IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://it-bg.org/pages/clips/123230/...na-zadna-.html

Коментар

• http://it-bg.org/pages/clips/67764/j...sys-skoba.html

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
        1. Бие я и то как . Не вярвам тя да то бие и той да си фантазира във форума .
        2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
        Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.
        2. Съжалявам за грешката. Вместо "е" да се чете "би".

Пък аз мисля, че нито бие жена си, нито би опухал шофьорката .
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Аз преценявам бързо. За теб не знам.
          Замисли ли се над следните 2 въпроса

1. Дали колегата наистина бие жена си ?
          2. Дали наистина е опухал дамата, дето леко му чукнала колата, така, че да се напикае ?
          1. Бие я и то как . Не вярвам тя да то бие и той да си фантазира във форума .
          2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
          Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.
          Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 14:35.

Коментар

Човек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
            Аз преценявам бързо. За теб не знам.
            Замисли ли се над следните 2 въпроса

1. Дали колегата наистина бие жена си ?
            2. Дали наистина е опухал дамата, дето леко му чукнала колата, така, че да се напикае ?
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Ако сте открили жената на мечтите си, спокойно можете да се простите с всичките си други мечти...
              http://milom.blog.bg/

Коментар

Човек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
                Важното е, че ме разбра какво искам да ти кажа.
                А свирки под път и над път.....

Коментар

• Човек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .

Коментар

Цитирам ти поста , за да те четат и да ти се възхищават всички . Нали това искаш . Имаш го . А за детето ти - съжалявам , че ежедневно е свидетел на агресията ти към всичко и всички . А това не е здравословно . Ако пък е начин на възпитание - все някога ще рефлектира и върху възпитаващия насилие . С твоите камъни върху твоята глава .
                    Преди години, на паркинга на летището в София, бях свидетел на следната случка:
                    Двама мъже разговарят до паркиран автомобил. Той започва да излиза на заден и се управлява от жена, която говори по телефона си. Автомобилът удари в гръб единия от разговарящите мъже. Жената излиза от колата си и вместо да се извини, държи телефона си в ръка и започва да се кара на ударения човек защо стои на паркинг и че това не било пешеходна зона.
                    Човекът (културно изглеждащ) я гледа, слуша, гледа, слуша.... пък като й извъртя един шамар и оная си изтърва телефона и се свлече на земята. Аз бих направил същото.

Та тъй - гледай и на мен да не попаднеш......

П.П. Между другото, ако мъжът беше с вид на мутра - жената тутакси щеше да клекне и да му извърти една с*ирка за извинение, вместо да го напада. Та това идва да покаже, че и при вас е в сила фейсконтрола.
                    Last edited by anon6706; 12.05.2012, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Ама, гледам се ся за 10 дена съм на 4 кофички кисело мляко, не ми се яде, не ми се спи с тая беля, дет' още се псувам, че я позволих и ще трябва да бутаме по-малко напред и нагоре, докато дойдат умните, млади и красиви и да ни заменят. Тогава вече ще си ходим и да им отстъпим място, дет' е пазано за тях.
                      Човеко, майка ти си е отишла по реда. Проблем щеше да бъде ако ти беше заминал преди нея. Вземай пример от баща си и отивай да довършите градината Кви са тези 2 кофи мляко за 10 дни. Че аз за айрян съм издухал 7-8 за тва време.

Коментар

• Хубавото в историята с бате Пешо е, че няма пострадали....Много е едностранно да го обвиняваме в агресия и/или грубост щото жени като тази са опасни не само за него, а и за останалите...Лошото е, че на никой не му се занимава, но на такива кукувици не бива са се дават книжки или да се отнемат по възможност....Ако беше извикал ченгета и т.н а не да я съветва сигурно щяхте да го изкарате кво ли не....То на дебилната женица не знам кво ще й е от полза ако трябва да съм откровен.

Коментар

• Бат Пешо, не може едни тенекии да те изкарат така от нерви. За това са застрахователите. Аз също псувам, като съм сам силно, като съм с детето - по-тихо. Ама да скоча на бой на женица, макар и последната кифла - трудна работа

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            Е, днес голямо настръхване от готини парчета
                            Бе, бати Космо е прав!

К'ви времена бяха - 'орицата обикаляха, забавляваха се, обичаха се, помагаха си и се крепяха един друг.

Ся с тия маркетингове планове дет' навлязоха ги овълчиха и нахъсаха един срещу друг. И аз нали па съм точно с такава подготовка, от тия дет' ви прилагат в момента ( ЕС, Шенген и ЕЗ ли ги наричат днеска ) и съм в час и с "кухнята" и 'ноу се нервя, защото 'орицата спряха да се усмихват, Българинът не е такъв чиляк - той е топъл, земен и умее да се весели.
                            ---------------------------
                            И сега се замислих, т'ва парче на Металика навремето го свирех на акустична китара почти едно към едно, барабар със солото, щот' то няма как да направиш едно към едно и на акустика, ама ся не мо'а ударя 2 ноти, ма*ма стара и затова Космич-а е прав.

К'ви бяхме - к'ви станахме и тряя опазим младите, щот' то няма кой да ги пази, щот' тия шматки дет' ги наричате днес "великите" сили ще ги разкъсат за норматив децата - и то хем ми писва, хем па не виждам подготвени 'орица, че да им дадеш палката от щафетата и сложно стана.

Ама, гледам се ся за 10 дена съм на 4 кофички кисело мляко, не ми се яде, не ми се спи с тая беля, дет' още се псувам, че я позволих и ще трябва да бутаме по-малко напред и нагоре, докато дойдат умните, млади и красиви и да ни заменят. Тогава вече ще си ходим и да им отстъпим място, дет' е пазано за тях.

Бе, дет' ме измайтапи 1 колега в блог-чето кат' бях спрял да го пиша ( демек поддържам ), че ме бяха ядосали пак разни умници и той чилякът е бил мъдър и ме избъзика: "А, бря Русо - няма спирам - птичката умряла, докато летяла ( по разказ на Хайтов, ако не се лъжа ) и така ред сълзи, ред сополи, бой по масата и да млъква целото село кат' вземе да прави глупости и така
                            Last edited by marandi; 12.05.2012, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ринче нещо пак бъркаш като при кучетата.Не може 30 метра да караш назад без изобщо да погледнеш.Три огледала има на всичкото отгоре бях издул и клаксона и тая овца си продължава.Ами ако караше камион?Ти на това грешка ли му викаш?Ами ако ми беше убила детето?Ти явно имаш някакви комплекси.Ако някой блъсне и убие твоето дете как ще реагираш.Ще си кажеш аз не съм агресивна и ще го целунеш по другата буза ли?В този миг за мен нямаше значение дали е мъж или жена.Разбрах че е жена след като ме удари.Дори и с размерите на Космо да беше боя пак беше сигурен.Незнаеш какво имам в колата.А тая и нагла ами нали ти няма нищо на колата.Все пак и се размина с малко да се благодари на детето то ме спря иначе можеше доста бой да отнесе.Като си излязъл на пъте ще си отваряш очите и ушите и ще осъзнаеш къде си и какво можеш да причиниш на другите.Ти кво ми предлагаш да се съдим и да се подиграват с мен ли?В такава държава правосъдието го налагам АЗ когато ме нападат.Не ме интересува нито парламент ни министър ни кмет.Закона е ясен.Око за две зъб за чене а за тежко нараняване може да се стигне и до много лош край.Така че отваряй си очите и се дръж отговорно към другите за да не се срещнеш някой ден с такъв като мен.Ще се научиш да си държиш езика зад зъбите щото няма да е анонимен форум и много бързо мое да изплюеш половината.
                              Цитирам ти поста , за да те четат и да ти се възхищават всички . Нали това искаш . Имаш го . А за детето ти - съжалявам , че ежедневно е свидетел на агресията ти към всичко и всички . А това не е здравословно . Ако пък е начин на възпитание - все някога ще рефлектира и върху възпитаващия насилие . С твоите камъни върху твоята глава .
                              Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 13:06.

Коментар

• Е, днес голямо настръхване от готини парчета
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X