IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За киселини от не лекарствата много ми помага ябълков оцет 2 лъжички в чаша вода. Това е парадокса- киселината убива киселините- много пъти съм го пробвал. Иначе за по тежки случаи Телцид е добро и Омепразид става. Има един ябълков от диви ябълки- убиец е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Всички сме за Плевен , а Космо
      Знам го тоя казармен виц за педераса и пирона в купето на влака... Дето един по челия път за Русе свалял една мацка в купето а тя му се надувала, и на Плевен тая става да слиза и нашия я пита: Ти от Плевен ли си? Тази:Да:..И той: Ооооо я лапай тая патка бе животно....

Коментар

• Абе аз си е.. мамта на стомаха с тия пържени храни и алкохол... Па и много ям и то вкисва и съвсем си.... Трябва да ти кажа че поне два пъти в месеца ме лови диария от преяждане и препиване... Аз за това направих хубавите кенефи в офиса... И в началото всички ме псуваха как можело да дам 12 бона за две тоалетни и защо ни е душ и биде в офиса, ама сега не мога да се доредя.. И защо съм взел допълнителна чистачка, а не ползвам централното почистване по абонамент на сградата...Особенно жените (днес сме на тая вълна) - забравиха как на времето беха почнали да се качват с краката на тоалетната чиния като пикаят и ги беше гнус да влязат по голяма нужда та ходеха да кензат в ресторанта срещу офиса..... А после бате Гого бил идиот щото не дал бонуси а си правил кенефи с парите, за да може да си чете там вестника и да се къпе след като секретарката му направи ..... Ей неблагодарен народ..

Коментар

• Гъ гъ гъ!

Зависи за каква сода говориш, маранд.

Газираната напитка "Сода" съдържа въглероден двуокис и той я прави газирана, защото, след отварянето на капачката, двуокисът изфущява и изцънква.
          Тази течност химически има киселинен характер.

Содата за хляб е сол, която, при разтваряне във вода, дава химически основен характер.

Тоест двете тези течности имат противоположни свойства относно киселинността в стомаха и относно премахването на т.н. киселини.

Коментар

• Всички сме за Плевен , а Космо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Офф ... пак се правиш на Дунавска кучка, а па аз ти казвам къде е проблема му да си направи САМ язва.

Газирана напитка ( кола, пепси, бира и сие ), винаги със резен лимон вътре! Ти си мисли, кот' искаш и да се пие от стъкло като опаковка.
              marandi;не се сърди .Просто ти обясних, какво се получава като се смесят .
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                За Ямбол горе-долу съм съгласен ....Но най-ебливите са в Плевен и Варна
                За Плевен няма две мнения там покрай казармата има уникални празнилки.... За Варна знам че е столицата на педерасите в България.. Ей Кирето днес какъв виц каза (английският хумор за гей парада) още се смея...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Тоест ако се смеси при сладкиша или питата сода бикарбонат и лимонена киселина или винена киселнна (лнмонтозу), или винен камък (тригия), ще получиме т.нар. „бакпулвер" - за набухване на тесто.
                  Офф ... пак се правиш на Дунавска кучка, а па аз ти казвам къде е проблема му да си направи САМ язва.

Газирана напитка ( кола, пепси, бира и сие ), винаги със резен лимон вътре! Ти си мисли, кот' искаш и да се пие от стъкло като опаковка.

П.П. Сорка, ама цял месец стана ора креватЯ и чувството ми за хумор е на кота "-" в момента.

Не си включвам и телефоните, щот' па вчера моя чиляк се пребил преди 2 дена кат' се метнал в снега. Тоя дет' го спасявах лятото и да поукрепне малко. Та, вчера му набих майните и на него и му казах, единствено да пита докторята как се вади болничен, щот' няма и аз не мога да почна да му придвижвам обезщетението кат' няма събитие. И той понеже се прави на доктор и му казах, че не искам да им се меся, ама да си изпипат документите добре, т.е. болничен, който да се продължи после и сие документи, касови бележки, рецепти и т.н. щот' ми хленчи, че ортопеда го засилил на 500 кинта от вратата още за медикаменти.

Няма проблем цифрата, проблема е, че ортопедът ( направление през Джи-Пи ) му бил казал, че ще му пусне болничен за 30 дена - а аз само се изсмях и викам добре

Викам само ми принтирай хартиите си и да видя какво са ти пуснали за "болничен" и как е заведен, щот' в момента всичко ще ти се покрие, ако е изпипано добре, т.е. оформено както си трябва. Та, ся уча докторите кое е злополука и кое болест и как да си гласят книжата, демек "хартийките". Та, зат'ва съм на тема шутове навсякъде, че ми писна да уча цульо & пульо, че не си е свършил работата, за която се фъчка с титли и професии до "небесата".
                  Last edited by marandi; 10.01.2012, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Слушай ме внимателно, няма да повтарям!

Докарал си е язва, защото я е пиел без лимонена киселина ( стрък лимонец вътре ) и си бомбандира стомаха по този начин. Кефел се е на мехурчетата в устата си и звука "Шупссс ...", който издават.

Прочети ме по-долЕ пак и ще видиш, че съм ти го казал!

П.П. Пляс по дупарата за линк-а, който ми прати за речта. Ся пак въртя на бързи обороти как да се оформи и ще го видиш някой ден. Че аз кат' яхна Русата метла и си е чудо - хихи
                    Тоест ако се смеси при сладкиша или питата сода бикарбонат и лимонена киселина или винена киселнна (лнмонтозу), или винен камък (тригия), ще получиме т.нар. „бакпулвер" - за набухване на тесто.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      marandi чадо,
                      по повод публикуваната ти снощи
                      Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 1-ва
                      ще ти задам едно въпросче тука
                      Като се има предвид. че вкуса на цигарите
                      нама нищо общо с тези от преди 10-15 и
                      повече гиодини, и който вероятно се
                      "докарва" с много вредни химикали
                      ЗАЩО НЕ СИ ГО СПОМЕНАЛ КАТО ВРЕДНОСТ
                      И ПРЕПОРЪКА ОТТАМ ЗА СПИРАНЕ НА
                      ПУШЕНЕТО ОТ МЕЖДУНАРДНИТЕ ТАБАЦИ???????
                      Точно този казус е оставен за следващата публикация като препоръки към Правителството Х - щот' ме боли фара кои ще са.

Там па, за к'ва революция ще четеш не е истина просто

П.П. Нещо не съм във форма от тая настинка вече 1 месец и само се търкалям по креватите и чат-пат 'одя до магазинЯ за цигарки, бира и се уморявам бързо в момента, демек ми пада скоростта. Но били сме и по-зле .... шъ съ упрайм агейн - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Аз имам някакви италиански гранули ама не ми действат... Ще купя това дето го каазваш да видим как ще е ....
                        Пробвай Нищо не губиш.Току виж ,че ти е помогнал.Ей ти на инфо http://www.docsimon.com/article/talcid-tbl-20-x-500-mg

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          В Русе и в Ямбол са най красивите жени... ...
                          За Ямбол горе-долу съм съгласен ....Но най-ебливите са в Плевен и Варна
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• marandi чадо,
                            по повод публикуваната ти снощи
                            Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 1-ва
                            ще ти задам едно въпросче тука
                            Като се има предвид. че вкуса на цигарите
                            нама нищо общо с тези от преди 10-15 и
                            повече гиодини, и който вероятно се
                            "докарва" с много вредни химикали
                            ЗАЩО НЕ СИ ГО СПОМЕНАЛ КАТО ВРЕДНОСТ
                            И ПРЕПОРЪКА ОТТАМ ЗА СПИРАНЕ НА
                            ПУШЕНЕТО ОТ МЕЖДУНАРДНИТЕ ТАБАЦИ???????
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

marandi;нещо си се объркал .Изброените предавания не съм ги гледала и си нямам на идея за какво иде реч в тях.Това което писах по -долу е на база ,че баща ми и той като теб е превърженик на содата и я пиеше за киселини от как се помни.Но дойде момента и същата си показа ефекта.Докара му язва и ако по спешност не го бяха оперирали, щеше да си замине от тоя свят.
                              Слушай ме внимателно, няма да повтарям!

Докарал си е язва, защото я е пиел без лимонена киселина ( стрък лимонец вътре ) и си бомбандира стомаха по този начин. Кефел се е на мехурчетата в устата си и звука "Шупссс ...", който издават.

Прочети ме по-долЕ пак и ще видиш, че съм ти го казал!

П.П. Пляс по дупарата за линк-а, който ми прати за речта. Ся пак въртя на бързи обороти как да се оформи и ще го видиш някой ден. Че аз кат' яхна Русата метла и си е чудо - хихи

Коментар

Космо недей да пиеш сода .Ще ти докара някой язва.Прати някой до аптеката да ти купи ,,Talcid''.Таблетите са супер .Същите се дъвчат.
                                Аз имам някакви италиански гранули ама не ми действат... Ще купя това дето го каазваш да видим как ще е ....

Коментар

Working...
                                X