До мене има една мацка(нали така трябваше да ги наричаме жените във форума)която е готова да обори твърденията на лекарите шарлатани с факти.Тука взе да ми се крачи,едвам я спирам за момента!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНа мен са ми казвали че я няма- щастливи са които я иматLast edited by коки; 19.01.2012, 23:02.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не бяха го казали= щяхме още дълго да я търсим. Според теб има ли я Коки
или зависи от жената
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУчени: G точката не съществува
Митът е рожба на сексуалната революция
19 януари 2012, 21:57
Ултразвук и биопсия разбиват мита за зоната, смятана за свръхерогенна в жената.
Няма доказателства, че G точката съществува. Това заявявват учени от болницата "Йейл Ню Хевън" в Кънектикът пред в. "Дейли мейл".
През последните 60 г. изследователи упорито търсят най-ерогенното място по вагиналната стена.
Сравнени са над 100 доклада от проучвания и клинични изпитания. Само едно от тях твърди, че ултразвук разкрива по-плътна тъкан на мястото на G точката. Останалите тестове не открили нищо. Имало само хипотези, че ерогенната зона има повече нервни окончания. Биопсии също не успели да я докажат.
Няма такова анатомично място, заключават учените. Митът е рожба на сексуалната революция, предполагат учените.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение..........
Koки е Коки тази вечер. Имате чувство за хумор Коки, нали?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Учени: G точката не съществува
Митът е рожба на сексуалната революция
19 януари 2012, 21:57
София, България
изпрати на приятел
Добави в Facebook
Добави в Twitter
Присъедини се към WebClub Blitz
Разпечатай
Ултразвук и биопсия разбиват мита за зоната, смятана за свръхерогенна в жената.
Няма доказателства, че G точката съществува. Това заявявват учени от болницата "Йейл Ню Хевън" в Кънектикът пред в. "Дейли мейл".
През последните 60 г. изследователи упорито търсят най-ерогенното място по вагиналната стена.
Сравнени са над 100 доклада от проучвания и клинични изпитания. Само едно от тях твърди, че ултразвук разкрива по-плътна тъкан на мястото на G точката. Останалите тестове не открили нищо. Имало само хипотези, че ерогенната зона има повече нервни окончания. Биопсии също не успели да я докажат.
Няма такова анатомично място, заключават учените. Митът е рожба на сексуалната революция, предполагат учените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсеки има цена. Аз рано се махнах от банките в които работих- разбрах че с работа там нищо не се постига
. За мен цената беше риска и търпението да започна един от първите в БГ на пазарите- да не ми вярват и да рискувам много за да направя капиталец
. Сега пак всички плащаме цената на кризата и т.н
А и парите там не са нищо особено, не са и зле де, но цялото това боричкане не си струва. А че всеки си има цена- съгласен съм, но въпросът е какво е готов да даде за тази цена, много хора в БГ могат да продадат всичко за пари, други имат поне някакво себеуважение, както казаха по-долу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение. Да имаш време да се радваш на живота също е богатсто- да не си роб на работата сиНаистина момичета - за всеки влак си има пътници
!
Лека нощ, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар