IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    Скоро гледах едно филмче,където една кака практикуваща най-древната професия,разправяше как инвеститорчетата и били най-добрите й клиенти.Друсали,правили оргии четанките,а и сигурно и куп други неморални неща.Общо взето хора с извратена сексуална фантазия.
    Идея си нямаш колко си прав. Хората с пари са най-извратените личности. Могат да ти платят и тухла да си вкараш в задника.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
      Май сте гейове, които се чувстват лесбийки
      Скоро гледах едно филмче,където една кака практикуваща най-древната професия,разправяше как инвеститорчетата и били най-добрите й клиенти.Друсали,правили оргии четанките,а и сигурно и куп други неморални неща.Общо взето хора с извратена сексуална фантазия.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        ...такива усещания ли си имал, мен не са ме спохождали..., можеш да споделиш подробности, за да потърсиш последователи, но едва ли точно в тоя форум ще ги откриеш...
        Остави го тоя смукач на цигански хуйеве. Не храни трола, убий го с мълчание.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
          ...такива усещания ли си имал, мен не са ме спохождали..., можеш да споделиш подробности, за да потърсиш последователи, но едва ли точно в тоя форум ще ги откриеш...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Чшш!

Това не е кат' си хапнеш, а като се изпикаеш след дълго и почти невъзможно задържане!
            А-а--ах-х-х!

...ми не страдам от проблеми с простатата и не мога да схвана намека: понякога откарвам докато се прибера, без всякакви "позиви" и се чудя, аджеба как стават тия неща...

Айде, чао, че следват културни занимания... , решил съм да направя нов прочит на Жорж Санд (биографичната книга за ДАМАТА, написана от Андре Мороа)....
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Извинен си!

Когато един мъж предложи на друг мъж - "мир!" - са се разбрали, безпрекословно!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Не те питах дали разбираш, а дали носиш на майтап.

Хайде - няма да те бъзикам повече и извинявай!
                Извинен си!

Когато един мъж предложи на друг мъж - "мир!" - са се разбрали, безпрекословно!

Коментар

но си хапнах топлата пилешка супичка и нещата си дойдоха на място...., светът е отново красив!
                  Чшш!

Това не е кат' си хапнеш, а като се изпикаеш след дълго и почти невъзможно задържане!
                  А-а--ах-х-х!

Last edited by vmankov; 09.01.2012, 20:35.

Коментар

Именно, де, след топлата пилешка супичка: нося, разбирам, домъквам, тълкувам..., с една дума (или четири) - на всичко съм способен....

Коментар

Зарко тук май е от желаните момчета!Винаги около него се въртят по 2-3 женски ника.Не страда от внимание,така ми се струва.И май орисията му е да не е само с една жена,колкото и да му се иска обратното.

...ахаааа - още нещо много съществено забравих - запиши си го, ЩоТ е - ама най-най-важното (и е в противоречие с твърденията ти)..., никога, ама НИКОГА - не си позволявай да бъдеш в едно и също време с две жени!

НаЙш Що? Помисли малко..., ама не е това, за което си мислиш, давай нататък....

Коментар

...иначе - май наистина от майтап не разбирам

Коментар

Зарко тук май е от желаните момчета!Винаги около него се въртят по 2-3 женски ника.Не страда от внимание,така ми се струва.И май орисията му е да не е само с една жена,колкото и да му се иска обратното.

... знаеш ли защо е така? Не? Ще ти отговоря: защото не се срамувам да си поискам....

...сФана ли каква е рецептата? ... - адИ, действай, де, кО чакаш?...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Zarko, Zarko....пчеличка ли си или търтей...???
                            Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....

...брой ме с търтеите..., пчела е в женски род..., а не държа да предизвиквам домогванията на "меки китки".....

...иначе - май наистина от майтап не разбирам, но си хапнах топлата пилешка супичка и нещата си дойдоха на място...., светът е отново красив!

Коментар

Добре сме, но май Зарко е в любовна дупка.
                              Пуска ни нефокусирани снимки на някаква мацка с огромна разделителна способност (за снимките, не мацката).

Зарко, нали носиш на майтап?

Коментар

• Zarko, Zarko....пчеличка ли си или търтей...???
                                Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....

Коментар

Working...
                                X