Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение1. Бие я и то как . Не вярвам тя да то бие и той да си фантазира във форума .
2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.
Пък аз мисля, че нито бие жена си, нито би опухал шофьорката .Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз преценявам бързо. За теб не знам.
Замисли ли се над следните 2 въпроса
1. Дали колегата наистина бие жена си ?
2. Дали наистина е опухал дамата, дето леко му чукнала колата, така, че да се напикае ?
2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеЧовек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
Замисли ли се над следните 2 въпроса
1. Дали колегата наистина бие жена си ?
2. Дали наистина е опухал дамата, дето леко му чукнала колата, така, че да се напикае ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеЧовек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
А свирки под път и над път.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеЦитирам ти поста , за да те четат и да ти се възхищават всички . Нали това искаш . Имаш го . А за детето ти - съжалявам , че ежедневно е свидетел на агресията ти към всичко и всички . А това не е здравословно . Ако пък е начин на възпитание - все някога ще рефлектира и върху възпитаващия насилие . С твоите камъни върху твоята глава .
Двама мъже разговарят до паркиран автомобил. Той започва да излиза на заден и се управлява от жена, която говори по телефона си. Автомобилът удари в гръб единия от разговарящите мъже. Жената излиза от колата си и вместо да се извини, държи телефона си в ръка и започва да се кара на ударения човек защо стои на паркинг и че това не било пешеходна зона.
Човекът (културно изглеждащ) я гледа, слуша, гледа, слуша.... пък като й извъртя един шамар и оная си изтърва телефона и се свлече на земята. Аз бих направил същото.
Та тъй - гледай и на мен да не попаднеш......
П.П. Между другото, ако мъжът беше с вид на мутра - жената тутакси щеше да клекне и да му извърти една с*ирка за извинение, вместо да го напада. Та това идва да покаже, че и при вас е в сила фейсконтрола.Last edited by anon6706; 12.05.2012, 13:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Ама, гледам се ся за 10 дена съм на 4 кофички кисело мляко, не ми се яде, не ми се спи с тая беля, дет' още се псувам, че я позволих и ще трябва да бутаме по-малко напред и нагоре, докато дойдат умните, млади и красиви и да ни заменят. Тогава вече ще си ходим и да им отстъпим място, дет' е пазано за тях.Кви са тези 2 кофи мляко за 10 дни. Че аз за айрян съм издухал 7-8 за тва време.
Коментар
-
Хубавото в историята с бате Пешо е, че няма пострадали....Много е едностранно да го обвиняваме в агресия и/или грубост щото жени като тази са опасни не само за него, а и за останалите...Лошото е, че на никой не му се занимава, но на такива кукувици не бива са се дават книжки или да се отнемат по възможност....Ако беше извикал ченгета и т.н а не да я съветва сигурно щяхте да го изкарате кво ли не....То на дебилната женица не знам кво ще й е от полза ако трябва да съм откровен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЕ, днес голямо настръхване от готини парчета
К'ви времена бяха - 'орицата обикаляха, забавляваха се, обичаха се, помагаха си и се крепяха един друг.
Ся с тия маркетингове планове дет' навлязоха ги овълчиха и нахъсаха един срещу друг. И аз нали па съм точно с такава подготовка, от тия дет' ви прилагат в момента ( ЕС, Шенген и ЕЗ ли ги наричат днеска ) и съм в час и с "кухнята" и 'ноу се нервя, защото 'орицата спряха да се усмихват, Българинът не е такъв чиляк - той е топъл, земен и умее да се весели.
---------------------------
И сега се замислих, т'ва парче на Металика навремето го свирех на акустична китара почти едно към едно, барабар със солото, щот' то няма как да направиш едно към едно и на акустика, ама ся не мо'а ударя 2 ноти, ма*ма стара и затова Космич-а е прав.
К'ви бяхме - к'ви станахме и тряя опазим младите, щот' то няма кой да ги пази, щот' тия шматки дет' ги наричате днес "великите" сили ще ги разкъсат за норматив децата - и то хем ми писва, хем па не виждам подготвени 'орица, че да им дадеш палката от щафетата и сложно стана.
Ама, гледам се ся за 10 дена съм на 4 кофички кисело мляко, не ми се яде, не ми се спи с тая беля, дет' още се псувам, че я позволих и ще трябва да бутаме по-малко напред и нагоре, докато дойдат умните, млади и красиви и да ни заменят. Тогава вече ще си ходим и да им отстъпим място, дет' е пазано за тях.
Бе, дет' ме измайтапи 1 колега в блог-чето кат' бях спрял да го пиша ( демек поддържам ), че ме бяха ядосали пак разни умници и той чилякът е бил мъдър и ме избъзика: "А, бря Русо - няма спирам - птичката умряла, докато летяла ( по разказ на Хайтов, ако не се лъжа ) и така ред сълзи, ред сополи, бой по масата и да млъква целото село кат' вземе да прави глупости и такаLast edited by marandi; 12.05.2012, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРинче нещо пак бъркаш като при кучетата.Не може 30 метра да караш назад без изобщо да погледнеш.Три огледала има на всичкото отгоре бях издул и клаксона и тая овца си продължава.Ами ако караше камион?Ти на това грешка ли му викаш?Ами ако ми беше убила детето?Ти явно имаш някакви комплекси.Ако някой блъсне и убие твоето дете как ще реагираш.Ще си кажеш аз не съм агресивна и ще го целунеш по другата буза ли?В този миг за мен нямаше значение дали е мъж или жена.Разбрах че е жена след като ме удари.Дори и с размерите на Космо да беше боя пак беше сигурен.Незнаеш какво имам в колата.А тая и нагла ами нали ти няма нищо на колата.Все пак и се размина с малко да се благодари на детето то ме спря иначе можеше доста бой да отнесе.Като си излязъл на пъте ще си отваряш очите и ушите и ще осъзнаеш къде си и какво можеш да причиниш на другите.Ти кво ми предлагаш да се съдим и да се подиграват с мен ли?В такава държава правосъдието го налагам АЗ когато ме нападат.Не ме интересува нито парламент ни министър ни кмет.Закона е ясен.Око за две зъб за чене а за тежко нараняване може да се стигне и до много лош край.Така че отваряй си очите и се дръж отговорно към другите за да не се срещнеш някой ден с такъв като мен.Ще се научиш да си държиш езика зад зъбите щото няма да е анонимен форум и много бързо мое да изплюеш половината.Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 13:06.
Коментар
Коментар