IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ии ... къде ме върна в спомените с това Дряново и вилната им зона ...

Ей, на тоя "парцал" се "млатихме" с момата, ама 16 пъти поредни ни дойдоха много и се обличахме да слизаме да озаптяваме пиянките долЕ да пуснат нещо друго. Песньовката тъкмо беше излязла тогава и си беше адския парцал - хихи

http://www.youtube.com/watch?v=4b2f0VRGJT0

Ай, поздрав от мИня!

П.П. Офф .. защо спря да вали като тоя с тая косачка ми скъса нервите вече и май ще си набивам шутовете в някое кръчме докато свърши, че ми изпили нервите - ама явно някой му е казал да си свърши работата човечецът и той се труди. Само дет' не са му казали, че в тоя квартал шума е недопустим и ша видя ко шъ прайкам, че то трева се кози през месец и ако шъ ми късат нервите и крадат от съня ( дет' го нямам ) - сякаш няма да се разберем с Общинката.
    Last edited by marandi; 12.05.2012, 12:56.

Коментар

• Поздравче за всички, които пазят България чиста

http://www.haskovo.net/index.php?mod...&next=&cat=219

Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Марандиту на теб не мога да се скарам и съжалявам ако си го приел кат караница.По скоро исках да се пошегувам.Нямаше как да те питам.Бяхме на Дряновския манастир на една вила за няколко дни.Единия ден ходихме до Габрово и Боженци а на другия решихме да отидем до Търново.Беше обяд и жената вика знаеш ли че една твоя братовчедка всеки момент пристига в Арбанаси с децата.Айде да отидем да ги видим.Като стигнахме там заваля силен дъжд и се набухаме в първата кръчма мисля на мястото имаше спирка на автобуса.Може да се каже че идвам за пръв път в Арбанаси щото предния път е бил като дете и не познавам селото.Просто всичко стана случайно.Имахме намерение да пием кафе и да изчакаме дъжда.Щерката каза гладна съм и оттам се започна.Както се пее в една песен вървях един следобед без цел и посока.....И един селски тарикат веднага ни натакова.Няма лошо това е манталитета на българските хотели и ресторантьори.Този е ясно че втори път няма да дойде дайте да го оберем.И сега когато приятели ме питат как беше в Арбанаси аз казвам не ходете там.Та братовчедката си не видях защото закъснели много и тръгнали по късно от София.А гледката наистина е страхотна.Най ми хареса към Царевец и Университета.
        Батка,

хубаво правиш, че водиш децата по такива места - можело да скокнете и до Етър-а, ама то кое по-напред. В Етъра задължително от занаятчийците бяло сладко и симит ( ама бачкат до 17ч ) - после кръчмата им там не е много скъпа. Имат и един готин манастир там с водопад, ама забравих как се казва.

Дряново комплекса им е 'ноу готин, ама имаше един поп-педалчик там навремето, че нашата тайфа ме бяха избазикали да го изпращам и едва не му изкъртих килимявката кат' взе да ми прави едни чупки с ръката за довиждане, щот' е с одежди на църквата и дрес-кода му ме стопира. Вие предполагам сте били във вилната им зона, дет' има къщички с лозя. Е ... там, ме бяха откачили навремето кат' тинейджъри, аз съм се качил горе ( на втория им полуетаж ) с една мацка да се "гушкаме" цяла нощ и ония па долу пияниците 16 пъти нацепиха Металика - Нотинг елз метърс един след друг. Бе чак ни секнаха, щот' ходихме после да им се караме на пиянките да пуснат нещо друго, че не можем да "работим" горе вече
        ------------------------------------------
        Ама, готино си изкарал - връщаш се все едно 150-200 години назад във времето и е хубаво, че си завел децата. На парите майната им и не ги мисли - днес ги има - утре ги няма. Свикнали сме, ама винаги 'орицата са най-важни - хихи
        Last edited by marandi; 12.05.2012, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
          Пази боже да срещне човек по пътя си един агресивен селяк , който въздава справедливост . На всеки се е случвало да сгреши на пътя . Дай да го доубием човека , пардон жената . Защото ако беше те засякъл Космо например , не знам как щеше да го извлечеш за косата от колата и той да се напикае ...С жена е по - лесно . Смелчага !
          Ринче нещо пак бъркаш като при кучетата.Не може 30 метра да караш назад без изобщо да погледнеш.Три огледала има на всичкото отгоре бях издул и клаксона и тая овца си продължава.Ами ако караше камион?Ти на това грешка ли му викаш?Ами ако ми беше убила детето?Ти явно имаш някакви комплекси.Ако някой блъсне и убие твоето дете как ще реагираш.Ще си кажеш аз не съм агресивна и ще го целунеш по другата буза ли?В този миг за мен нямаше значение дали е мъж или жена.Разбрах че е жена след като ме удари.Дори и с размерите на Космо да беше боя пак беше сигурен.Незнаеш какво имам в колата.А тая и нагла ами нали ти няма нищо на колата.Все пак и се размина с малко да се благодари на детето то ме спря иначе можеше доста бой да отнесе.Като си излязъл на пъте ще си отваряш очите и ушите и ще осъзнаеш къде си и какво можеш да причиниш на другите.Ти кво ми предлагаш да се съдим и да се подиграват с мен ли?В такава държава правосъдието го налагам АЗ когато ме нападат.Не ме интересува нито парламент ни министър ни кмет.Закона е ясен.Око за две зъб за чене а за тежко нараняване може да се стигне и до много лош край.Така че отваряй си очите и се дръж отговорно към другите за да не се срещнеш някой ден с такъв като мен.Ще се научиш да си държиш езика зад зъбите щото няма да е анонимен форум и много бързо мое да изплюеш половината.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Чек ся - що не ме пита къде да отидеш, ами си се нашморчил сам там и ми се караш? Арбанаси от 20 години му е*баха майката от комерсиализъм и ти сигурно си се люснал на центъра им в няколкото кръчми там, дет' са най-тъпи и най-скъпи.

За гледката си прав, батка - ама то в цял Свят е така - имаш ли "гледка" и се плаща

-----------------------------------------------
            Ти си забрайкал кат' се базиках с ЪП-ърчетата от Софето, че цените в Арбанаси бият цените в Софето на имотките, ама не е това дет' си беше навремето. Зелено навсякъде и ся и там го бетонираха - т.е. сравнявам как беше преди 20-30 години, щот' то там си пиехме кафето и да запалим по една свещичка в неделя.

Сега е малоумна работа, особено ако си засякъл и 10 автобуса туристи дет' хукват кат' преяли коне да обикалят с фото-апаратите и камерите ( чужденци ).

Обади се другия път и ще те заведа пак там, ама да си изкараш готино, а не да се нервиш. Ей, го де е на 3 км от в къщи, демек на едно мятане с въдица и ако си с родата там - нЕма ви се натрапвам, ама поне да ви покажа в кои кръчми да отидете и после ако притеснявам се изнасям веднага
            Марандиту на теб не мога да се скарам и съжалявам ако си го приел кат караница.По скоро исках да се пошегувам.Нямаше как да те питам.Бяхме на Дряновския манастир на една вила за няколко дни.Единия ден ходихме до Габрово и Боженци а на другия решихме да отидем до Търново.Беше обяд и жената вика знаеш ли че една твоя братовчедка всеки момент пристига в Арбанаси с децата.Айде да отидем да ги видим.Като стигнахме там заваля силен дъжд и се набухаме в първата кръчма мисля на мястото имаше спирка на автобуса.Може да се каже че идвам за пръв път в Арбанаси щото предния път е бил като дете и не познавам селото.Просто всичко стана случайно.Имахме намерение да пием кафе и да изчакаме дъжда.Щерката каза гладна съм и оттам се започна.Както се пее в една песен вървях един следобед без цел и посока.....И един селски тарикат веднага ни натакова.Няма лошо това е манталитета на българските хотели и ресторантьори.Този е ясно че втори път няма да дойде дайте да го оберем.И сега когато приятели ме питат как беше в Арбанаси аз казвам не ходете там.Та братовчедката си не видях защото закъснели много и тръгнали по късно от София.А гледката наистина е страхотна.Най ми хареса към Царевец и Университета.

Коментар

• П.П. Бе днес не е ли събота и неработен ден?
              Да, така!

Но днес и една медия има кампания за почистването на БГ и някой хора правят каквото е по силите им.

Коментар

• Не го плащам аз общественото мнение. Ама целия блок дето живея, комшиите са от същата кръвна група. От 1979 година до сега не сме се карали, макар, че е имало много общи работи за вършене. Оня ден домоуправителката беше организирала почистване, без да ни се обади, щото аз покрай моите ремонти бях свършил и някой и друг общ. Пък докато ме е нямало, комшията, дето им събудих бебето сабален, направил голяма желязна врата на общия двор без да иска кинти от никого. Имал бол пари, направил я.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Бат Маранди да почерпи от домашнярката, че нещо се нажежи обстановката

http://www.dnes.bg/crime/2012/05/11/...ahovica.158572
                  Бе, тя свърши почти ракойката - то и аз омахах почти 5л за 10 дена.

Т'ва дет' си го пуснал вероятно е от нЕкви пендели, дет' бъркат спирт с есенция и тровят 'орицата, щот' такова количество от 100% дестилат имаш ли представа как се прави?! То и аз не мога да правя ракия, ама пия тая на Тати, щот' той майстор и винаги я прави една и съща.

Иначе винаги си плащаме казана, демек акциза към държавата и сега ползва един на газ и по-рано много рядко се е случвало, ама се случваше някоя партида да се влезе дъх на "прегорено", ама то там си е голям майсторлък.

За съжаление аз кат' не проявявам интерес и май няма да наследя "тайните" на поколоението и това е едно от нещата, където все се ядосват моите родители с мИня - а па, аз им думам, бе - "Не може чиляк да разбира от всичко." - аз кат' прост инженер знам какво мога да направя и какво не мога.

И вчера пак се карах на Тати, щот' наумил си да сее едната градина, а то времето е лошо и за 3 корена домати ще се простуди и ходих с такси да го измъквам, смених му чорапите да са му сухи краката и така.
                  -----------------------------------------
                  Тия възрастните са голяма класа - винаги все нещо да направят и да се чувстват полезни и все нещо да донесат в къщи всеки ден, демек с "празни" ръце да не се върнат - така са възпитани. И то - хем да не ги спираш, щот' ще си заминат веднага, ако усетят че не са полезни, ама и понякога са инатести кат' магарета кат' си наумят нещо и сега тъпнята е, че не сме садили още нищо и какво щели да кажат "хората". Той Тати е болен на тая тема - Данък Обществено мнение, а то "общественото" мнение е такова лицемерие и засега гледам да балансирам, че е много тънък леда при взаимо-отношения с хора, а па и с близки е най-трудно - щот' за него съм онова парче месо дет' му се е напикавало и му търкал задника всеки ден и тук мениджърските похвати не винаги са, както в сухата теоретия и засега сякаш се справям.
                  -----------------------------------------
                  Хубав ден и от мИня, ама ме притесни ТНМ-чева как на това време ( понеже при нас вали и падат гръмотевици ) ще юркат 'орицата да "чистят" БГ-то - те ще се простудят половината народ, бря и ще напълнят болниците?
                  Last edited by marandi; 12.05.2012, 09:57.

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

И днес не ми се даде шанс да поспя. Тъкмо сладко бях захъркал към 4ч ( не хъркам - шегувам се ) и някаква косачка пак ми пили главата от час и половина. Май че идва от детската градина звука.

Сега търпеливо чакам да се свърши, щот' е от тия шумните, дет' колкото повече коси, толкова повече бръмчи и все едно съм писта от формула 1 и предния път ( преди 20 дена ) не успях да я изтрая и се забих по кръчмите от сутринта, щот' дворчето им там към 4 дка и явно бавно става.

П.П. Бе днес не е ли събота и неработен ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Топла бира, студени кебапчета и сръбска музика
                      С теб ще са разправям като след като почистя България / и част от Македония/
                      http://www.youtube.com/watch?v=okqE9hAwzQ8
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Отивам да поизчистя малко България. Купили сме чували и ръкавици. Дано да се появят и други желаещи освен колегите
                        А на бандата съм обещала, ако работят съвестно да ги черпя по няколко кебапчета и бири.
                        Хубав ден и лека работа, на тези които отиват да работят!
                        Топла бира, студени кебапчета и сръбска музика
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Добро и на теб Мечо.. Когато не е на волана в средата (може и бутони на два без десет), обичайно клаксона се намира от страни на някое от лостчетата (я това за чистачките, я някое допълнително), от страни и се натиска към волана (както при новите модели се изкарват показателите на компютъра на дисплея)... Надявам се да съм помогнал, че онзи ден един колега с едно супер Волво се оказа че от две години го има а не можел да си включи дългите светлини...
                          Намерих го. На лявото лостче на края и се натиска към волана. То май не трябваше сега да го търся щото комшийката има бебе. Но тя е културна жена и навярно няма да ме трови.
                          tnm

Коментар

Добро утро tnm
                            Добро утро красавици и юнаци

Като карам кола, грешките на другите шофьори и на пешеходците не ме нервят. Не псувам и не натискам клаксона. Последната ми кола я купих преди 3 години. Още не знам къде се натиска за да бибитка.

Моите грешки също не ме нервят.

Добър завършек на повествованието
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Отивам да поизчистя малко България. Купили сме чували и ръкавици. Дано да се появят и други желаещи освен колегите
                              А на бандата съм обещала, ако работят съвестно да ги черпя по няколко кебапчета и бири.
                              Хубав ден и лека работа, на тези които отиват да работят!
                              Мечо

Коментар

Добро утро tnm
                                Добро утро красавици и юнаци

Като карам кола, грешките на другите шофьори и на пешеходците не ме нервят. Не псувам и не натискам клаксона. Последната ми кола я купих преди 3 години. Още не знам къде се натиска за да бибитка.

Моите грешки също не ме нервят.
                                Добро и на теб Мечо.. Когато не е на волана в средата (може и бутони на два без десет), обичайно клаксона се намира от страни на някое от лостчетата (я това за чистачките, я някое допълнително), от страни и се натиска към волана (както при новите модели се изкарват показателите на компютъра на дисплея)... Надявам се да съм помогнал, че онзи ден един колега с едно супер Волво се оказа че от две години го има а не можел да си включи дългите светлини...

Коментар

Working...
                                X