IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Бат Пешо, не може едни тенекии да те изкарат така от нерви. За това са застрахователите. Аз също псувам, като съм сам силно, като съм с детето - по-тихо. Ама да скоча на бой на женица, макар и последната кифла - трудна работа
    Наивен ти преценяваш какво да правиш.Не бих реагирал агресивно ако жената нямаше вина.Но да караш 30 метра назад без да погледнеш в огледалото и да удариш кола която е спряла и ти свирка и пресвятка с фарове е безотговорност.Ами ако беше човек?Пак ли има застрахователи?Ако беше детето ти?Не разбирам тази фалшива толерантност но щом твърдиш вярвам ти

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
      Хубавото в историята с бате Пешо е, че няма пострадали....Много е едностранно да го обвиняваме в агресия и/или грубост щото жени като тази са опасни не само за него, а и за останалите...Лошото е, че на никой не му се занимава, но на такива кукувици не бива са се дават книжки или да се отнемат по възможност....Ако беше извикал ченгета и т.н а не да я съветва сигурно щяхте да го изкарате кво ли не....То на дебилната женица не знам кво ще й е от полза ако трябва да съм откровен.
      Аз с ченгета не се разправям.Нямам желание разни полуидиоти да ме разкарват в чужд град по участъци и да ми губят времето.Нашата полиция и правосъдие не са решили нито един проблем а самите те са проблем.Тая патка съм убеден че вече гледа назад в огледалото.Иначе си прав че единственото хубаво е че няма пострадали.Не ме интересува кой в какво ме обвинява.Най малкото разни психопатки защитници на помияри в София.Тая като и нацепиш два шамара и ще се усвести мигом.Аз не съм и Фандъкова нито Бойко Борисов да ми се лигави насреща.Веднага ще се осъзнае къде се намира за две секунди.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        В единия случай се репчат, в другия-мимикрират.
        Тук въпроса за милиарди е да се научим правилно да преценяваме, кога да се репчим и кога да мимикрираме, тъй като е заложено най голямото богатство - здравето.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
          Цитирам ти поста , за да те четат и да ти се възхищават всички . Нали това искаш . Имаш го . А за детето ти - съжалявам , че ежедневно е свидетел на агресията ти към всичко и всички . А това не е здравословно . Ако пък е начин на възпитание - все някога ще рефлектира и върху възпитаващия насилие . С твоите камъни върху твоята глава .
          Ти няма да ме учиш какво е възпитание.Моето дете си го възпитавам аз ти си възпитавай твоите.И когато утре някой ги претрепе не бъди агресивна свали си гащите и се надупи на убиеца.Като дойде полиция кажи че му прощаваш и в съда кажи че не може за една грешка да влиза човек в затвора..Моята позиция е че безотговорните типове трябва да си отнасят боя веднага бой който ги прави инвалиди..Внимавай да не ме срещаш на пътя щото теорията няма да ти помогне.Толко бой ще отнесеш че чак няма да ти вярва.Не може да ме спре ни закон ни армия ни полиция.Просто ако съм жив слизам и те започвам.Ще бия докато мърдаш.Не само ще се напикаеш ами ще напълниш и гащите и ще си изплюеш зъбите.За безотговорни идиоти прошка няма.Казах ти вече когато излизаш с колата да не пиеш да не употребяваш наркотици да не минаваш на червено да не караш с превишена скорост и да спазваш правилата.В противен случай ако оживееш ще лежиш много време по болници.
          Няма да ми развиваш разни теории защитаващи безотговорните изроди без значение дали са мъже или жени.Аз отговарям за себе си.Когато ти си потърпевшата ако искаш и секс прави с убиеца на детето ти щото такива простотии ми проповядваш.Ти явно имаш някакви комплекси и психични отклонения.Не занимавай хората тук с това.

Коментар

• Хубав уикенд:

http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8

http://www.youtube.com/watch?v=FAApccf11hs

http://www.youtube.com/watch?v=IMvqMHST2Is

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Шшш ....... "спора" приключи - стига се прави на "двИздъ" - хихи

Опитайте се да сте себе си и истински ( въпреки, че т'ва най-трудното в наши дни ).

Звучи ми кат' "изрядна" фирма и същата работа. Ама фирмите са си фирми - хората са хора. И хората са важни!

П.П. Т'ва една мацка ми го беше казала някога си и вика: "А, бе имаше доста истински неща между нас" и тя хукна да прави кариери и т.н.

Та, спокич всичко финишира и няма нужда да доказваме максимата: "Че престараването е*бавало майката на старанието."

Чиърс ( омокри се, а? ) - луда работа с тия "инициативи", дано не сте настинали - викай мъжО за масаж - хихи

Маранди, не е въпросът в това кой колко греши, а в начина по който се опитваш да излезеш от лоша ситуация, която сам си създал и тук Анон е прав, с лекото допълнение, че и мъжете преценяват кой им е насреща. В единия случай се репчат, в другия-мимикрират.

Коментар

• Рина, много постове имаш свързани с мъжката агресия. Има начин за справяне с нея- развод.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ъъъъ, някой с богато въображение ли!?
                  Сакън, ке умре човекот от уплах.
                  Имам предвид Прост или прост
                  tnm

Коментар

Мокра като кокошка и кална като прасе.
                    Луда работа не ами, луда. И Областния управител като изпратил едно писмо и като иска да му дадем координати къде точно ще чистим ... УжасТ.

П.П. МъжО го изпратих с мисия в Турция. Ще подпомага някоя тяхна "инициатива".
                    Бря и тук чистят всяка година ( ама го правят 1-7 април всяка година ) без демонстрации и ТиВи-елементи - демек да ти таковам и БТВ-ту. Мисля, че се пада първата седмица на април ден на гората и тук я почитаме.

П.П. Хихии - с тоя мъжО в Турция ще спретнеш някое приключение, ама няма лошо
                    Last edited by marandi; 12.05.2012, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Аз само да помогна от добро сърце, ама ако е такава работата, по добре покани някой Марсел Прост
                      Ъъъъ, някой с богато въображение ли!?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Опитайте се да сте себе си и истински ( въпреки, че т'ва най-трудното в наши дни ).

Звучи ми кат' "изрядна" фирма и същата работа. Ама фирмите са си фирми - хората са хора. И хората са важни!

П.П. Т'ва една мацка ми го беше казала някога си и вика: "А, бе имаше доста истински неща между нас" и тя хукна да прави кариери и т.н.

Та, спокич всичко финишира и няма нужда да доказваме максимата: "Че престараването е*бавало майката на старанието."

Чиърс ( омокри се, а? ) - луда работа с тия "инициативи", дано не сте настинали - викай мъжО за масаж - хихи
                        Мокра като кокошка и кална като прасе.
                        Луда работа не ами, луда. И Областния управител като изпратил едно писмо и като иска да му дадем координати къде точно ще чистим ... УжасТ.

П.П. МъжО го изпратих с мисия в Турция. Ще подпомага някоя тяхна "инициатива".
                        Мечо

Коментар

Нямаш грижи. Ама после да не ми се сърдиш като сънуваш кошмари
                          Аз само да помогна от добро сърце, ама ако е такава работата, по добре покани някой Марсел Прост
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Здравей tnm,

Аз като вещ ценител на женската красота, бих помолил най нахално, да ме вземете за ЖУРИ
                            Нямаш грижи. Ама после да не ми се сърдиш като сънуваш кошмари
                            Мечо

Коментар

Точно на мен недей да се опитваш да ми пробутваш тези похвати от софистиката, защото и на мен ми се налага да ги използвам.
                              Наблегни повече на флората и по-малко на фауната при общуването с дамите от форума и няма да имаш проблеми

П.П. Моите колеги също обичат киселото мляко, но под формата на айран, на следващия ден

Коментар

Здрасти, Мечо!
                                Здрасти, тайфата!

Значи аз бачкам, почиствам България и другите Земни кълбета, а вие се карате!? И не само се карате, ами се и обиждате.

П.П.Русото, голям дъжд ни наваля. Изсипа се точно като из ведро. Спокойно можехме да направим конкурс Мисис "Мокра фланелка" или Мистърът "Мокри боксерки" Оставих колеги в една кръчма да пият, дано не ме вдигнат под тревога по малките часове
                                Здравей tnm,

Аз като вещ ценител на женската красота, бих помолил най нахално, да ме вземете за ЖУРИ
                                tnm

Коментар

Working...
                                X