IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ДобрЮтрУ минавам транзит както се пееше в йедЪна песен хихи

Абе заркоУ ти що си решил, че туй ми е веруЮтУ. Пасна ли ми пет изречения в момента, га ми йей кривинко и съм решила ей тъй да ги метна у форумО ничиво особенно ест

Значи, за да джиткам къде с метлата къде без... у форумО ми йей приятно да ви чета не мисля, че сте на нЕкъв друг бряг. Всички сме си свои нЪл тъй? Пък язе ви списах там един път, че си имам нЕкои отклонения и отвреме навреме ми е нЕкво лирично (когИ ми се съберат 10 казуса ама не служебни ми мои си разни лични примерно) или друго някакво си и ми е по-удобно да си "чуруликам" тук, че у животО да съм си ОК

Та.. шегувам се доста често

п.п. мерси за пожеланията анон дано минат добре, че ми трЕбат 6-6-6 (пък колко съм нахална не стига, че сядам вечерта преди "голЕмия" ден да чета ми шИ искам и толкУс много хахаах)

И стига за мен не съм толкова интересна има по-колоритни "другари" ми се струва

Поздрав и чао ии да ми стискате палци минат ли успешно шЪ сЪ черпим

http://www.youtube.com/watch?v=v_Ho1H3HmzM

Присъединявам се към пожеланията за успехи. (моите думички ми бяха необходими, защото нямах бисквитка към кафееето, а шоколад - нам що - не ми се хапваше...)

Пожелавам положителни емоции: да се усмихваш достатъчно на професорите, да говориш бързо, по възможност по въпросите, както и нещо, на което знаеш, че много държат - обикновено, изстреляните 6-7 смислени изречения - ги карат да прекъсват говорещият (уж, за да не се отегчават...), но усмивката ти ще е необходима, за да покаже благодарността ти за тяхното разбиране... (всъщност всеки може да докаже някому, че не знае нещо)..., умните хора опитват да покажат на хората, именно, че знаят...

Нещо такова е истината... АдИ, чети, че купонът тече....
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=KljYQz6QLrU

Власт, характер, точка на пречупване и строителни материали и най-вече това да не се стремиш към нещо съзидателно, а да деградираш себе си и другите...не го разбирам .

Успешен ден!
      Last edited by val/she; 10.01.2012, 10:13.

Коментар

• ей тука йоще три мааалкинки поздравчета ще ви метна щото ме сърбят пръстите значиии (поне не се разпявам (shy) хахах)

http://www.youtube.com/watch?v=GI-Ts...ayer_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=P-hj6xP6zu8

http://www.youtube.com/watch?v=Txvpc...feature=relmfu

нещо ми е танцувално като знам к'во ме чака
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ......

ДобрЮтрУ минавам транзит както се пееше в йедЪна песен хихи

Абе заркоУ ти що си решил, че туй ми е веруЮтУ. Пасна ли ми пет изречения в момента, га ми йей кривинко и съм решила ей тъй да ги метна у форумО ничиво особенно ест

Значи, за да джиткам къде с метлата къде без... у форумО ми йей приятно да ви чета не мисля, че сте на нЕкъв друг бряг. Всички сме си свои нЪл тъй? Пък язе ви списах там един път, че си имам нЕкои отклонения и отвреме навреме ми е нЕкво лирично (когИ ми се съберат 10 казуса ама не служебни ми мои си разни лични примерно) или друго някакво си и ми е по-удобно да си "чуруликам" тук, че у животО да съм си ОК

Та.. шегувам се доста често

п.п. мерси за пожеланията анон дано минат добре, че ми трЕбат 6-6-6 (пък колко съм нахална не стига, че сядам вечерта преди "голЕмия" ден да чета ми шИ искам и толкУс много хахаах)

И стига за мен не съм толкова интересна има по-колоритни "другари" ми се струва

Поздрав и чао ии да ми стискате палци минат ли успешно шЪ сЪ черпим

http://www.youtube.com/watch?v=v_Ho1H3HmzM

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Много е добра....
            И по готини са ми отказвали.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Това значи че вече сме достигнали и покорили всички сексуални върхове и се връщаме в началото за да оберем лаврите
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Преглеждайки новини попаднах на едно интервю на Калина Андролова, което ми хареса. Прилагам един линк, който има желание да погледне

"Животът сякаш е гъсто населена пустиня. Има само няколко човека около теб, с които крачиш. Защо за Омир, който е възпитал цяла Елада, се твърди, че е бил сляп? Тъкмо заради това. Защото духът винаги противоречи на материята. Общителността разхищава, самотата създава, сублимира. Така че, нормално е по-чувствителният, по-финият човек да избягва скупчването. И голямото общество да го тревожи. Той е обречен да се самовглежда. Да се наранява. Но именно хората, които имат силна рефлексия към света, които светът наранява, именно те оставят най-прекрасни следи."

http://www.kultura.bg/bg/article/view/17981

Една дама се е опитала да прави психо-профил, на целият Свят, като ни насочва към определено мнение?...

Все пак, това не е лесно за нашият Малък свят, ситуиран в тоя форум...., нЪл? Абе, коте, ама ми се иска да ти кажа някои неща, защото виждам, че наистина си в началото на съставянето на психопрофилите (ТИ), ще го направя, с ясната мисЛА, че давам "тон за песен"... Тия ми разсъждения, докато си изпия кафето, преди да изчезна – се основават на една убеденост, която ако я имам – аз не я тая дълго в себе си... Коя е тая убеденост?

Ами, убедеността ми е именно тая, че в гъсто населената пустиня, която наричаме свойски-галено - „Нашият форум”, нещата са съвсем различни от описаните в цитата, които ти си харесала... Именно затова, защото беше казала (някъде), че ти самата си имаш пристрастия, де – това е логиката..., но тя не винаги е градивното мото...

Ама, пак – Що да се усеща пристрастие? Ето: в тоя – наш (си) отвсякъде форум, ти не отчиташ една лема (нещо, в което сме прекалено сигурни и не подлежи на доказване!), а именно – всички, които сме на „този бряг” – (пояснение към теб: мъжете с нормална ориентация) – сме градирани в някакви условни степени, да кажем, най-ниската е поет, а най-високата – ангел – с арфичка... Да бе, ама, независимо от такова степенуване, ние си даваме ясната сметка за това, че имаме свои недостатъци, нормални хора сме си...

И сега идва въпросът – тия нормални хора (на „тоя” бряг) – защо се имат за толкова нормални, ако ние (т.е. – вие, де), представителКИТЕ от „другият” бряг – сте си толкова съвършени..., ама като казвам съвършени – имам предвид – „от главата, та до петиЧКИТЕ..., нежни..., там, някъде...)

Да, де – да се върна на онова: всички в тоя форум СМЕ обречени да се самовглеждаме, да се самонаранямаме (понякога, разкапани от самонараняване – отиваме да помогнем и на другите самонараняващи се – така, в своята всеотдайност, де...) ... Даммм, така е – а ако ти кажа, че тук всички, без изключение оставяме най-прекрасните си следи – ти не си се замислялО над това, нали, коте? В усамотението си – наистина оставяме едни такива следи...., защото, наистина голямото общество ни тревожи...

Дано не съм постигнал някакво двусмислие, защото нещо почнах да се замислям по повод казаното..., ама няма да трия...

И съм съгласен отвсякъде с това, че самотата създава..., но „другият” бряг си е населен с безброй съвършени същества, които изобщо не познават самотата и патосът на създаването...

Даммм, кафееето е на свършване, а ме чакат и пътищата на тоя бряг... Ще ви помахам с ръка по някое време – на ония, съвършените, които са пък в друга градация – от ангел с арфичка – НАГОРЕ..., но все пак ти не си от тях... (оптимистично финалче)...

„По-добре е да бъдеш неверен, отколкото – верен, без желание....Светът е малък, а в края на краищата – всички се стремят към леглото...” – току-що научих част от фраза на Бриджит Бардо..., ама НЯКОИ от жените са си именно такива – вълчици, като таА, проявявайки върл сексизъм!.... (не и в тоя форум, де)....

Едно изпълнение, което ми харесва (понякога хората мечтаят - неангажиращо, а други пък се ангажират, без да мечтаят..., изборът е тотален, може би е добре да се придържаме към нещо средно, ... но това не е циничен намек....)....http://vbox7.com/play:58460351

Поздрави и пожелания за приятен ден...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  Космо , нали ти разказваше как си мастурбирал , гледайки Джена . А сега даже не я разпозна ...
                  Е малко съм се позасилил (макар че съм мастурбирал на какви ли не героини от филмите и естрадното пеене) ама наистина не ги познах - колко различни изглеждат от сегашният ми поглед...Ама и аз бях малко по голям по това време... Това разочарование за пръв път го изпитах с Дарт Вейдър.. В главата ми беше останло най страшното нещо което човек може да срещне, а 20 години след това се оказа не толкова сполучлив тенекиен костюм....

ПС. Странно много започнахме да говорим за мастурбация. Това значи че вече сме достигнали и покорили всички сексуални върхове и се връщаме в началото за да оберем лаврите или пък че сме уморени или че просто не сме изкарали ръкоблудеца от себе си или е просто тест (мога ли да го вдигна от снимка на Блейк (с Джена всеки може) в нета?)

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    Джена,Джена телепорт ге..,компютър капладъ http://www.youtube.com/watch?v=W8qGn..._order&list=UL
                    Седморката на Блейк.. Това е било някъде 85 та.... Тамън бях на уволнение.. А имаше едно Бенджи Закс и звездният принц...Мале сега какви смешни ми изглеждат.....

Коментар

• Хмм... Разсмя ме по никое време. Жив и здрав да си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                        Добро утро, мечо. Всичко нормално ли е при теб?
                        Да, аз съм добър човек, дадох възможност за избор, и сега на душата ми е леко.
                        tnm

Коментар

• Добро утро, мечо. Всичко нормално ли е при теб?

Коментар

• Добро утро, готини хора

Най много ме радва, когато блесне светкавица, а след това вместо грозен гръм, последват красиви слова и изящен стил
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Маранди, ето две картинки относно споменатия от мен Фундамент , които в по долния си пост не сложих от опасение да не стане прекалено дълъг - изводите оставям за теб . Аз отдавна съм подхванал
                              Пиши у блог-чето по темите, че така спамим тук! Слагай некъв инициал само да знам, че си ти - примерно С&П.

П.П. Прочети ми статията "Сбогом България" и там тия картинки дет' ми ги мяткаш сега ще видиш Русото кога е пеело в Хора за тях, че се случват.

Да не се окаже още преди 2 години и даже датите, които изреждам там в статията нещо 'ноу съвпадат с твоите картинки като тайминг и мащаб: Що ти нямат източник и дата от кога са ти картинките? ( сипи там или посочвай кой е открил "топлата" вода пак ) Нема ти го правя на цък, че играчка, а копвам линк-а.

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630

Пиши в последната тема на блог-а, че следя само първа тема най-горе, останалите съм ги отсвирил, че нема време и ако там някой нещо попита. Демек гледаш винаги последна тема коя се пада и толкоз

Чиърс-а дан' забрайкаме!
                              Last edited by marandi; 10.01.2012, 01:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                ...........
                                Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....
                                Никога не съм страдал от излишно самочувствие на достатъчно бързо схващащият...

... при горното условие, признавам, че сериозно ме изуми именно множественото число, което ползваш..., вероятно имаш основаниЯ...

Все пак, предпочитам да (си) плувам така - неориентирано в розовата мъгла, която сам създавам около себе си... Обикновено надценявам представителките на противоположният пол, като давам много аванси от себе си - с разбирането, че им липсва дори нормално оценяване, камо ли пък - възхищение и величаене...

Тъй като НЯКОИ дами смятат такова отношение като проява на наивност и не се съобразяват с моите начални разбирания за равнопоставеност, нещата по някое време ескалират в конфликт и срив...

Значи, има ги и тия неща..., но не твърдя, че са практика...

Все пак, множественото (ти) число ще продължАВА да ме озадачава, защото би могло да се тълкува и като прекалено - множествено..., но не мога да се съглася на прима-виста с теб..., именно - заради "розовата (ми) мъгла"...

Коментар

Working...
                                X