IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лек ден Космо,

Аз си мислех, че ще съм първи, а ти си ме изпреварил на фотофиниша
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро красавици и юнаци

Като карам кола, грешките на другите шофьори и на пешеходците не ме нервят. Не псувам и не натискам клаксона. Последната ми кола я купих преди 3 години. Още не знам къде се натиска за да бибитка.

Моите грешки също не ме нервят.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
        Хубаво , ама дори да си сгрешил , простено е . Дай да бием всеки , който ни се изпречи и ни нерви . Да набие Космо щом може , пък ще е интересно после как ще си сади пипера инвалидизиран .
        Здравей Ринче, здравейте и на другите приятели.

Като казахте смяна на автомобилна гума в случай на инцидентно спукване в извънградски условия... Всъщност поради факта, че откак станхме "баровци" и подкарахме коли за по 100 бона дето едната гума тежи колко торба цимент, гумите ни седят на хотел в гумаджийниците, то естествено сменяме там летни и зимни гуми. И какво правят майсторите калпазани - За развиване на болтовете (можр и системата да е гайка - шпилка, ама свалянето е еднакво) на гумите има едно специални пистолети, работещи с компресор. След смяната на гумата обратното затягане трябва да става задължително на ръка (затяга се докато болта (гайката) издаде скърцащ звук, коеот гарантира че поради специфичната резба е достаъчно добре затегната и няма да се развие в движение.. Какво правят обаче калпазаните майсстори - ползват пистолета за развиване на болтове на гумите и за затягането им и тогава болта се затяга до такава степен, че на практика няма начин да бъде развит на път по старият начин (дето косматият мъж спира до спукалата гума красавица, вдига колата на крик и и сменя гумите) със ключа за развиване... Та исатината Ринче съкровище е че чувството останало в мъжете, което искат да се доказват като мъжкари им е останло от миналото.. За това хитрите жени каво правят (виждала си) - Ауу колко хубаво караш кола, Ауу какъв си добър любовник, Ккаво щях да правя без теб".. Не е лошо понякога на мъжете да се прави по някой комплимент, за да им се повдига самочувствието, защото истината за българският (и не само за него, а по принцип за съвременният мъж) е много тежка. Мъжете са много по раними и неприспособими същества и в тежката криза която живеем, в изкривените като ценности времена, в постоянният стрес, в невъзможността да са личности се комплексираха много.. И няма вече истински мъже (огледай се да видиш че съм прав)... Е аз по себе си съдя.. На времето (преди 20 години) имах мечти, дух самочувствие, бях младо момче, като скала (аз по принцип съм си доста едър и висок), спортист (даже в националния отбор съм бил за кратко), опитвах се да променя света.. Както каза аргесивни шофьори - изкарвал съм ги през предното стъкло на колата като се заключат, разни мутри, и съм ги бил и тях и полицаите дето идват по някое време... И винаги съм мислел че така променям света и го правя по добър - разбираш ме - биеш мутрата и помагаш на обществото.. Да ама не - агресията никога не е градивна и полезна... Напротив тя ржда друга агресия.. Така е и в семейството (трябваше да си проваля 3 брака за да разбера) и в бизнеса и в обществото.... Мамамта си е е... Та за това единственият изход е толерантността - ето сега спорите например мъже - жени... Този спор е безмислен - няма отговор по простата причина че не можеш да направиш синтезиран образ на 3 млрд. мъже и още толкова жени - всичко е индивидуално... Също съм забелязал че е много трудно да разбереш хората... Казвал съм ти за един много противен тип дето го пребивах всеки ден пред офиса, преди години.. Един ден дойде брат му и ми разказа каква лична драма е преживял човека и чак ми стана неудобно... Та така и за пишещите във форума по различните теми - кой знае какво им се е случило, та да са така агресивни и крайни в мненията си.. Луда работа е живота...

Та стига философствали и по същество.. Днес изпращам приятелката ми за САЩ и довечера съм планувалл яка запивка с еротичен край.. Как вчера един приятел като го поканих с мен вика "Ще ни ебат ли бе?".. Истински ме зарадва..Тоя па юнак какви кинти направи на американската борса у сред криза... Купил си Мерцедес за 300 бона, къща в Драфгалевци, чука конкурса мис България по ред на избирането им... Големо дупе.. На времето бачкаше при мен..

Вчера едни сладури ми превели едни апри дето им ги бях фактурирал преди 180 дни та платих заплатите.... Сега същ щастлив. Прескочихме и май... От юни чакам вече и парите от кенефната хартия и салфетките, и мисля че ще тръгнат работите.. Па и гледам малко взе да се поучупва пазара на иотите та и там ако стане някоя добра сделка няма да е зле, че станах цял имотен бос (като никой не купува или наема, а ща не ща трябва да си довършвам проектите)...

Хайде чао за сега че трябва да се обличам и да тръгвам... Ще се чуем следобед преди да изляза... Лек ден Ви желая...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          А това не е много много доказано.Знам ,че такава мълва витае около него,ама аз не съм забелязал .
          При мен работи вече 30 години.
          Рядко ми се налага, но винаги си действа.
          Last edited by sergo; 12.05.2012, 01:17.

Коментар

Хубаво , ама дори да си сгрешил , простено е . Дай да бием всеки , който ни се изпречи и ни нерви . Да набие Космо щом може , пък ще е интересно после как ще си сади пипера инвалидизиран .
            Това ми хареса!

Простено и то незадължително е ако подобаващо си се извинил.
            А вие, като се качите в колата от шофьорската страна, забравяте за подобни опции.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Моите почитания!

Малки кафяви шишенца.
              И е чудесен за махмурлук или изтрезняване.
              А това не е много много доказано.Знам ,че такава мълва витае около него,ама аз не съм забелязал .
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ундерберг е дежистив,кройтер ликьор ...малки шишенца немците го пият за уталожване на храната
                Моите почитания!

Малки кафяви шишенца.
                И е чудесен за махмурлук или изтрезняване.

Коментар

Ундерберг е дежистив,кройтер ликьор ...малки шишенца немците го пият за уталожване на храната
                  имаше и още едно такова ,излезе ми от главата него повече го пият

Коментар

• Хубаво , ама дори да си сгрешил , простено е . Дай да бием всеки , който ни се изпречи и ни нерви . Да набие Космо щом може , пък ще е интересно после как ще си сади пипера инвалидизиран .

Коментар

Но какъв вкус ще има без прилежащият му алкохол още ми е загадка!
                      И пия Ундерберг, защото няма да пия още пет дни.
                      Бас давам, че не знаете какво е това?

Мъж съм.

Коментар

Ти какво се разпени , някоя жена ли те е сиктирдосала , че си го изкарваш на другите ? Естествено , че не мога да сменям гуми на кола . Познавам и мъже , които без чужда помощ няма да могат . И да не би да са по - малко мъже от теб ?
                        Говоря за войнстващата агресия на целокупното селско население . Под селско разбирай манталитет . Населеното място не е важно .
                        Ако някой не може да смени една гума той не е мъж, а гъзоврътка и винаги се напикава дори и ако не си с габаритите на Смонавта.

Проблема не са само вашите грешки, а неадекватните реакции след това.
                        Което е изнервящо.
                        Ако подхода на съгрешилия е правокиращ, пола не е от значение.

Даже хората с пишки ядат двайсет пъти повече бой, спрямо тези без.

Като не си убеден в своята адекватност, наемаш шофьор.
                        Ние като не можем да раждаме, ко праим?

Коментар

Кво готвиш?Сподели
                          Но какъв вкус ще има без прилежащият му алкохол още ми е загадка!
                          И пия Ундерберг, защото няма да пия още пет дни.
                          Бас давам, че не знаете какво е това?

Мъж съм.

Коментар

Совите не са това, което бяха.

Готова ли си да приемеш леко пощипване от моя страна?
                            Щом ще е пощипване - може . Бой да не е , че не нося .

Коментар

Пържоли с пиканти задушени картофи.
                              Соса, обаче ми взе душата.
                              И грис-халва.
                              Браво,много хубаво меню си избрал/а,червено сухо би подхождало...тоже!

Коментар

От совите съм .
                                Совите не са това, което бяха.

Готова ли си да приемеш леко пощипване от моя страна?

Коментар

Working...
                                X