Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЕми Комо проблема си е в теб ,че си ги намираш такива .Между другото малко са жените домакини .Особенно сред младите хич ги няма .Консуматорки .Кво да кажа за футбола освен ,че шефовете на ЦСКА са се изпокрили, продават на килограм футболисти в чужбина и въобще не им дреме цък http://novinar.bg/news/a-dano-ama-na...wMDs5OA==.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ това ми е другият проблем.. Два брака и една връзка на семейни начала в момента не намерих жена домакиня.. Все се закачам на едни еманципирани дрисли дето стават за всичко друго но не и за съпруги... А аз съм много агресивен и с мен скандал не става, щото си е опасно за живота на спорещият... Явно проблема е в мен... Чат пат ходя до майка ми но и тя много остаря вече... Имах преди много години едно сериозно гадже.. Живеехме заедно правехме планове за семейство.. Много свястнно и нежно момиче, от много добро семейство - готвеше отлично, къщата светеше, бях и първият и единствен мъж в живота, много ме обичаше, много беше нежна и умна.. Ама живот - много бях див по онова време, наложи ми се да изляза от светският живот за 3 години и половина и нещата се объркаха и момичето си се ожени и има прекрасно семейство с две деца... Чат пат я виждам ама не я поздравявам да не се уплаши съпруга и и да и направя проблем.. Веднъж преди години много пиян и бях разбил една нощ вратата (забравил съм че се е оженила) и бях и стреснал бая децата.... Ама и аз не знам защо съм го направил... Абе не ми се говори на тая тема... кажи нещо за футбол...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе.. Говоря за сода бикарбонат в пакетче, с лъжичка...
Его - вече се оригвам на гадно и до час ще съм с киселини и пак ще пия сода и става един омагьосан кръг....
Отговори с цитатВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТака като гледам имаш три варианта.Или продължаваш да се храниш с ресторанска храна или женка ти да ти приготвя от вкъщи вкусотийки и ти да си ги похапваш в офиса.Или намираш някой любовница де ще ти готви и ти да прескачаш до у тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе.. Говоря за сода бикарбонат в пакетче, с лъжичка...
Сода бутилка стъкло! Резен лимон ин витро в стъклена чаша и ще успокои корема! Хакни и едно малко виски и ще си шен. Не те знам по коя школа ръгаш вискита-та, че те са много и всяка народност различно ги мята, ама друсай чашите да слушаш чин-чин докато си къркаш и звука на леда в содата примерно. И викни "служебно" някоя кака с големи цици да ти се навежда пред бюрото с деколте. Демек дай ми оная хартия, извади ми оня документ и т.н.
Кака Кокич ще те "излекува" за норматив съм сигурен - хихи
П.П. Изморих се и ще ходя за цигарки и бира и пак да се поразтъпча хем..Last edited by marandi; 10.01.2012, 15:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениенякои тук ме сканират като много разюздан свалячБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного се храня на крак и навън.. А и много пия, а мезетата ги знаеш с каво качество са....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи кьорав ли си, бе Братле?!
Космо каза, че си отваря сода за пиене. После аз говоря за газирани напитки. Според тИбя за каква СОДА говоря? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеГъ гъ гъ!
Зависи за каква сода говориш, маранд.
Газираната напитка "Сода" съдържа въглероден двуокис и той я прави газирана, защото, след отварянето на капачката, двуокисът изфущява и изцънква.
Тази течност химически има киселинен характер.
Содата за хляб е сол, която, при разтваряне във вода, дава химически основен характер.
Тоест двете тези течности имат противоположни свойства относно киселинността в стомаха и относно премахването на т.н. киселини.
Космо каза, че си отваря сода за пиене. После аз говоря за газирани напитки. Според тИбя за каква СОДА говоря? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКосмо защо не си подбираш какво да ядеш???Нима е толкова трудно???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе аз си е.. мамта на стомаха с тия пържени храни и алкохол... Па и много ям и то вкисва и съвсем си......Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТова секретарките ли, бат Гого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... след като секретарката му направи ..... Ей неблагодарен народ..Last edited by vmankov; 10.01.2012, 14:52.
Коментар
Коментар