други предавания спомена, че е сърдит!
    И това ще мине ...

Коментар

• Маранди това не са прогнози това е хубави мацки си правят шеги на тема какво ще бъде времето.Особено хубави са по Канал1 Нова и ТВ7.А бай Минчо е началник.Неговите бъзици най ме кефеха.Миналата година някъде началото на април бай Минчо дава прогноза:Температурите ще започнат да се повишават но младите и красиви жени да не бързат с миниДжупИтИ щото нямало чак толкова да се затопли.Тоя човек е класик на бъзика с прогнозата.Да е жив и здрав много е готин

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Как ме фана, че съм си изпил джина.
        Чиърс и на теб, на отеца ти и на всички люде по таа арна земя!
        Моткам и малко айран, щото дедо требе да фнимава! Иначе джина е с тоник, ама бързо ми влиза и требва да прекъсвам.
        Бря,

не ги слушай тия изкукуригалите ТВ прогнози за времето. Пълни шматки са, аз все това се ядосвам с Тати, щот' му викам спри да ги гледаш тия откачалници, бря.

Той ми вика код жълто, код червено.

Ще уморят 'орицата тия тъпанари с глупостите си.

Преди малко ми вика болят ме гърдите отпред ( той е 100% хипохондрик - демек дет' си самовнушават ).

Викам: "Добре и какво ще правиш сега?" Той ми вика: "Ами, то е опасно - инфаркт."

Викам: "Мхм, днес "инфаркт" ще правиш - няма лошо. Викам дай да ти видя пулса, той към 65 удара в минута, има кръвно кат' на космонавт 130/75, ама си решил вече.

Викам, колко стана тая сутрин. Вика в 6:30ч, викам колко часа спа, вика 7ч, викам добре, ама "инфаркт" се прави сутрин кат' ти се събужда организма и се натоварва.

Днес викам закъсня - виж пробвай се утре, ако може ...
        -----------------------
        Демек, от тия ТВ-та, освен да говорят на 'орицата днес колко е "зле" щот' било лято, а зимата па още колко по-зле ще е, щот' ще е зима. Баф мама и "открития" правят.

Вчера беше "зле", днес е "по-зле", а утре ще е "най-зле" и моя старчок кълве кат' шаран на гола кукичка. Аз затова го майтапя
        ------------------------
        Та, къркай си смело, мацките и ко беше там третото

Чиърс, ама съм на бира още, довечера ще охакам нещо по-хард - хихи
        Last edited by marandi; 26.07.2012, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро красавици и юнаци

Екзюпери Мекзюпери - не може сульо и пульо от Мисури да ни обясняват кое как. Тук е щата Танганайка.
          Бате Маранди, вярно ли е това за корабостроенето бре ???
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Падаш си по екстремните преживявания, а!?

П.П. В неделя, когато си на разходка в Албена, да си облечеш сини гащета и жълт потник и да плуваш в първи коридор. Да мога да те позная по-лесно, щот плажа ще е пълен с кара булгар и да не стане някоя грешка
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Без чаша с питие в ръка не бива да се произнася името на свети Трифон, щот' е сватотатство

Ай, чиърс!
            Как ме фана, че съм си изпил джина.
            Чиърс и на теб, на отеца ти и на всички люде по таа арна земя!
            Моткам и малко айран, щото дедо требе да фнимава! Иначе джина е с тоник, ама бързо ми влиза и требва да прекъсвам.
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Май се е почвало по-рано, от Трифон Зарезан? Работата имам предвид!
              Без чаша с питие в ръка не бива да се произнася името на свети Трифон, щот' е сватотатство

Ай, чиърс!

Коментар

Мхм,

мъдър бг-еец си. Те затова навремето наш'те са деляли годината от Гергьов ден Димитров ден.

Демек 1/2 година се бачка яко - 1/2 година се кърка още по-яко
                Май се е почвало по-рано, от Трифон Зарезан? Работата имам предвид!
                И това ще мине ...

Коментар

Те не са несъвместими.

През лятото плаж - щото требе да се живее

През зимата бач - щото требе да се яде
                  Мхм,

мъдър бг-еец си. Те затова навремето наш'те са деляли годината от Гергьов ден Димитров ден.

Демек 1/2 година се бачка яко - 1/2 година се кърка още по-яко

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    Мечо знаеш ли какво...не ми се ходи, защото би следвало да отида във Варна, а отида ли там, то не е почивката, която си представям, а едно стоене вкъщи да се видим с цялата рода (най-далечна, нали...) и ако стана и кажа ама не искам на плаж започват едни сърдити погледи и мърморене под носа, което хич не ми се търпи точно в този момент. Виж ако можех да ида някъде по-надалеч е добре, но при тези обстоятелства....
                    Така е, родата е досадна и си требе ЛИЦЕМЕРИЕ !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Направо ви се кефя!

Кога ви остава време и да умирате, бря? Баси щастливците сте

П.П. Иначе ти си бил "гларус", що ни се прави на капитан досега?
                      Те не са несъвместими.

През лятото плаж - щото требе да се живее

През зимата бач - щото требе да се яде
                      tnm

Коментар

Аз може и да си мисля, че рафтинг са рафтовете за компоти в мазата, обаче с парашут съм скачал. Отвори се.

Такова като това дето го почерних никога не ми се е случвало. Винаги ми се ходи на море !!! Като умра се оглеждайте за зомби на плажа !!!
                        Направо ви се кефя!

Кога ви остава време и да умирате, бря? Баси щастливците сте

П.П. Иначе ти си бил "гларус", що ни се прави на капитан досега?

Коментар

Аз може и да си мисля, че рафтинг са рафтовете за компоти в мазата, обаче с парашут съм скачал. Отвори се.

Такова като това дето го почерних никога не ми се е случвало. Винаги ми се ходи на море !!! Като умра се оглеждайте за зомби на плажа !!!
                          Мечо знаеш ли какво...не ми се ходи, защото би следвало да отида във Варна, а отида ли там, то не е почивката, която си представям, а едно стоене вкъщи да се видим с цялата рода (най-далечна, нали...) и ако стана и кажа ама не искам на плаж започват едни сърдити погледи и мърморене под носа, което хич не ми се търпи точно в този момент. Виж ако можех да ида някъде по-надалеч е добре, но при тези обстоятелства....
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            ДобрЮтрУ

Благодаря Вал вчера се уговорих с едни приятелки уикенда (и без това "оркестъра свири туш и всичко е с краката на горе") отиваме в Родопите, резерват "кастраклии" имало някаква пещера "Родилините мъки" май се казва . Трябва ми някакъв адреналин, силни и положителни емоции, малко да се отърся от този негативизъм, който съм насъбрала. Пък ако мине успешно (имам една друга муха за скачане с парашут), но за нея ще мисля по-натам Човек никога не знае п.п. ако има и някой водопад по пътя съм решила да се изкъпя и под водопада

Заре на море не ми се ходи, защото е нещо, което съм правила, харесвам, но няма да ме "освободи" ти нали си планинар, би трябвало да ме разбираш....

п.п. едно време съм спортувала много сериозно, но за съжаление физическата ми подготовката отдавна не е на ниво. Но малко по малко...

Schiller - Dream Of You - http://www.youtube.com/watch?v=kf1G2kteTfM

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Има дни, в които настроението ни е буламач от стилове...

...от желание за Горан Брегович и разни абсурди от типа "what a life!" - до измисленият лукс на Мохомби..., а ние - изумени, с широко отворени очи следим крайностите... /така съм се смял, докато един от героите "се почистваше" с гъската - с това желание се и събудих.../

Толкова малко им трябва понякога на хората, а друг път?...Каквото и да казваме, животът си е готин...

http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ

http://vbox7.com/play:4fd0fdbaee

Приятен ден на всички!
                              True story
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Има дни, в които настроението ни е буламач от стилове...

...от желание за Горан Брегович и разни абсурди от типа "what a life!" - до измисленият лукс на Мохомби..., а ние - изумени, с широко отворени очи следим крайностите... /така съм се смял, докато един от героите "се почистваше" с гъската - с това желание за смях се и събудих.../

Толкова малко им трябва понякога на хората, а друг път?...Каквото и да казваме, животът си е готин...

http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ

http://vbox7.com/play:4fd0fdbaee

Приятен ден на всички!
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X