Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениеХубавото в историята с бате Пешо е, че няма пострадали....Много е едностранно да го обвиняваме в агресия и/или грубост щото жени като тази са опасни не само за него, а и за останалите...Лошото е, че на никой не му се занимава, но на такива кукувици не бива са се дават книжки или да се отнемат по възможност....Ако беше извикал ченгета и т.н а не да я съветва сигурно щяхте да го изкарате кво ли не....То на дебилната женица не знам кво ще й е от полза ако трябва да съм откровен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВ единия случай се репчат, в другия-мимикрират.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеЦитирам ти поста , за да те четат и да ти се възхищават всички . Нали това искаш . Имаш го . А за детето ти - съжалявам , че ежедневно е свидетел на агресията ти към всичко и всички . А това не е здравословно . Ако пък е начин на възпитание - все някога ще рефлектира и върху възпитаващия насилие . С твоите камъни върху твоята глава .
Няма да ми развиваш разни теории защитаващи безотговорните изроди без значение дали са мъже или жени.Аз отговарям за себе си.Когато ти си потърпевшата ако искаш и секс прави с убиеца на детето ти щото такива простотии ми проповядваш.Ти явно имаш някакви комплекси и психични отклонения.Не занимавай хората тук с това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШшш ....... "спора" приключи - стига се прави на "двИздъ" - хихи
Опитайте се да сте себе си и истински ( въпреки, че т'ва най-трудното в наши дни ).
Звучи ми кат' "изрядна" фирма и същата работа. Ама фирмите са си фирми - хората са хора. И хората са важни!
П.П. Т'ва една мацка ми го беше казала някога си и вика: "А, бе имаше доста истински неща между нас" и тя хукна да прави кариери и т.н.
Та, спокич всичко финишира и няма нужда да доказваме максимата: "Че престараването е*бавало майката на старанието."
Чиърс ( омокри се, а? ) - луда работа с тия "инициативи", дано не сте настинали - викай мъжО за масаж - хихи
Маранди, не е въпросът в това кой колко греши, а в начина по който се опитваш да излезеш от лоша ситуация, която сам си създал и тук Анон е прав, с лекото допълнение, че и мъжете преценяват кой им е насреща.В единия случай се репчат, в другия-мимикрират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪъъъ, някой с богато въображение ли!?
Имам предвид Прост или простБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМокра като кокошка и кална като прасе.
Луда работа не ами, луда. И Областния управител като изпратил едно писмо и като иска да му дадем координати къде точно ще чистим ... УжасТ.
П.П. МъжО го изпратих с мисия в Турция. Ще подпомага някоя тяхна "инициатива".
П.П. Хихии - с тоя мъжО в Турция ще спретнеш някое приключение, ама няма лошоLast edited by marandi; 12.05.2012, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз само да помогна от добро сърце, ама ако е такава работата, по добре покани някой Марсел Прост!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШшш ....... "спора" приключи - стига се прави на "двИздъ" - хихи
Опитайте се да сте себе си и истински ( въпреки, че т'ва най-трудното в наши дни ).
Звучи ми кат' "изрядна" фирма и същата работа. Ама фирмите са си фирми - хората са хора. И хората са важни!
П.П. Т'ва една мацка ми го беше казала някога си и вика: "А, бе имаше доста истински неща между нас" и тя хукна да прави кариери и т.н.
Та, спокич всичко финишира и няма нужда да доказваме максимата: "Че престараването е*бавало майката на старанието."
Чиърс ( омокри се, а? ) - луда работа с тия "инициативи", дано не сте настинали - викай мъжО за масаж - хихи.
Луда работа не ами, луда. И Областния управител като изпратил едно писмо и като иска да му дадем координати къде точно ще чистим ... УжасТ.
П.П. МъжО го изпратих с мисия в Турция. Ще подпомага някоя тяхна "инициатива".
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНямаш грижи. Ама после да не ми се сърдиш като сънуваш кошмари
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдравей tnm,
Аз като вещ ценител на женската красота, бих помолил най нахално, да ме вземете за ЖУРИ. Ама после да не ми се сърдиш като сънуваш кошмари
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТочно на мен недей да се опитваш да ми пробутваш тези похвати от софистиката, защото и на мен ми се налага да ги използвам.
Наблегни повече на флората и по-малко на фауната при общуването с дамите от форума и няма да имаш проблеми
П.П. Моите колеги също обичат киселото мляко, но под формата на айран, на следващия ден
Чиърс ( омокри се, а? ) - луда работа с тия "инициативи", дано не сте настинали - викай мъжО за масаж - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗдрасти, Мечо!
Здрасти, тайфата!
Значи аз бачкам, почиствам България и другите Земни кълбета
, а вие се карате!? И не само се карате, ами се и обиждате.
П.П.Русото, голям дъжд ни наваля. Изсипа се точно като из ведро. Спокойно можехме да направим конкурс Мисис "Мокра фланелка" или Мистърът "Мокри боксерки"Оставих колеги в една кръчма да пият, дано не ме вдигнат под тревога по малките часове
Аз като вещ ценител на женската красота, бих помолил най нахално, да ме вземете за ЖУРИБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар