IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Добре си ги написал , но не видях нищо за Вярата и Упованието - силата на православието.

Езическите символи (като мартенички и пр.) са знак за духовна празнота и безпътица!

Странно как виждаш силата на "българското племе" без да споменаваш за вярата в Бога !

..........
    Пак си ми намятал 500 казуса в минута ( невинно )

Виж историята на Новия и Стария завет - основните религии кои-кога се формират. Задай си въпроса кой е бог Митра ( Хелиос и прочие както са го кръщавали ) и дали нас ни е нямало преди това?

Християнството, каквото официални ние изповядваме в момента ( защото имаме други Българии, приели исляма и това не е проблем ) съм го защитил с изречението да се тачи Българската църква.

Но ние не сме арабския свят, където религията да определя вътрешната им политика, а се водим Светската държава.

Прегледай и съборите на т.нар. Християнство кога и как са се провеждали. Сетил се някой, че има вече Християнство и взел, че направил първия си Вселенски събор в Софето. И що па там, че и да е първи? Рус съм и не мо'а се сетя? И техните църкви/катетедрали на кое място ги издигат, че пак не мога да се сетя? Над "езически" храмове дет' ги водиш ти, че най-лесно е да се краде История, налЕ?

Мистерия, налЕ? Гърците се попиляха да се фукат за една Олимпиада - вие ми скачате отгоре щот' ви думам право Куме в очи ( как се вика ).

----------------------------------------------

Наречеш ли се "езичник", което е преди Христа - обезценяваш себе си сам! Затова и труда ви толкова струва по Християнска Европа. Жълти стинки. Затова ви казах не се храцайте на Българи, щот' сами си го правите. Чети пак к'во съм писАл.
    -------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Но Слънцето като център на галактиката ви е основен източник на енергия за цивилизацията, затова и всички възникнали религии после го имитират. Нашия Бог Тангра е друга бира, но както и да е

Ако имаш конкретен въпрос ще ти отговоря с удоволствие, но на шеметни разходки по казуси нямам толкова време, че бързам ся да подкарвам нашите 'убавци. Демек бързи препоръки по Организацията им като устройство, че и те се пощят и не знаят ко ста'а в момента .... ( па се изредиха бая и червени и бимбени ).
    Last edited by marandi; 10.01.2012, 01:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Мале срещал съм ги но не си спомям.. Дай сламка...
      Космо , нали ти разказваше как си мастурбирал , гледайки Джена . А сега даже не я разпозна ...

Коментар

• Маранди, ето две картинки относно споменатия от мен Фундамент , които в по долния си пост не сложих от опасение да не стане прекалено дълъг - изводите оставям за теб . Аз отдавна съм подхванал националния short :

Bulgaria GDP based on Purchasing Power Parity (PPP) share of world total

Bulgaria Population

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Добре си ги написал , но не видях нищо за Вярата и Упованието - силата на православието.

Езическите символи (като мартенички и пр.) са знак за духовна празнота и безпътица!

Странно как виждаш силата на "българското племе" без да споменаваш за вярата в Бога !

И понеже виждам ,че е тука tnm-a, с която изобщо нямам намерение да се заяждам или дискутирам, но тя по подобен начин смесва езичеството с християнската религията мислейки си вероятно че двойната комбинация ще я направи истински вярваща с индулгенция за рая .....А църквата не приема смесване между два канона .....

Като че ли икономическите анализи повече ти се отдават !?

Но ще изчакам и Втората част и тогава ще коментирам (евентуално)

ПС: По принцип можеш да нашляпаш още 220 препоръки за оцеляване и възраждане, но след като нямаш Фундамента всичко е напълно излишно .....

Оптимист е този ,който доброволно дава жертва в името на някаква цел, която следва с цената на всичко независимо от обстоятелствата . Но осланяйки се на някакъв здрав Фундамент ....Да не задълбавам повече ,че ще стане хептен неразбираемо .

Чиърс - да не забрайкам , макар в момента да не ми е до пиене ....

Edit :Критиката ми няма нищо общо с "храченето" - но ми е чудно как понякога от баланс изпадаш в революционна ярост . А това е знак за психологическа уязвимост - за мен лично, е лош знак .
          Християнската религия вярно е жестока, но и тя самата е използвала смесването. Щото то колиш колиш, ама все трябва да остане някой жуф.

Пример:
          Рождество Христово - посветено на раждането на Исус Христос
          Коледа - посветена на цар Колад и раждането на сина му Болг
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Този филм, покрай другото, беше направен и за обучение по английски.
            Много чист, лек и ясен английски език.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Пфу ... част първа е готова:

Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 1-ва

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/01/09/.879778

=================================
              Ще се радвам за обратна връзка като впечатление! Може и храчки, аз нося
              ......

И понеже виждам ,че е тука tnm-a, с която изобщо нямам намерение да се заяждам или дискутирам, но тя по подобен начин смесва езичеството с християнската религията мислейки си вероятно че двойната комбинация ще я направи истински вярваща с индулгенция за рая .....А църквата не приема смесване между два канона .....

Като че ли икономическите анализи повече ти се отдават !?

Но ще изчакам и Втората част и тогава ще коментирам (евентуално)

ПС: По принцип можеш да нашляпаш още 220 препоръки за оцеляване и възраждане, но след като нямаш Фундамента всичко е напълно излишно .....

Оптимист е този ,който доброволно дава жертва в името на някаква цел, която следва с цената на всичко независимо от обстоятелствата . Но осланяйки се на някакъв здрав Фундамент ....Да не задълбавам повече ,че ще стане хептен неразбираемо .

Чиърс - да не забрайкам , макар в момента да не ми е до пиене ....

Edit :Критиката ми няма нищо общо с "храченето" - но ми е чудно как понякога от баланс изпадаш в революционна ярост . А това е знак за психологическа уязвимост - за мен лично, е лош знак .
              Last edited by SPART; 09.01.2012, 23:00.
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Компютърът е № 7. Мисля, че се казваше Зен
                .
                Confirmed...

Коментар

.
                  Йессссссссссссссссссссссссссссссссссссссс

Давай, аз съм от твоя отбор
                  tnm

Коментар

Поизнервих се малко с урока за вдлъбналите и изпъкналите огледала и реших да се разведря малко с драсканиците на тайфата
                    ЕЕЕЕЕх деца ко да ги прайш.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      1, 2, 3...

Къде е №7?
                      .
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Пак първа се сети.
                        Поизнервих се малко с урока за вдлъбналите и изпъкналите огледала и реших да се разведря с драсканиците на тайфата
                        Last edited by tnm; 09.01.2012, 22:51.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• 1, 2, 3...

Къде е №7?

Коментар

Седморката на Блейк
                            Е къде е седмият

Коментар

Седморката на Блейк
                              Пак първа се сети.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Феноменално еднакъв вкус за хубавите неща имаме...
                                Пък аз останах с впечатление, че Милом харесва Орейро и Саат
                                tnm

Коментар

Working...
                                X