IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Prochetoh poslednata stranica i mi stiga....Jalko

Zaemane na poziciq, kogato lipsva takava
    Pokazvane na muskuli, tyrseiki v ogledaloto velichieto im, otrazeno
    Prikazki, prikazki, no bez slova

p.s.nqmam normalna kirilica
    prosto si blija ranite na schupenoto mi krache ot edin, moje i mnogo dobyr chovek da e, no man, kuponqsval qko i po myjki podkaral kolata si, parkirana kato za tri
    Съни,

съжалявам за случилото се. Ако имаш нужда от помощ за нещо - свиркай на лични как да търкаляш хартии. Просто ще помоля за точно дефиниран проблем и какво очакваш като бъдещ резултат, за да ти кажа мога или не мога да помогна.

П.П. И ти попадна в клуба на "лошото" време, а? Тц, тц, тц ... - много се пази докато калцира, както трябва и бавничко после се връщай към "нормален" ритъм с търпение, щот' вече няма да е същото.

Имаш виртуално ( Гуш ) от мИня!
    Last edited by marandi; 13.05.2012, 10:01.

Коментар

• Добро, утро Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Като гледам, за някои е вече "Добър ден", но на мен днес надигането от леглото ми се отдаде доста трудно. На всичкото отдолу съм дежурна по Дебело псе
      http://www.youtube.com/watch?v=n3RSl...eature=related
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Герман + Надя = любов. Невероятно, но факт. Този надпис бил пазен в дълбока тайна по време на войната. Историята му е невероятна! Става въпрос за пламенната любов между командващия германските ВВС и близък съратник на Хитлер Херман Гьоринг и съветската девойка Надя Горячева. Двамата се запознали и влюбили в края на 20-те години, когато Гьоринг се обучавал в руска пилотска школа в град Липецк. (Тогава Москва и Берлин са съюзници и приятели.) Когато я завършил и си заминал двамата продължили да си пишат дълги горещи писма години наред, дори след като Гьоринг се оженва за актрисата Ема Зонеман. Надя не подозирала, че нейният любим през това време се е издигал в ерархията и е станал райхсмаршал, райхсминистър, председател на Райхстага, министър на вътрешните работи, главнокомандващ на ВВС и пр. По време на войната германски самолети не бомбардирали Липецк нито веднъж. Заради дружбата си с Гьоринг след войната Надя изчезва безследно и се връща след години болна, измъчена, с психични отклонения. Къде е била – никой не знае.

http://www.istorianasveta.eu/m/news/...a-Tretiya-rayh
        Правилно. Любовта и приятелството са по важни от всичко. Патриотизма е на доста по заден план.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Герман + Надя = любов. Невероятно, но факт. Този надпис бил пазен в дълбока тайна по време на войната. Историята му е невероятна! Става въпрос за пламенната любов между командващия германските ВВС и близък съратник на Хитлер Херман Гьоринг и съветската девойка Надя Горячева. Двамата се запознали и влюбили в края на 20-те години, когато Гьоринг се обучавал в руска пилотска школа в град Липецк. (Тогава Москва и Берлин са съюзници и приятели.) Когато я завършил и си заминал двамата продължили да си пишат дълги горещи писма години наред, дори след като Гьоринг се оженва за актрисата Ема Зонеман. Надя не подозирала, че нейният любим през това време се е издигал в ерархията и е станал райхсмаршал, райхсминистър, председател на Райхстага, министър на вътрешните работи, главнокомандващ на ВВС и пр. По време на войната германски самолети не бомбардирали Липецк нито веднъж. Заради дружбата си с Гьоринг след войната Надя изчезва безследно и се връща след години болна, измъчена, с психични отклонения. Къде е била – никой не знае.

http://www.istorianasveta.eu/m/news/...a-Tretiya-rayh

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Prochetoh poslednata stranica i mi stiga....Jalko

prosto si blija ranite na schupenoto mi krache ot edin, moje i mnogo dobyr chovek da e, no man, kuponqsval qko i po myjki podkaral kolata si, parkirana kato za tri
            Съни, много съжалявам за случилото се. Бързо и безболезнено оздравяване !!!
            tnm

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Серго, щом се казват млади моми, давай ги насам
              tnm

Коментар

• До-о-о-бро утро-о-о!
                Виетнам.

Има ли будни?
                Ако да - да свирнат?
                Щот съм решил да покажа една стория.
                Любовна!

За най-страхотния подарък правен от мъж на жена.
                Знаете ли, че има руски град, който никога не е бомбардиран по време на Втората Световна?

http://www.youtube.com/watch?v=5cQacvZ8mOU
                Last edited by sergo; 13.05.2012, 08:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Благодаря за оценката.
                  Всичко е вярно едно към едно. Явно наглия новобранец е прав, че мислим еднакво.
                  Но не е прав. И ти не си прав за Рина и Зарко.
                  Рина - Серго е прав + изключително умна + висок боен дух + разбира я литературата
                  Зарко - Аз съм прав

За жените и Космо

tnm - най умната от всички ни (окончателно и без право на обжалване)
                  Вал - свалям шапка, падам на колене и целувам ръка
                  Космо - космически интелект, голямо сърце, добър човек
                  Мерси Мечо.. Аз Ви харесвам всичките и много Ви уважавам...

Прибрах се ама не ми се спи. И винаги така става - нощем като някоя кукумявка, а точно в 10.00 ще и се доспи... Снощи с какъв образ се запознах.. Има няколко фирми дето чистят септични ями (разбирай камиони лайнарки)... И с такова чувство за хумор и се самоиронизира и преплита професията си в разни шеги.. От тези хора дето "Добър ден" да ти кажат го казват така че ти става смешно... Не съм спрял да се смея цяла вечер... И приятелите му го майтапят за работата му.. Абе стана голям смях.. Имах нужда да се посмея, че много емоции ми се събраха тези последните две - три години и проблемите и стреса се натрупват.... Много хубаво изкарахме. В едно известно ресторантче тип мутренска фолк среща, като седнахме към седем вечерта та е сега до преди час... Мислех да ходим по любов, ама ми стана кеф на душата и не ми беше до жени... А единия мой приятел си направи страхотна къща с басейн в Рударци и се оплаква че нямал достатъчно вода за басейна и тоя пича с лайнарките му вика "Не се притеснявай, аз имам много обекти так и на ден по 16 тона "препарати" мога да ти карам за басейна" и нашия не го знае какво работи и му вика "Ама да не е опасно само в препарати да плуват децата?" и ония "Ааа вика няма страшно, те са разредени.."... Три пъти се задаваях от смях та се налагаше да ме тупат по гърба... И накрая на вечерта се сетихме че не сме оставили някой трезвен шофьор, а такситата не щат да идват до тая кръчма че е с много лоша репутация на гостите (останала от миналото сега не е така) и единия пич звънна на жена си и да видиш шоу - от пред сме паркирали коли за 1 млн лева, а жена му пристига с една Тойотка Аурис.. И ония с лайнарка та вика на тоя дето е жена му "Абе Васе на жена ти колата може да ми влезе в багажника на джипа (кара един уникален поръчков ML) и като ми стана смешно оная женица се притесни - 6 говеда общо 600 кила тежим се смеем и седим по тротоарите... И като почнаха другите от компанията да и правят комплименти "Единия вика: Моля те остави мъжа ти и ела при мен (а тя жената гони 50 години с три деца, пълничка) и и целуват ръка и единия чак се върна в кръкмата и взе цветята от масата и и ги подари.. А мъжа и вика : Да не Ви взема аз Ваз за съпруги... И още по голям смях стана.. И да видиш 5 човека + жената в Аурис (единия си тръгна пеша че е близо).. Милата колица не може да тръгне - гумите и бият в калниците.. Слязохме и се сетихме - Качихме се всички в един Туарег (на единия другия) и жената кара... Голямо шоу - два пъти ни спира полиция доде ни разкара по домовете... А ние с бутилкитре и бирите и по едно време тоя с лайната вика (ама някъде около Орлов мост: Еййй взех Ви и мезе и бърка в джобовете (а той с едно яке тип сако на някакъв италиански дизайнер, струва колко една кола) и вади от там пастърма, луканка, филле Елена, ама колко за едно плато да направиш.. и от там още смях.. Как не ни прибраха полицаите - тоя нашия им козирува и вика "Старши искате ли една биричка и мезееее? Едвам го вкарахме в колата... И като го вкравах в колата се наложи да го вдигна, все едно ще го хвърлям заден суплес.. И по пътя ми вика: "Леле почувствах се като булка" Абе голям майтап.. И сега се смея като пиша...

Решил съм като съмне ако не заспя да ходя да си купя рибка че ми се е дояло и да ходя на вилата да си я направя... Трябва да ида и да си прибера колата от пред кръчмата... Или пада ида да видя нашите?? Ще го измисля...

Хайде лек ден Ви желя...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Аз не отричам качествата, които имат жените. В доста неща те ни превъзхождат.
                    Но не може някоя да ми казва, че да бутнеш някого на заден ход, да караш 20 метра с поставена скоба на колата или 10 километра в насрещното на магистрала е ГАФ.

Ти много обичаш да караш по "тънката лайсна" с тук списващите дами, но все пак трябва да заемеш позиция в този случай. Аз изобщо не съм твърдял, че ние можем да се справяме/раждаме без жените..... за разлика от мечтите за клониране и износване на дете от някои лесбийки.
                    Бебе,

и ти не ме разбираш правилно - хихи

Аз не се съмнявам в думите на бати Пешо, но единствено се замислих къде па ще стане т'ва нещо в село Арбанаси.

И понеже не мога да се сетя къде - то вероятно иде реч за някакво каско на мацката и тя е видЕла чужда регистрация и си го е била планирала да одруса застрахователите и ми е интересно коя патка е била тая ( да ми простят дамите )..
                    -----------------------------
                    Съжалявам, че бати Пешо е останал с подобни впечатления за нашия край и който и да ме чукне в гугъл - ще му "изляза" с телефонките и адресите.

Та, не мога да коментирам нищо, щот' не съм го видял - но щом е станало ПТП се вадят двустранни протоколи ( ако няма да викат КАТ ) и така.

Предполагам, че звуча цинично, ама просто с т'ва се занимавам от доста време и чат-пат имам опит. Т.е. не мога да заема позиция на база тия "данни", щот' се бачка само по документи при застрахователите, а не на принципа: "Една жена ми каза на пазара ...."

Аз селото го познавам кат' джоба си и единствено мога да кажа, че при такъв случай е трябвало веднага да ми набие една жица.

Мога да го разнищя случая веднага само по телефон, но има ли смисъл като вече е минало и заминало, а документи се вадят веднага - после е късничко? Щом е имало ПТП - в цял свят се води ПТП и си има закони как се действа. Все едно аз "утре" да те обвиня и да ти се цупя защо съм загубил пари на форекс търговията, дет' не сме се виждали? Капиш?

П.П. Т'ва е патката е имала каско и решила да се ушие в друг с чужда регистрация от 30 м. - няма друго обяснение и бати Пешо се е афектирал и е прав. Мога да мятам версии до вдруги ден, където ми казваш, че вземам позиция - ама как да я взема като то си има процедура, органи и прочие лица, които определят какво е станало.

Аз не съм Господ - иначе да набия 2 шамара на някого няма проблем - ама т'ва ще реши ли проблема на бати Пешо? Едва ли?

Бараш ме на профи-точка и аз мисля за цялата хартия, която трябва да се избута по ПТП и просто е трябвало да ми се обади.
                    -----------------------------------------
                    Както и да е - убити няма - другия път ще се ушием в някоя кръчма, ако реши и т'ва е. Баси романа на Агата Кристи направихте досега .
                    Last edited by marandi; 13.05.2012, 02:23.

Коментар

• Prochetoh poslednata stranica i mi stiga....Jalko

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Офф!

Бех казал "чао" и "не ви искам" и "не ми е интересно" и т.п.

И ще да е така, щот нема как иначе, но още некъде ми топлее към вас... та да кажа, верно последно:

ринчето-о-1,2 да ходи да си изтощава агресията в други теми (там политика ли, кучета ли и тям подобни). Тази тема се различава от останалите ф този хворум.

Зарко да се осъзнае, че е мъж и нема защо да се обяснява с тристранични ненужни текстове. Три изречения веднъж на месец, ако толкуз му трябва, може би стигат?

Мечо...
                        Мечо го дава добре от моя гледна точка,- но нека пробва пряката реч към когото и да е в неговото разбиране - в разбирането на този когото и да е.

Анон си го дава пряко и верно, но малко присъства в темата и не усеща пулса на живо - понекой път.

Бат Пешо...
                        Бат Пешо, праф си, но само от една (или малко) гледни точки, като, знаем ние с теб, бат Пешо, че животът е по-велик от нас.

Друго: флязоха двама интересни нови - фалим!

-------------------
                        Женските не мога да обсъждам и да им давам оценки, понеже не съм женско, а и понеже броя себе си за джентълмен във френския смисъл.
                        Благодаря за оценката.
                        Всичко е вярно едно към едно. Явно наглия новобранец е прав, че мислим еднакво.
                        Но не е прав. И ти не си прав за Рина и Зарко.
                        Рина - Серго е прав + изключително умна + висок боен дух + разбира я литературата
                        Зарко - Аз съм прав

За жените и Космо

tnm - най умната от всички ни (окончателно и без право на обжалване)
                        Вал - свалям шапка, падам на колене и целувам ръка
                        Космо - космически интелект, голямо сърце, добър човек
                        Last edited by mechobikov; 13.05.2012, 01:51.
                        tnm

Коментар

• Не се бия в гърдите (т.е. - не се изживявам) - нито като психолог, нито като човек, който има призвание да дава съвети на другиТЕ хора... И защо да имам самочувствието да раздавам мозък, как да се носят хората около мен, още повече, ако не са искали това от мен? Това ВЕРОЯТНО би трябвало да означава, че не съм типичен българин?

Не мисля, че трябва да се съобразявам с нечии съвети, за да живея по-пълноценно. Всеки най-добре познава своята същност.

Дали съм обидил някого с непоискан съвет? Не бих го направил! За мен - да налагам мнението си за това - как да се носи някой в публичното пространство - е подценяване на неговите възможности и способностите му да мисли.

Лично мнение!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Много психолози тука . И все недоучили . Споко , шегувам се . Не вярвай на сульо и пульо . Мисли сам . Анализирай - ти го можеш .
                            Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Офф!

Бех казал "чао" и "не ви искам" и "не ми е интересно" и т.п.

И ще да е така, щот нема как иначе, но още некъде ми топлее към вас... та да кажа, верно последно:

ринчето-о-1,2 да ходи да си изтощава агресията в други теми (там политика ли, кучета ли и тям подобни). Тази тема се различава от останалите ф този хворум.

Зарко да се осъзнае, че е мъж и нема защо да се обяснява с тристранични ненужни текстове. Три изречения веднъж на месец, ако толкуз му трябва, може би стигат?

Мечо...
                              Мечо го дава добре от моя гледна точка,- но нека пробва пряката реч към когото и да е в неговото разбиране - в разбирането на този когото и да е.

Анон си го дава пряко и верно, но малко присъства в темата и не усеща пулса на живо - понекой път.

Бат Пешо...
                              Бат Пешо, праф си, но само от една (или малко) гледни точки, като, знаем ние с теб, бат Пешо, че животът е по-велик от нас.

Друго: флязоха двама интересни нови - фалим!

-------------------
                              Женските не мога да обсъждам и да им давам оценки, понеже не съм женско, а и понеже броя себе си за джентълмен във френския смисъл.
                              - За Ринчето не си прав.
                              Бъркаш агресията ѝ със самотата.
                              А ако не знаеш, точно тя предизвиква "агресия".

- За Зарко си прав.
                              Но имай търпението да му го обясниш като хората.
                              Ти - да.Ние – не.

- За Мечо.
                              Виж си репликата? Той ги пише такива.

- За Анон, бат Пешо и новодомците - едно към едно.

- А Смонафта? Де го Смонафта? Що си го отписал?

Ако случайно-о-о си задаваш въпроса: „А бе с какво право ме репликираш?Кой си ти......“
                              Ще ти отговоря:
                              Правото на идващия!

А ти ще останеш ли?
                              Last edited by sergo; 13.05.2012, 00:06.

Коментар

• Добро момче си ти , Манков , добро ! Груб понякога , но .....справедлив .

Коментар

Working...
                                X