IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    А бе аз не съм против младите. Навярно и в техните чатове простотиите се редуват с шедьоври както е в нашата тема.
    То не е измислено от младите, а от дърти като нас:
    http://liusiila.blog.bg/drugi/2011/0...nternet.742905

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Koлонката на Д.Иванов във вестник "Сега" е интересна- все пак я пише човек с култура и опит. Понякога малко повечко флиртува и кокетира с тези неща, но е ОК.
      Форумът се състои предимно от червенотиквеници (да ме извините ако някой от Вас списува там).
      - Затова казах, че е зор да му фанеш цаката.
      - Дай пример с друг такъв и с друг форум.
      - Пожелавам и ти на осемдесет да флиртуваш като него.
      - Освен култура и опит, притежава и още три.
      - Много хора се надяват , рано или късно да каже "некои неща"
      - Мен ми се ще само да пръдне.Какво пък - всекиму се е случвало.
      Но неговата ще пренапише новата ни история.

Не е важно дали котката е черна или .......
      Last edited by sergo; 11.05.2012, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Зарко, а на теб случайно да ти е направило впечатление, че освен дамите и много мъжки никове поздравяват Мечо с "Добре дошъл"!? Дори и ти го поздрави един път.
        Или само за дамите ти е удобно да правиш асоциация с овца, защото виждаш ли, ние сме разбрали твоят "дълбоко закодиран цинизъм, бих казал - до мозъка на костите ми"!? С това сравнение обиждаш дамите от форума, а не, че никоя не те интересува "като сексуален обект".
        Всички имаме реален живот, с реални връзки и преживявания. И всеки си има някаква причина да влиза в този форум. Зрели и разумни хора сме. Дай да се уважаваме!

П.П. Решавай си виртуалните спорове с Мечо без да ме намесваш.
        Забелязал съм, че като си вляза в ролята на "доволен" от себе си мъж, правя подобни простотии.
        Last edited by sergo; 11.05.2012, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          И ние на времето си имахме разни кодирани езици.. Помните ли ка слагахме представката "пе" пред всяка сричка в думата и др...

Днес много странен ден.. Цял ден поркам и съм един философски настроен... Утре изпращам момата за САЩ... И пак съм ерген което е предпоставка да мина по софийските фолк кръчми и да обърна с хастара нагоре някоя златотърсачка... А друго исках да Ви кажа - Как се сменят поколенията..... Гледам днес на игрището на спортното училище което и аз съм завършил преди 25 години, дето се събирахме като деца ритат едни пичове с анцузи на Левски.. И единия вика на другия "Круша подай бе кюфте.." .. Така мило ми стана. Все едно гледах себе си и имах един съученик джудист Владо Крушата.. Пак беше такъв дебеличък и все викахме по него...Спрях до колата запалих цигара и гледах децата.. Така мило ми стана... Чак ми се доплака... Дали знаят какво ги чака в тоя ебан живот? Не... И ние не сме знаели.... По едно време топката излетя над оградата и едно момче, което ми заприлича на един друг мой съученик боксьор Ники Кучето (всъщност във всяко дете видях някой от нас, дори себе си), ми викна "Чичо ще ми подадеш ли топката?... Бях много пиян и като му я хвърлих без да искам му викнах : Вземи бате Ники.. Детето ме погледна странно и каза " Аз не се казвам Ники, аз съм .. (не го запомних)... Стана ми весело... Върнах се във времето.. Допих си на екс уискито (нося си винаги бутилки в мен) и тръгнах на някъде.. Исках да ям ама не бях гладен.. Стана ми зле и отбих колата.. Повърнах и поспах (час два ) в колата малко... В една глуха улица до медицинска Академия дето от Димитър Несторов излиза на Майчин дом...Събудих се и се върнах на игрището - децата ги нямаше, а на двора седяха някакви клошари с два три пумяра около тях... Времето пак си беше моето.... Само им викнах да се махат че ще ги изпоколя и те се разоотидоха.. Не исках да ги гоня.. Па и за какво ми е да коля клошари????? Прибрах се в къщи и пка заспах.. Е сега пак ставам... Наздраве.. Днес мислех да ходя на един рожден ден ама нещо ми е зле и ще си седя дома, че утре от рано трябва да взема момата и техните да гои карам до летището.... И плана е от там направо на една кръчма по пътя за язовир Искър, с двама приятели и се размазвам...

Май в труден за теб момент те оставя момето!

Ма я виж Маранди как се държи!

Коментар

А бе от къде се извъди такава национал нихилистка. По голямата част от Европа и по голямата част от Азия. Виж на картата. Не го обърквай момчето.
            За сега споменавам само Европата. По-нататък ще преминем и на други континенти. Не може да си показвам всичките оньори от първоТО път
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Моряка, мааааалко грешиш (дори, мисля, че не е толкова малко, но това е твое право...). Ето в какво:

1. Цитирай ми поне едно мое мнение, с което да се обръщам към теб, както се обръщат други хора тук.
              2. С цитат от ТНМ изобщо не визирам теб, нищо, че тя те поздравява по свой начин.
              3. Концентрирай се над постскриптума на дамата - точно него визирам в поста си "П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период".
              4. С риск да обидя някоя от дамите тук, бих ти фиксирал вниманието върху факта, че не ме интересува никоя от тях като сексуален обект, още повече, че те отдавна са усетили моят дълбоко закодиран цинизъм, бих казал - до мозъка на костите ми.
              5. Моите ценности нямат нищо общо с твоите, за да си ми конкурент - в тоя смисъл - живей си живота и не се кОси, че те мразя, или, че ти завиждам.

Съвет и от мен: търси винаги в думите ми хумора и иронията, нищо, че ще ти е трудно, защото не винаги аз намирам точният вариант за изразяването им...

И едно допълнение: ако ми е направило впечатление, че МНОГО от тук представящите се като дами - женски никове - те поздравяват след всеки твой рейс с "Добре дошъл" - нали все пак си даваш сметка, че всяка от тях влага нещо различно в тоя поздрав? Ако не ти е хрумвало това - помисли малко по въпроса.
              Лично на мен това ми напомня на онзи момент, в който едно стадо е запладнило на къра... И една от овчиците - нещо не й станало комфортно, та се обадилО: "Беееее", а след нея почнала втора: "Бееее".... и така нататък - като всяка следваща влага по нещо свое в блеенето си... Нямам предвид това, че ще ги чуе Вълчо, въпреки чме това не е изключено..., може би точно това пък те самите да целят, нЪл?...

Така че - щом те радва техният поздрав "Добре дошъл!" - кефи му се, но на мен завистта ми е чужда, а основната причина за това (в случая с виртуалните "поздрави", насочени към теб) - е тая, че съм заобиколен с достатъчно привлекателни и много на брой дами в реалния си живот...

В тоА смисъл - можеш да коригираш мислите си в цитата горе, но дори и да не ги коригираш, запомни от мен това, че ЗА МЕН виртуалните ни разпускания тук нямат общо с нещата от реалния живот.

Бъди здрав! Не смея да ти препоръчвам да се кефиш на живота си, както го прави един доволен от себе си човек като мен! Така е: не всички можем да имаме едни и същи ценности в тоя живот, а по отношение на начинът на възприемане на действителността - всички сме различни. Дано не променя с нещо начинът ти на възприемане на нещата от ВИРТУАЛНИЯ живот, защото и ти с нищо не можеш да промениш това у мен.

Със здраве, моряко!
              Зарко, а на теб случайно да ти е направило впечатление, че освен дамите и много мъжки никове поздравяват Мечо с "Добре дошъл"!? Дори и ти го поздрави един път.
              Или само за дамите ти е удобно да правиш асоциация с овца, защото виждаш ли, ние сме разбрали твоят "дълбоко закодиран цинизъм, бих казал - до мозъка на костите ми"!? С това сравнение обиждаш дамите от форума, а не, че никоя не те интересува "като сексуален обект".
              Всички имаме реален живот, с реални връзки и преживявания. И всеки си има някаква причина да влиза в този форум. Зрели и разумни хора сме. Дай да се уважаваме!

П.П. Решавай си виртуалните спорове с Мечо без да ме намесваш.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                То остава и да прави нещо
                На кирилица ли е написано? Защото аз обясних на моят син, че не може да сме дали писменост на половин Европа /малко преувеличих/ , а пък той да ми пише на латиница
                А бе от къде се извъди такава национал нихилистка. По голямата част от Европа и по голямата част от Азия. Виж на картата. Не го обърквай момчето.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  а сина ми си чати във фейса-част от разговор;
                  -к пр
                  -н6

ако е нужен превод,насреща съм
                  А бе аз не съм против младите. Навярно и в техните чатове простотиите се редуват с шедьоври както е в нашата тема.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    Туй нещо на снимката да не е от туй нещо:

Радиоактивна захар от Чернобил не е била внасяна, а участниците в организираната престъпна група за източване на ДДС са имали само намерение за подобен внос, съобщиха от още специализираната прокуратура. Информацията за това била прихваната със СРС-та.

Групата е имала намерения за закупуване на 25 тона захар от Чернобил със завишено съдържание на тежки метали, която ако била с ниско качество, щяла да бъде предадена за производство на натурални сокове.

http://www.dnes.bg/temida/2012/05/11...ahar-ta.158606
                    Не може да е от туй нещо За сега все още употребяваме миналогодишната реколта.
                    Мечо

Коментар

-к пр
                      -н6

То остава и да прави нещо
                      На кирилица ли е написано? Защото аз обясних на моят син, че не може да сме дали писменост на половин Европа /малко преувеличих/ , а пък той да ми пише на латиница
                      Мечо

Коментар

-к пр
                        -н6

И ние на времето си имахме разни кодирани езици.. Помните ли ка слагахме представката "пе" пред всяка сричка в думата и др...

Днес много странен ден.. Цял ден поркам и съм един философски настроен... Утре изпращам момата за САЩ... И пак съм ерген което е предпоставка да мина по софийските фолк кръчми и да обърна с хастара нагоре някоя златотърсачка... А друго исках да Ви кажа - Как се сменят поколенията..... Гледам днес на игрището на спортното училище което и аз съм завършил преди 25 години, дето се събирахме като деца ритат едни пичове с анцузи на Левски.. И единия вика на другия "Круша подай бе кюфте.." .. Така мило ми стана. Все едно гледах себе си и имах един съученик джудист Владо Крушата.. Пак беше такъв дебеличък и все викахме по него...Спрях до колата запалих цигара и гледах децата.. Така мило ми стана... Чак ми се доплака... Дали знаят какво ги чака в тоя ебан живот? Не... И ние не сме знаели.... По едно време топката излетя над оградата и едно момче, което ми заприлича на един друг мой съученик боксьор Ники Кучето (всъщност във всяко дете видях някой от нас, дори себе си), ми викна "Чичо ще ми подадеш ли топката?... Бях много пиян и като му я хвърлих без да искам му викнах : Вземи бате Ники.. Детето ме погледна странно и каза " Аз не се казвам Ники, аз съм .. (не го запомних)... Стана ми весело... Върнах се във времето.. Допих си на екс уискито (нося си винаги бутилки в мен) и тръгнах на някъде.. Исках да ям ама не бях гладен.. Стана ми зле и отбих колата.. Повърнах и поспах (час два ) в колата малко... В една глуха улица до медицинска Академия дето от Димитър Несторов излиза на Майчин дом...Събудих се и се върнах на игрището - децата ги нямаше, а на двора седяха някакви клошари с два три пумяра около тях... Времето пак си беше моето.... Само им викнах да се махат че ще ги изпоколя и те се разоотидоха.. Не исках да ги гоня.. Па и за какво ми е да коля клошари????? Прибрах се в къщи и пка заспах.. Е сега пак ставам... Наздраве.. Днес мислех да ходя на един рожден ден ама нещо ми е зле и ще си седя дома, че утре от рано трябва да взема момата и техните да гои карам до летището.... И плана е от там направо на една кръчма по пътя за язовир Искър, с двама приятели и се размазвам...

Коментар

-к пр
                          -н6

Според мен доста показателен за отношението родител-дете е моментът, в който ще бъдем изгонени /ако се случи/ от приятелите във фейса За сега на 13,5 години все още съм горд приятел на сина си

Коментар

Сега дъщеря ми обясни горната мисъл така:

Те са си хора и ако някой реши да им говори като на такива, въпреки първоначалното им учудване, тяхното поведение ще отговори на характерното за биологичния им вид. Но обикновено поради дефицита на подобно публично говорене и излишъка на страх от собствените им мисли, хората предпочитат да бъдат папагали и говеда.
                            -к пр
                            -н6

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Знаех, че така ще се възприемат думите ми, а реакцията ще е светкавична в подобен стил...

Подозирах и друго - че женските никове си имат "Камора", като са излъчили и своя говорителка..., но не съм допускал, че всички дами имат РЕАЛЕН живот, че и населен с РЕАЛНИ хора... , не смея да развихрям фантазиите си на тема, "ДРУГАТА ЧАСТ" от ангажираността на дамите - къде отива...
                              Камора и cappo di tutti capi, a аз съм едно просто консиглиери на тази фемина мафия.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Zarco, като женски ник- овца, ще изблея, че и Ние- женските никове имаме реален живот, населен с реални хора, част от които- от мъжки пол.

Знаех, че така ще се възприемат думите ми, а реакцията ще е светкавична в подобен стил...

Подозирах и друго - че женските никове си имат "Камора", като са излъчили и своя говорителка..., но не съм допускал, че всички дами имат РЕАЛЕН живот, че и населен с РЕАЛНИ хора... , не смея да развихрям фантазиите си на тема, "ДРУГАТА ЧАСТ" от ангажираността на дамите - къде отива...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X