IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Офф!

Бех казал "чао" и "не ви искам" и "не ми е интересно" и т.п.

И ще да е така, щот нема как иначе, но още некъде ми топлее към вас... та да кажа, верно последно:

ринчето-о-1,2 да ходи да си изтощава агресията в други теми (там политика ли, кучета ли и тям подобни). Тази тема се различава от останалите ф този хворум.

Зарко да се осъзнае, че е мъж и нема защо да се обяснява с тристранични ненужни текстове. Три изречения веднъж на месец, ако толкуз му трябва, може би стигат?

Мечо...
    Мечо го дава добре от моя гледна точка,- но нека пробва пряката реч към когото и да е в неговото разбиране - в разбирането на този когото и да е.

Анон си го дава пряко и верно, но малко присъства в темата и не усеща пулса на живо - понекой път.

Бат Пешо...
    Бат Пешо, праф си, но само от една (или малко) гледни точки, като, знаем ние с теб, бат Пешо, че животът е по-велик от нас.

Друго: флязоха двама интересни нови - фалим!

-------------------
    Женските не мога да обсъждам и да им давам оценки, понеже не съм женско, а и понеже броя себе си за джентълмен във френския смисъл.
    Благодаря!

Коментар

• Офф!

Бех казал "чао" и "не ви искам" и "не ми е интересно" и т.п.

И ще да е така, щот нема как иначе, но още некъде ми топлее към вас... та да кажа, верно последно:

ринчето-о-1,2 да ходи да си изтощава агресията в други теми (там политика ли, кучета ли и тям подобни). Тази тема се различава от останалите ф този хворум.

Зарко да се осъзнае, че е мъж и нема защо да се обяснява с тристранични ненужни текстове. Три изречения веднъж на месец, ако толкуз му трябва, може би стигат?

Мечо...
      Мечо го дава добре от моя гледна точка,- но нека пробва пряката реч към когото и да е в неговото разбиране - в разбирането на този когото и да е.

Анон си го дава пряко и верно, но малко присъства в темата и не усеща пулса на живо - понекой път.

Бат Пешо...
      Бат Пешо, праф си, но само от една (или малко) гледни точки, като, знаем ние с теб, бат Пешо, че животът е по-велик от нас.

Друго: флязоха двама интересни нови - фалим!

-------------------
      Женските не мога да обсъждам и да им давам оценки, понеже не съм женско, а и понеже броя себе си за джентълмен във френския смисъл.

Коментар

• Рина,

Всички знаем за всеотдайността с която майката защитава чедото си.
        Или в момент на опасност на какво сте способни!
        Няма да продължавам с примери на нейната саможертва.

Но как за миг не ти мина мисълта, че мъжете могат и имат същата всеотдайност?
        А това, че като ние не умеем да се изразяваме и да изразяваме/ревем, тръшкаме, клюкарим.../, не ни прави по- лоши родители?
        Да ти го преведа ли?

Бате ти Пешо е усетил заплаха за отрочето си!
        Last edited by sergo; 13.05.2012, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          В такъв случай няма да ядеш бой.Има нещо извратено в теб да знаеш.Не е нормално така яростно да защитаваш безотговорни изроди.Казах ти вече не може да убиеш човек и да кажеш извинявайте сбърках моля простете ми.Сутрин щом станеш трябва да си наясно че не си само ти на този свят.Че има и други хора и че те също имат право да са щастливи и на следващия ден да видят пак слънцето.
          Не внимаваш или нарочно приписваш някому неща , които дори не си е помислил . Не аз ще бия до кръв и до ...не знам си какво състояние . Престъпления не толерирам . И никой , който ги върши , също . Независимо от какви подбуди се ръководи .
          Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 23:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
            Аз и причинени страдания - това са несъвместими понятия . Против насилието съм във всичките му форми . Справедливост - да . Нещо бъркаш понятията и смисълът им .
            В такъв случай няма да ядеш бой.Има нещо извратено в теб да знаеш.Не е нормално така яростно да защитаваш безотговорни изроди.Казах ти вече не може да убиеш човек и да кажеш извинявайте сбърках моля простете ми.Сутрин щом станеш трябва да си наясно че не си само ти на този свят.Че има и други хора и че те също имат право да са щастливи и на следващия ден да видят пак слънцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Братле,

аз те разбирам, но подобен стил ще предизвика репликата: "Ами, вие защо не раждате деца." примерно?

Природата ни е създала по този начин ( някога си ) и трябва да се приспособяваме. Демек - т'ва е положението "Марче"

Дано ме разбираш правилно! Т.е. не казвам, че не си прав като гледна точка за някои неща, но се гледа винаги и хоризонт. Иначе може да издребняваме и да търсим "божествената" частица кат' в Швейцария во веки. Всеки има кусури и ай да не говоря за себе си - хихи
              Аз не отричам качествата, които имат жените. В доста неща те ни превъзхождат.
              Но не може някоя да ми казва, че да бутнеш някого на заден ход, да караш 20 метра с поставена скоба на колата или 10 километра в насрещното на магистрала е ГАФ.

Ти много обичаш да караш по "тънката лайсна" с тук списващите дами, но все пак трябва да заемеш позиция в този случай. Аз изобщо не съм твърдял, че ние можем да се справяме/раждаме без жените..... за разлика от мечтите за клониране и износване на дете от някои лесбийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Моме потърси си добър психиатър.Ти явно не си в час.Усвести се и разбери че освен теб на този свят има и други хора и не може с безотговорно поведение да им причиняваш страдания.
                Аз и причинени страдания - това са несъвместими понятия . Против насилието съм във всичките му форми . Справедливост - да . Нещо бъркаш понятията и смисълът им .

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение

Коментар

Който е потърпевш - на всяка цена , особено съпругата на Пешо - не мога да я мисля . Дано греша . Аз проблеми нямам . Който има - чувала съм една рецепта - кафе с раундъп например .
                    Грешиш
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Който е потърпевш - на всяка цена , особено съпругата на Пешо - не мога да я мисля . Дано греша . Аз проблеми нямам . Който има - чувала съм една рецепта - кафе с раундъп например .
                      Моме потърси си добър психиатър.Ти явно не си в час.Усвести се и разбери че освен теб на този свят има и други хора и не може с безотговорно поведение да им причиняваш страдания.

Коментар

1. Бие я и то как . Не вярвам тя да то бие и той да си фантазира във форума .
                        2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
                        Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.
                        Жена си не бия за твое успокоение нито децата защото за разлика от теб са умни.Бия само агресивни защитници на помияри и идиоти избиващи хора по пътищата и то ако член на семейството ми е потърпевш недай си Боже.И не търпя разни кифли да ми се лигавят и да ми развиват разни небивалици.Най учтиво моля да млъкнат и ако не чуват какво им говоря веднага ги усвестявам.Кат си подмокриш коленете веднага ще изтрезнееш.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=LqASRE4o_hI

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Рина, много постове имаш свързани с мъжката агресия. Има начин за справяне с нея- развод.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Батка,

хубаво правиш, че водиш децата по такива места - можело да скокнете и до Етър-а, ама то кое по-напред. В Етъра задължително от занаятчийците бяло сладко и симит ( ама бачкат до 17ч ) - после кръчмата им там не е много скъпа. Имат и един готин манастир там с водопад, ама забравих как се казва.

Дряново комплекса им е 'ноу готин, ама имаше един поп-педалчик там навремето, че нашата тайфа ме бяха избазикали да го изпращам и едва не му изкъртих килимявката кат' взе да ми прави едни чупки с ръката за довиждане, щот' е с одежди на църквата и дрес-кода му ме стопира. Вие предполагам сте били във вилната им зона, дет' има къщички с лозя. Е ... там, ме бяха откачили навремето кат' тинейджъри, аз съм се качил горе ( на втория им полуетаж ) с една мацка да се "гушкаме" цяла нощ и ония па долу пияниците 16 пъти нацепиха Металика - Нотинг елз метърс един след друг. Бе чак ни секнаха, щот' ходихме после да им се караме на пиянките да пуснат нещо друго, че не можем да "работим" горе вече
                              ------------------------------------------
                              Ама, готино си изкарал - връщаш се все едно 150-200 години назад във времето и е хубаво, че си завел децата. На парите майната им и не ги мисли - днес ги има - утре ги няма. Свикнали сме, ама винаги 'орицата са най-важни - хихи
                              Маранди ходихме на Етъра и в Габрово и в Боженци и на Царева ливада.На Дряновския манастир най ми хареса кенефа отзад дето е мостчето на реката.И на пещерата Бачо Киро ходихме.За парите не ми е жал имам си достатъчно.Просто такива селски бекове ти развалят удоволствието от празника.А вечер като седнем на една хубава тераса на ракийчица и салатка такъв чудесен въздух и хладно а тишината неземна само от време на време се чува влака като премине.И пътя е хубав между Габрово и Търново.Въобще много красиво.А тия 16 пъти сигурно си оправял мацката.За тая песен са малко.Да се беше постарал повече.
                              Last edited by Бате Пешо; 12.05.2012, 19:47.

Коментар

Човек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
                                Няма такова нещо.Ако е пострадало детето ми или жена ми не ме интересува кой е срещу мен.Преценката ще бъде какво да използвам бухалка или друго оръжие...

Коментар

Working...
                                X