If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Каяка се управлява доста по-леко от тези лодки, пък и често го организират по течение на река, така че не е чак такъв проблем. Но след шест седем часа гребане мускулната треска е от върха на главата до петите ако човек не е свикнал
иначе последния път като ходих в групата половината бяха жени, в двуместен каяк, другия ако е мъж никакви проблеми
Мда и това е добра идея, ще го пробвам...живот и здраве....
Арти, заминавай на рафтинг- най-малкото- адреналинът ще те освежи.
Възможно е да се поразчиства покрай теб, за да има място за Новото.
Зарко, по-добре живота да не го усещаме чрез загуби от всякакви естества.
Благодаря Вал вчера се уговорих с едни приятелки уикенда (и без това "оркестъра свири туш и всичко е с краката на горе") отиваме в Родопите имало някаква пещера "Родилините мъки" май се казва . Трябва ми някакъв адреналин, силни и положителни емоции, малко да се отърся от този негативизъм, който съм насъбрала. Пък ако мине успешно (имам една друга муха за скачане с парашут), но за нея ще мисля по-натам Човек никога не знае п.п. ако има и някой водопад по пътя съм решила да се изкъпя и под водопада
Заре на море не ми се ходи, защото е нещо, което съм правила, харесвам, но няма да ме "освободи" ти нали си планинар, би трябвало да ме разбираш....
п.п. едно време съм спортувала много сериозно, но за съжаление физическата ми подготовката отдавна не е на ниво. Но малко по малко...
Екзюпери Мекзюпери - не може сульо и пульо от Мисури да ни обясняват кое как. Тук е щата Танганайка.
Бате Маранди, вярно ли е това за корабостроенето бре ???
Добро утро, "дъртофелници"!
Ъмм,
точно па само с дъски кораб как ще стане, нямам си на идея. Демек даже саловете са се правели поне от трупи, па до лодка, кораб, подводница .... и дъски? - хихи
Предполагам, че Пери-то Екзю е имал нещо предвид жаждата за разширяване на знанието у 'орицата и вътрешното им усъвършенстване за хармония с Вселената.
П.П. Твърде Рус съм, за да си позволя да тълкувам подобни люде, доказали се във времето.
Има една много хубава мисъл на Екзюпери за начина, по който трябва да предизвикаш интереса на човек.
"Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море"
Повечето добруджанци, които познавам, наистина копнеят за земята. Мисля, че това им се предава по рождение.
Добро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Екзюпери Мекзюпери - не може сульо и пульо от Мисури да ни обясняват кое как. Тук е щата Танганайка.
Бате Маранди, вярно ли е това за корабостроенето бре ???
... и пелинът - гледам - е непретенциозен, но коренищата му са по-дълбоки - така че - в по-дълбока саксия - става..., много ароматни растения..., пък за любителите на абсент..., но те пък, ако са истински любители, ще се интересуват по-скоро от питието - по нашенската схема - лозе-вино: "ахмак пелин сади, юнак - абсент пие..."
Не съм алчен, бря - само дафинов лист и риган сакам.
НалЕ тряя и някой да ги бави тия растения - 50 саксии ми стигат + 2-3 градини за плюскане уж еко
Не, бря - имам мащерка, копър, магданоз, люти чушлета, индрише, здравец, розмарин, босилек, жен-шен, лимон и т.н.
Демек ми липсва дафинов лист и риган и се ядосах, че старчокът не се сетил да ми изскуби 3-4 корена да го бодна в някоя саксия.
Т'ва е
... и пелинът - гледам - е непретенциозен, но коренищата му са по-дълбоки - така че - в по-дълбока саксия - става..., много ароматни растения..., пък за любителите на абсент..., но те пък, ако са истински любители, ще се интересуват по-скоро от питието - по нашенската схема - лозе-вино: "ахмак пелин сади, юнак - абсент пие..."
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Всеки греши понякога - мен па не ме питай ..., че Енциклопедия Британика ще ти се стори с размер на вестник
Демек, трай си, щот' ще ти разкажа иначе един виц за една дет' кат' се качила при свети Петър и си мислела, че ще я прави ангелче, а па той я направил .... на нещо друго
П.П.П. Иначе по научному - Лян = (Nerium oleander) - хихи
Ай, чиърс за Империята!
Не ми е проблем да си признавам грешките.
Чиърс /как ти се пие в тази жега/!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Малиий, тайфата!
Объркала съм се. Зелениката е от едно семейство с азалията.
Лянът си е само зокум и олеандър
П.П. Грешката стана, защото аз успях да унищожа и ляна и азалията у дома, та поради това съм се заблудила.
Ще те пляскам с точилката!
П.П. Не видя ли, че всички у форумО си затраяхме.
Всеки греши понякога - мен па не ме питай ..., че Енциклопедия Британика ще ти се стори с размер на вестник
Демек, трай си, щот' ще ти разкажа иначе един виц за една дет' кат' се качила при свети Петър и си мислела, че ще я прави ангелче, а па той я направил .... на нещо друго
П.П.П. Иначе по научному - Лян = (Nerium oleander) - хихи
...а миналата година, от едни припеци реших да си откъсна риган... Той има много плитки и разклонени корени, та като дръпнах, излезе с корена... Реших да го засадя в някаква по-големичка саксия... До зимата - изсъхна, та го изрязах...Така и си остана саксията - почти като камък...
Какво беше учудването ми, когато тая пролет тръгнаха едни зелени филизи, учудих се, кВо пък е тУЙ нЯщо! Пипам зелените листа - риган... Аха, сетих се, кВо съм садил миналото лято...
Верно ли става?
Тц, тц, тц ... значи правилно се разбучах на старчока, щот' ми иде с 3 торби риган да се суши и ся е проснат върху вестници ( добре, че хапартаментя е голям и стаи бол ) и викам: "Що не ми донесе 3-4 с корените да го засеем, бря?" Той ми вика: "Ела по чукарите и ще ти покажа откъде се бере."
П.П. Баф мама - значи се "хваща" в саксии - ще се захапя нейде - хихи
...а миналата година, от едни припеци реших да си откъсна риган... Той има много плитки и разклонени корени, та като дръпнах, излезе с корена... Реших да го засадя в някаква по-големичка саксия... До зимата - изсъхна, та го изрязах...Така и си остана саксията - почти като камък...
Какво беше учудването ми, когато тая пролет тръгнаха едни зелени филизи, учудих се, кВо пък е тУЙ нЯщо! Пипам зелените листа - риган... Аха, сетих се, кВо съм садил миналото лято...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар