IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
    Хайде тогава едно поздравче с Гошо от Почивка http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5..._order&list=UL
    Запалка избягвай занапред да ми пускаш глисти да ми пеят .Причината музикални инвалиди не ми се слушат.А Димитър Бербатов си е класен футболист .Ей ти на малко голчета да погледаш http://www.youtube.com/watch?v=zrjIyfF9yEM
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Гледам, че се забавлявате, което е хубаво

Кокчи,

прави разлика между течен прием и прахообразен и кой по-бързо действа, щот' ако твоя "по-безопасен" подход се забави и ко прайм?

Иначе си свежарка отвсякъде определено.
      -----------------------------------

Баси майтапа, отивам до един тъп Кауланд на 100 м. от дома си взема една бира и некви цигари. И в 15:30ч гледам всички каси окупирани и чак лентите им преливат, че тряя вися с 1 бирка.

И аз огледах продавачките и се лепнах на една кака дет' я знам, че най-бързо шета и ще обрати опашката.
      ---------------------------------------------
      И смигам й и викам: "Изморена си нещо сякаш?" и тя ми вика: "Не питай."

И аз да не бавя 'орицата след мИня докато тя си обработва касата и само й казах: "Как нЕма да е криза, бря - то всичкото люде се изсипало в работно време да пазарува.

Оффф .... както и да е, че минах и през 2-3 щанда още да си полафя с мацките, ама то като не ми е добре и ония ме гледат с бирата в ръка и си викам - ся докато се обърна с гръб и ме изкарат, че съм първата пиянка в областта и страната.

Добре, че не се заговорих с мъж, че щях после да излезна първия пИдераст на Балканите - хихи

Ай, чиърс и не спирайте, че сте 'ноу свежи всичките! И да се пазите!
      Last edited by marandi; 10.01.2012, 16:27.

Коментар

Тези годишни бюджети от милиони левове трудно ще се избият от трансфери,продажба на билети и аксесоари.И май момента на равносметката(струва ли си,или не) при собствениците дойде!
        Прав си много е трудно един футболен клуб да излезе на пеалба от дейността си... Аз дори не се сещам в БГ да има такъв отбор

Коментар

Добре ще стане,ако се организира и състои всяка година замислената източноевропейска лига.Тогава ще влезнат пари от ТВ права,билети,аксесоари-футболът ни ще придобие съвсем друго лице.
          Илюзия е !!!!
          Те нашите се надяват, че руснаците ще дават
          париците, а те само ще лапат
          То ако стане така, че ония почнат да дават
          така ще се извъртят нещата, че нашите пак нищо
          няма да вземат!!!!!!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            запалке на моя любим отбор мениджър и треньор е Сър Алекс Чапмън Фъргюсън
            Хайде тогава едно поздравче с Гошо от Почивка http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5..._order&list=UL

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Така е.. Не се намери и един ангажиран президент.. Само разни дето искат да правят МОЛ в Парка на свободата и като не им дадат базата, разпродадат отбора, избият си парите и бягат....
              Тези годишни бюджети от милиони левове трудно ще се избият от трансфери,продажба на билети и аксесоари.И май момента на равносметката(струва ли си,или не) при собствениците дойде!
              Last edited by zapalkata; 10.01.2012, 15:58.

Коментар

Коки,от кой отбор си? с поздрав http://www.youtube.com/watch?v=pRpeE..._order&list=UL
                запалке на моя любим отбор мениджър и треньор е Сър Алекс Чапмън Фъргюсън

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  КОСМО той мъртав е още от времето
                  когато Валю Михов го рапродаде напилно!!!!!
                  Оттам насетне е една безкрайна МЪКА
                  Така е.. Не се намери и един ангажиран президент.. Само разни дето искат да правят МОЛ в Парка на свободата и като не им дадат базата, разпродадат отбора, избият си парите и бягат....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Добре ще стане,ако се организира и състои всяка година замислената източноевропейска лига.Тогава ще влезнат пари от ТВ права,билети,аксесоари-футболът ни ще придобие съвсем друго лице.

Коментар

Ше го убият тоя хубав отбор тия идиоти.. А колко часове сме похабили на Народна армия и Червено знаме.... Жалко е.
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• [QUOTE=Kosmonavta;1059196954]Къде бе.. Като гледам първенството на Англия и нашите все едно е някакъв друг спорт.. А схемата дето някой вкара два гола - един от дузпа, един от засада и веднага го продават в Б група на Кипър, направо уби футбола... Да не говорим за детско юношеските школи...[/QUO

Не знам как чуждите емисари(съгледвачи)се връзват още на този стар номер за продаването на куците коне в отбора.

Коментар

Аз съм фенка на Левски.Но да ти кажа ,честно не мога да се насладя на истинска игра .Тия нашите футболити са някакви мотики , които по- скоро се разхождат по терена от колкото да играят футбол..
                          Къде бе.. Като гледам първенството на Англия и нашите все едно е някакъв друг спорт.. А схемата дето някой вкара два гола - един от дузпа, един от засада и веднага го продават в Б група на Кипър, направо уби футбола... Да не говорим за детско юношеските школи...

Коментар

Аз съм фенка на Левски.Но да ти кажа ,честно не мога да се насладя на истинска игра .Тия нашите футболити са някакви мотики , които по- скоро се разхождат по терена от колкото да играят футбол..
                            Ти намери кой отбор да подкрепяш,но и футболът ни е толкова заспал,че не знам как има още фенове,които се вълнуват от БГ футбола ни.

Коментар

Еми Комо проблема си е в теб ,че си ги намираш такива .Между другото малко са жените домакини .Особенно сред младите хич ги няма .Консуматорки .Кво да кажа за футбола освен ,че шефовете на ЦСКА са се изпокрили, продават на килограм футболисти в чужбина и въобще не им дреме цък http://novinar.bg/news/a-dano-ama-na...wMDs5OA==.html
                              Коки,от кой отбор си? с поздрав http://www.youtube.com/watch?v=pRpeE..._order&list=UL

Коментар

Ше го убият тоя хубав отбор тия идиоти.. А колко часове сме похабили на Народна армия и Червено знаме.... Жалко е.

Коментар

Working...
                                X