IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Като в мастило. Страшничко си е за..... хора, които не пият.

За останалите е купон. Е, някои се връщат, други може и да не се върнат от морето.
    Предполагам, че и аз ще бъда по-смела в подобно с-ние.

п.п. След поемане на алкохол какви ставате? По- весели, по-вглъбени, агресивни или заядливи?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Слушам новините и се чудя като как няма съпротива с/у това обсебване на властта.
      Правиш уклон към Политика ли?

Ако е така, отговорът ми: Опитвала ли си да държиш горещ картоф, че даже и да го ядеш?

Коментар

Хайде стига с тези птички, че като ви четох сутрешните "птички", направо ме налазиха "пчелички".
        Уффф. Целта беше друга. Трябваше като четеш нашите сутрешни "птички", не да те полазват, а да те ужилват "пчелички" Шъ сЪ коригираме за утре
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Мен не ме е страх. Рина да си каже.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Слушам новините и се чудя като как няма съпротива с/у това обсебване на властта.

Коментар

Плувала съм, но ми беше страшничко.

За останалите е купон. Е, някои се връщат, други може и да не се върнат от морето.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Плувала ли си нощем в морето?
                Видяла ли си звезди под и над себе си, а ти - по средата? И всяко твое движение поражда светлина във водата...
                Плувала съм, но ми беше страшничко.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Добра ви вечер!
                  Птичките пеят, ама гледам и вие днес добре сте си почуруликали
                  Хайде стига с тези птички, че като ви четох сутрешните "птички", направо ме налазиха "пчелички".

Коментар

• Добра ви вечер!
                    Птичките пеят, ама гледам и вие днес добре сте си почуруликали
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

"Голямото нощно къпане" ми е "летен", лежерен филм (въпреки злощастния край на един от героите).
                      Плувала ли си нощем в морето?
                      Видяла ли си звезди под и над себе си, а ти - по средата? И всяко твое движение поражда светлина във водата...
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Мани,

не ми говори за пеене на птички, щурци, кучешки лай и весел детски смях от детска градина. Всичко ми е под прозореца на няма и 20 м. и понеже пуша все съм на отворен джам, около мИня са поне 20-ина тлъсти дървета по 15-20 метра + парка на детската градина.
                        Мдааа, много е кофти да живееш в непосредствена близост до подобни неща. Имам познат, който се радваше като малко дете, когато до тях общината им направи детска площадка и минифутболно игрище.
                        За него няма вече съботна и неделна дрямка/почивка. Постоянно се рита и крещи през уикендите.

На детската площадка пък вечер (от понеделник до неделя) се събират пуберите и се крещи и вика поне до 23 часа.

Весела работа.......
                        Last edited by anon6706; 25.04.2012, 17:22.

Коментар

• Всяка година навръх джулай морнинг идват големи тумби веселяци на плажа. Одефекират всичко повсеместно. Обаче природата си знае работата. По тежките неща потъват надолу в пясъка. Леките ги отвява вятъра. Останалите ги изяждат мравките. Веднъж като се разхождах по пясъка в крака ми се заби наркоманска спринцовка. Ама щото на 1ви юли. Още не беше потънала достатъчно.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Aз си го пих в домашна обстановка с каквото трябва вътре, но в неподходящо за коктейл количество.
                            Има си значение какво, как, колко, кога и с кого пиеш.

Коментар

Този комбинация е много коварна. Аз рядко пия алкохол и то не повече от чаша вино или бира, или 1 коктейл. Точно от подобен коктейл- джин, кюрасо, тоник,лимон и лед, имам лош спомен.
                              Мадам Шъ,

коктейлите са за изтрезняване измислени. Демек, кърка се само един и до там, щот' па ако се накъркаш с коктейли, после няма изтрезняване 3 дена и се ходи кат' ударен самолет.

Тия бъркочи са едни картинки по менютата за аматьори/снобари дет' им ги слагат и няма как направиш контрол на напитките вътре. Демек тя украсата им е най-скъпото нещо от цената. И бъркоча се прави да не може и профи дегустатор да разбере какво са му дали да кърка.

Демек пиене и мъж/жена на масата не се сменят, налЕ знаеш

П.П. За къркане ще питаш профи пиянки кат' мИня - хихи

А, ве Иван Славков си замина, гледам тия дни и Хачо. Ей, тия бяха баси батковците на алкохолеца. Големи са - ся кой знае от къде ни се хилят, ако ни четат
                              Last edited by marandi; 25.04.2012, 16:11.

Коментар

• Ехеее тук се жени змей май май слънце пече и дъжд вали, може да очакваме и дъга
                                http://www.youtube.com/watch?v=jzF_y...eature=related
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X