IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цитат:
    Първоначално изпратено от Kosmonavta
    И аз пазя бая материали, но при майка ми и баща ми... Като твоят приятел и аз за да енсе задръствам с подобни материлаи, всеки път след като "използвах някое издание (имаше разни от Сръбско и Битака, после в Демокрацията иллязоха разни Табу, Чук Чук, Том Секс) го изхвърлях.. Така се получаваше едно текучество на материалите, което по един много здравословен и естетичен начин ги обновяваше...

запалката:Така космо е и при мене а вече времената са други-липсва тази близост и романтика както беше със списанията Спомням си че където и да седна в апартамента имам скатано списание за случая а такива места по апартамента имах сигурно над двадесет Даже сега си спомням че имах едно списание скрито в казанчето на банята та и там ходих често по голяма нужда-ако ме разбираш кво искам да ти кажа Та с времето нещата се промениха-нагона си остана ама списанията бяха заменени от курветата-а такива имах много.....

Сега да ти кажа-може би заради хубавите години на ергенлъка-предпочитам да си направя масажа пред изкарването на една страшно досадна вечер с някоя силиконова кукла.....
    С космо тази тема вече гледам сме я обсъждали,но като се замисли човек класиката е вечна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Така си е и според мен се дължи на това ,че не можем всеки ден да ядем едно и също.От което следва,че трябва да си го разнообразяваме .Което пък се оказва ,че е полезно за здравето ни.Бих искала да прочета мнението и на останалите женки по тоя въпрос.
      Жените не говорят за тия работи... Докато мъжете се гордеем.... Психика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Много поучително... Змисляли ли сте се че с годините дори в секса търсим "мастурбация" но в чуждо месо... Тс все по малко търсиш класически секс просто някой / някоя да ти направи френска любов, чекия или нещо подобно.... Луда работа.. Правиш групов секс а на практика пак мастурбираш... Много философско....
        Така си е и според мен се дължи на това ,че не можем всеки ден да ядем едно и също.От което следва,че трябва да си го разнообразяваме .Което пък се оказва ,че е полезно за здравето ни.Бих искала да прочета мнението и на останалите женки по тоя въпрос.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Космо има един лаф и той е ,че чукането е за престиж, а мастурбацията е за удоволствие.Според медицинска гледна точка същата е полезна за здравето.
          - самозадоволяването води да нормализиране на сърдечносъдовата дейност;
          - помага за излизане от депресия;
          - отделя по-голямо количество ендорфин (хормон на щастието);
          - подобрява съня и паметта, подсилва имунната система;
          - подобрява тонуса и цвета на кожата.

В последно време се наложи тенденция, при която мъжът все повече и повече се стреми да избегне сексуалния контакт с жени по различни причини, заменяйки истинския секс с “любов със себе си”. Причина за това може да бъде нежеланието да е виновен дори и в секса. Мъжът може закачливо да обясни, че ръката винаги знае какво иска, нея не я боли глава, и не е нужно дълго да я уговарят, не са необходими дълги увещания, напрежение - всичко се решава за броени минути.

Важно е да не се забравя, че мастурбацията не може за замени качеството на реалния секс с партньора (съзнателно отпускаме в различни форс-мажорни ситуации, състояния на самота).

Голата истина

И макар че големи мислители на Ренесанса като Дени Дидро са отхвърляли религиозните заблуди и са смятали самозадоволяването за напълно нормално физиологично явление, повечето лекари продължавали да повтарят схващанията на Хипократ и Тисо, като свързвали всички най-ужасни телесни и душевни заболявания с “греховете на младостта”. Множество сексологични проучвания доказват безвредността на мастурбацията.

- Първо - оргазмът е напълно еднакъв, независимо от пътя, по който е бил предизвикан - дали в резултат на полово сношение или мастурбация, или на еротични сънища и представи.

- Второ - мастурбацията не понижава силата на половото влечение и в никакъв случай не пречи на сексуалните контакти с хора от другия пол.

- Трето - повечето от сексолозите са на мнение, че мастурбацията при момичетата допринася в бъдеще за тяхната по-бърза и пълноценна сексуална адаптация след започване на полов живот.

Само факти!

Според изследванията на видния американски сексолог Кинси 35% от жените, които не са се занимавали с мастурбация, през първата година от брака са фригидни (т.е. страдат от полова студенина - не изпитват удоволствие от секса, нямат желание за него), докато сред тези, които са мастурбирали, фригидните са по-малко от 15%. И при мъжете не са забелязани никакви вредни последствия. Дори напротив - сред мъжете, които през пубертета си не са се занимавали с мастурбация, често се срещат болни с първична полова слабост или с нарушения в дейността на жлезите с вътрешна секреция.

- Четвърто - при нормалния човек мастурбацията има умерен характер. При психични отклонения (шизофрения, маниакално-депресивна психоза и др.), а също така и в резултат на някои органични увреждания на главния мозък тя може да придобие натрапчив характер. Но всички тези хора са поначало болни и натрапчивата мастурбация съвсем не е най-главната проява на болестта им, а само един от не особено важните й симптоми.

- Пето - доказано е, че мастурбацията, сама по себе си, не се отразява върху поведението, паметта, способностите и здравето.

Според статистика от м.декември 2009г 96,3 на сто от мъжете и близо 60% от жените “правят любов със себе си”.

♫•♪'♥_♥'♪•♫ ♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=jmIeI...ature=youtu.be

Много поучително... Змисляли ли сте се че с годините дори в секса търсим "мастурбация" но в чуждо месо... Тс все по малко търсиш класически секс просто някой / някоя да ти направи френска любов, чекия или нещо подобно.... Луда работа.. Правиш групов секс а на практика пак мастурбираш... Много философско....

Коментар

Космо има един лаф и той е ,че чукането е за престиж, а мастурбацията е за удоволствие.Според медицинска гледна точка същата е полезна за здравето.

В последно време се наложи тенденция, при която мъжът все повече и повече се стреми да избегне сексуалния контакт с жени по различни причини, заменяйки истинския секс с “любов със себе си”. Причина за това може да бъде нежеланието да е виновен дори и в секса. Мъжът може закачливо да обясни, че ръката винаги знае какво иска, нея не я боли глава, и не е нужно дълго да я уговарят, не са необходими дълги увещания, напрежение - всичко се решава за броени минути.

Важно е да не се забравя, че мастурбацията не може за замени качеството на реалния секс с партньора (съзнателно отпускаме в различни форс-мажорни ситуации, състояния на самота).

Голата истина

И макар че големи мислители на Ренесанса като Дени Дидро са отхвърляли религиозните заблуди и са смятали самозадоволяването за напълно нормално физиологично явление, повечето лекари продължавали да повтарят схващанията на Хипократ и Тисо, като свързвали всички най-ужасни телесни и душевни заболявания с “греховете на младостта”. Множество сексологични проучвания доказват безвредността на мастурбацията.

- Първо - оргазмът е напълно еднакъв, независимо от пътя, по който е бил предизвикан - дали в резултат на полово сношение или мастурбация, или на еротични сънища и представи.

- Второ - мастурбацията не понижава силата на половото влечение и в никакъв случай не пречи на сексуалните контакти с хора от другия пол.

- Трето - повечето от сексолозите са на мнение, че мастурбацията при момичетата допринася в бъдеще за тяхната по-бърза и пълноценна сексуална адаптация след започване на полов живот.

Само факти!

Според изследванията на видния американски сексолог Кинси 35% от жените, които не са се занимавали с мастурбация, през първата година от брака са фригидни (т.е. страдат от полова студенина - не изпитват удоволствие от секса, нямат желание за него), докато сред тези, които са мастурбирали, фригидните са по-малко от 15%. И при мъжете не са забелязани никакви вредни последствия. Дори напротив - сред мъжете, които през пубертета си не са се занимавали с мастурбация, често се срещат болни с първична полова слабост или с нарушения в дейността на жлезите с вътрешна секреция.

- Четвърто - при нормалния човек мастурбацията има умерен характер. При психични отклонения (шизофрения, маниакално-депресивна психоза и др.), а също така и в резултат на някои органични увреждания на главния мозък тя може да придобие натрапчив характер. Но всички тези хора са поначало болни и натрапчивата мастурбация съвсем не е най-главната проява на болестта им, а само един от не особено важните й симптоми.

- Пето - доказано е, че мастурбацията, сама по себе си, не се отразява върху поведението, паметта, способностите и здравето.

Според статистика от м.декември 2009г 96,3 на сто от мъжете и близо 60% от жените “правят любов със себе си”.

Коки,ти голямо изследване си направила на темата.Годините вече са ми такива,че често се надъхвам с тази песен "Стани Стани Юнак Балкански".http://www.youtube.com/watch?v=tB3e0..._order&list=UL
            Last edited by zapalkata; 10.01.2012, 11:07.

Коментар

Е малко съм се позасилил (макар че съм мастурбирал на какви ли не героини от филмите и естрадното пеене) ама наистина не ги познах - колко различни изглеждат от сегашният ми поглед...Ама и аз бях малко по голям по това време... Това разочарование за пръв път го изпитах с Дарт Вейдър.. В главата ми беше останло най страшното нещо което човек може да срещне, а 20 години след това се оказа не толкова сполучлив тенекиен костюм....

ПС. Странно много започнахме да говорим за мастурбация. Това значи че вече сме достигнали и покорили всички сексуални върхове и се връщаме в началото за да оберем лаврите или пък че сме уморени или че просто не сме изкарали ръкоблудеца от себе си или е просто тест (мога ли да го вдигна от снимка на Блейк (с Джена всеки може) в нета?)

Голата истина

Само факти!

Last edited by коки; 10.01.2012, 11:02.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                .....
                Има хора, които приемат по-сериозно ( от необходимото) форумите и не е редно да бъдат уязвявани по по-деликатни теми.
                Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Власт, характер, точка на пречупване и строителни материали и най-вече това да не се стремиш към нещо съзидателно, а да деградираш себе си и другите...не го разбирам .

Успешен ден!
                Отново така, неангажиращо, се опитах да си отговоря на въпроса, дали има хора, които приемат по-сериозно (от необходимото) форумите, както и дали всички останали имат добра имунна система, в тая посока, а?

Опит за шега,..., но пък нали само си лафим, проблеми не би трябвало да има и за едните, и за другите. Аз наистина благородно завиждам на хората, които не се уязвяват от "по-деликатни" теми, според собствената им самооценка...

Поздрави и усмивки!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  А лафа в казармата- и всеки храст ти вика Таткооо
                  И се чудя как сме били толкова концентрирани и мотивирани... Мастурбирах с часове.. Тамън да свърша и се разсея нещо.. После пак и така по 5-6 часа с 5 свършвания... Много бяхме добри....

Сега ако работя и с 5% от ония ентусиазъм да съм станал министър на Транспорта и СИО нна Нестле....

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    Космо,като стана въпрос маструбация,си мисля,че няма звезда от онова време,с която да не съм бил,разбирай-минавал на ръка.Страхотни години бяха края на 80-те и началото на 90-те,когато с ръката в действие оформях характера си.Хайде сега ще ви оставям,че десет човека чакат на мен,за да си хранят семействата.
                    И аз много ги "работех" .. Имах едни карти за идра с голи жени.. Имах си и любимки в тестето от 52 броя...

Коментар

• А лафа в казармата- и всеки храст ти вика Таткооо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Дето един имал много хубава жена, ама чак съвършена и и казвал

- Много, ама много си хубава, чак съвършена, ама да беше и поне мъничко чужда
                        На това му се казва проблема Хю Грант - женен си за Елизабет Хърли, а чукаш грозни негърки по колите.....

Коментар

Мен Самнта Фокс никога не ми е отказвала.... И Сабрина и тя... Ако ми бяха турили една шкурка на ръката да си бях направил чурката на карфица покрай тези двете каки.

Покрай интелектуалните и философски размисли на тема кой от седморката на блейк бих онодал, се замислих за друго - Що не направят 4 дневна работна седмица, ама не почивните дни да са слети а например - вторник, събота и неделя... И без това по цял ден нищо не работим в 90% от дните.... Е колегата вика: "А - ние нищо не работим (той идва от Белгия), ти в Европа да видиш какви са тътеи.. Целият ЕС върти едни пари и контрата оства някъде извън него.. Никой не работи.." Та явно така е нормално, ама много бавно минава времето.. Като си вкъщи все нещо се занимаваш и времето минава... В офиса като че ли назад върви часовника...
                          Космо,като стана въпрос маструбация,си мисля,че няма звезда от онова време,с която да не съм бил,разбирай-минавал на ръка.Страхотни години бяха края на 80-те и началото на 90-те,когато с ръката в действие оформях характера си.Хайде сега ще ви оставям,че десет човека чакат на мен,за да си хранят семействата.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            Сърцето ми е широко ,винаги има място за още една...
                            Дето един имал много хубава жена, ама чак съвършена и и казвал

- Много, ама много си хубава, чак съвършена, ама да беше и поне мъничко чужда
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Пък аз останах с впечатление, че Милом харесва Орейро и Саат
                              Сърцето ми е широко ,винаги има място за още една...

Урок по китайски, за начинаещи, в две части:
                              1.) собствена жена - ЧУ-МА, чужда жена ЧУ-ДО
                              2.) собствен мъж - АХ-МАК, чужд мъж - АХ-ПАК
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                И по готини са ми отказвали.............
                                Мен Самнта Фокс никога не ми е отказвала.... И Сабрина и тя... Ако ми бяха турили една шкурка на ръката да си бях направил чурката на карфица покрай тези двете каки.

Покрай интелектуалните и философски размисли на тема кой от седморката на блейк бих онодал, се замислих за друго - Що не направят 4 дневна работна седмица, ама не почивните дни да са слети а например - вторник, събота и неделя... И без това по цял ден нищо не работим в 90% от дните.... Е колегата вика: "А - ние нищо не работим (той идва от Белгия), ти в Европа да видиш какви са тътеи.. Целият ЕС върти едни пари и контрата оства някъде извън него.. Никой не работи.." Та явно така е нормално, ама много бавно минава времето.. Като си вкъщи все нещо се занимаваш и времето минава... В офиса като че ли назад върви часовника...

Коментар

Working...
                                X