IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Мечо даваш ми картбланш чувствай се поздравен, морски

все пак да не бие много на око

http://www.youtube.com/watch?v=K9Qs8-BkiLw&ob=av3n

http://vbox7.com/play:a266c818

а последната е и за блонди, знам да му е любима

п.п. аз имам нЕколко професионални отклонения тъй щото си имам нЕколко професии макар да не практикувам всички та музикалното спамене спада към тях, някак си мисля асоциативно музикално

Това е друго нещо. Класацията е поднесена по интересен и забавен начин. Пък и явно разчиташ да съм дъртак и недовиждащ.
    Виж, как когато искаш - можеш.

Както казваше преди време един зевзек в една друга тема - Имаш потенцЯл.

Коментар

• Преглеждайки новини попаднах на едно интервю на Калина Андролова, което ми хареса. Прилагам един линк, който има желание да погледне

"Животът сякаш е гъсто населена пустиня. Има само няколко човека около теб, с които крачиш. Защо за Омир, който е възпитал цяла Елада, се твърди, че е бил сляп? Тъкмо заради това. Защото духът винаги противоречи на материята. Общителността разхищава, самотата създава, сублимира. Така че, нормално е по-чувствителният, по-финият човек да избягва скупчването. И голямото общество да го тревожи. Той е обречен да се самовглежда. Да се наранява. Но именно хората, които имат силна рефлексия към света, които светът наранява, именно те оставят най-прекрасни следи."

http://www.kultura.bg/bg/article/view/17981
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Всички сме грешни. Едва ли има човек, който може първи да хвърли камъка
        Точно вие не сте и имате право да си се замеряте. Грешно е да нямаш САМОЧУВСТВИЕ и да се оставяш да те манипулират в твоя вреда
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Благодаря, бебе! Уцелила си ме наистина и текста и клипа и изпълнителят е прекрасен

П.П. Стига се дърляхте, ами усилвайте слушалките/уредбите на макс. и да подкарваме пак кондиката:

За ония мечти, които носехме по джобовете, когато за сефте видяхме океана/морето като малки деца и какво си мислехме тогава докато стояхме на брега, нагазили в плиткото - хихи ( както се пее в песньовката )

Радвам се за бебе Мечо и за една от сбъднатите му мечти!

Чиърс!
          Last edited by marandi; 09.01.2012, 14:37.

Коментар

Това ми е познато отнекъде...
            <чеше си главата>

Ааа, сетих се! - Ицо-гимнастика?
            Last edited by vmankov; 09.01.2012, 19:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Не е грях човек да е заблуден - грях е да упорства в заблудата си.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Мисля, че се разминаваме по отношение на най-умните хора, които познаваме!
                Не е грях човек да е заблуден - грях е да упорства в заблудата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Не му връзвай кусур на колегата. Той е готин. Хубаво спамиш
                  Мечо даваш ми картбланш чувствай се поздравен, морски

все пак да не бие много на око

http://www.youtube.com/watch?v=K9Qs8-BkiLw&ob=av3n

п.п. аз имам нЕколко професионални отклонения тъй щото си имам нЕколко професии макар да не практикувам всички та музикалното спамене спада към тях, някак си мисля асоциативно музикално

Коментар

Е па аз, естествено! И tnm ще ти каже.
                    Даже и Джек Лондон, моят приятел.

Просто съм чел 3-4 книги със спомени на матроси от старо време, бяха ми много интересни и съм го запомнил.
                    Мисля, че се разминаваме по отношение на най-умните хора, които познаваме!

И аз обичах да чета книги с такава тематика. От там съм запомнила идиома "червена нишка" .
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                      През ВСВ руските войници преди да ги пратят на фронта са лягали и танк е минавал над тях. Това с цел психическо укрепване
                      Що толкоз далеч ни пращяш
                      До скоро и у нас кашиците
                      ги облазваха
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

малко да оспамя за мечтите: http://www.youtube.com/watch?v=jb881...eature=related
                        Не му връзвай кусур на колегата. Той е готин. Хубаво спамиш
                        tnm

Коментар

Ето един човек с изпълнена голяма мечта на живота си!

И как е чувството?
                          Предпочитам почивките между сбъднатите мечти, ама и те са по плажовете. Веднъж сгреших да отида на БАЛКАН. Няма да се повтори.
                          tnm

Коментар

И как е чувството?
                            малко да оспамя за мечтите: http://www.youtube.com/watch?v=jb881...eature=related

чудя се доброволно имало ли е хора, които са се подлагали на такива "експерименти" Иначе въображението човешко би измислило невероятно садистични методи за мъчения ... в това няма съмнение

Коментар

• През ВСВ руските войници преди да ги пратят на фронта са лягали и танк е минавал над тях. Това с цел психическо укрепване

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Това и аз го научих като дете. Четях основно пиратски книги и мечтаех да плавам по моретата.

И как е чувството?

Коментар

Working...
                                X