Първоначално изпратено от новобранецът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеМай сте гейове, които се чувстват лесбийки
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...такива усещания ли си имал, мен не са ме спохождали..., можеш да споделиш подробности, за да потърсиш последователи, но едва ли точно в тоя форум ще ги откриеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеМай сте гейове, които се чувстват лесбийки"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЧшш!
Това не е кат' си хапнеш, а като се изпикаеш след дълго и почти невъзможно задържане!
А-а--ах-х-х!
...ми не страдам от проблеми с простатата и не мога да схвана намека: понякога откарвам докато се прибера, без всякакви "позиви" и се чудя, аджеба как стават тия неща...
Айде, чао, че следват културни занимания... , решил съм да направя нов прочит на Жорж Санд (биографичната книга за ДАМАТА, написана от Андре Мороа)...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеИзвинен си!
Когато един мъж предложи на друг мъж - "мир!" - са се разбрали, безпрекословно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе те питах дали разбираш, а дали носиш на майтап.
Хайде - няма да те бъзикам повече и извинявай!
Когато един мъж предложи на друг мъж - "мир!" - са се разбрали, безпрекословно!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениено си хапнах топлата пилешка супичка и нещата си дойдоха на място...., светът е отново красив!
Това не е кат' си хапнеш, а като се изпикаеш след дълго и почти невъзможно задържане!
А-а--ах-х-х!
Last edited by vmankov; 09.01.2012, 20:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе те питах дали разбираш, а дали носиш на майтап.
Хайде - няма да те бъзикам повече и извинявай!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеЗарко тук май е от желаните момчета!Винаги около него се въртят по 2-3 женски ника.Не страда от внимание,така ми се струва.И май орисията му е да не е само с една жена,колкото и да му се иска обратното.
...ахаааа - още нещо много съществено забравих - запиши си го, ЩоТ е - ама най-най-важното (и е в противоречие с твърденията ти)..., никога, ама НИКОГА - не си позволявай да бъдеш в едно и също време с две жени!
НаЙш Що? Помисли малко..., ама не е това, за което си мислиш, давай нататък...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
...иначе - май наистина от майтап не разбирам
Хайде - няма да те бъзикам повече и извинявай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеЗарко тук май е от желаните момчета!Винаги около него се въртят по 2-3 женски ника.Не страда от внимание,така ми се струва.И май орисията му е да не е само с една жена,колкото и да му се иска обратното.
... знаеш ли защо е така? Не? Ще ти отговоря: защото не се срамувам да си поискам....
...сФана ли каква е рецептата? ... - адИ, действай, де, кО чакаш?..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеZarko, Zarko....пчеличка ли си или търтей...???
Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....
...брой ме с търтеите..., пчела е в женски род..., а не държа да предизвиквам домогванията на "меки китки".....
...иначе - май наистина от майтап не разбирам, но си хапнах топлата пилешка супичка и нещата си дойдоха на място...., светът е отново красив!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре сме, но май Зарко е в любовна дупка.
Пуска ни нефокусирани снимки на някаква мацка с огромна разделителна способност (за снимките, не мацката).
Зарко, нали носиш на майтап?
Коментар
Коментар