IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Космо, с тоя джин и мен ме върна 20-тина години назад, само че в Царево (тогава Мичурин) . Ехх, какви времена бяха - всяка година на к-г Арапя на палатка, пълно с хора и всеки настроен за пълноценна почивка, прекрасния залив, чудния плаж, скалите, горичката, капанчетата с бира и цаца, вечер в града на дискотека... тогава се и научих да го пия това питие и в комбинацията с тоник и лимон беше нещо страхотно
    +1
    Градина (къмпинга де) за мен ...
    моля вЕ !!!
    Last edited by Колчо Слепеца; 25.04.2012, 15:32.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Космо, с тоя джин и мен ме върна 20-тина години назад, само че в Царево (тогава Мичурин) . Ехх, какви времена бяха - всяка година на к-г Арапя на палатка, пълно с хора и всеки настроен за пълноценна почивка, прекрасния залив, чудния плаж, скалите, горичката, капанчетата с бира и цаца, вечер в града на дискотека... тогава се и научих да го пия това питие и в комбинацията с тоник и лимон беше нещо страхотно
      M daaa бяха хубави години...

Коментар

• "Голямото нощно къпане" ми е "летен", лежерен филм (въпреки злощастния край на един от героите).

Коментар

• в синхрон с обзелото ви лятно...отпускарско настроение ))
          малко класика и ... още нещо )
          http://www.youtube.com/watch?v=KiEL6G4tNik
          http://www.youtube.com/watch?v=XZrwuT8ZPpY

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Аз се чудех защо нещо ми куца в отношението към теб, а то какво било....
            Aми..не съм епикурейка. По един от фамилия.

Разбрах, че коктейлът не е подходящо да се пие в чаша от 220 мл.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Аз рядко пия алкохол....
              Аз се чудех защо нещо ми куца в отношението към теб, а то какво било....

Коментар

• Този комбинация е много коварна. Аз рядко пия алкохол и то не повече от чаша вино или бира, или 1 коктейл. Точно от подобен коктейл- джин, кюрасо, тоник,лимон и лед, имам лош спомен.
                http://www.youtube.com/watch?v=3xkDynWk-Hc

http://www.youtube.com/watch?v=tF-ya...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=knTvH...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Нема по хубава ден за къркане от срядата.. Ха наздраве... Днес намерих едно много позабравено питие - Джин и пратих една колежка да ми купи тоник и се върнах на море на Созопол преди 25 години.... Бургаски вечери, рибарски мрежи...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Май са единствените, които пеят през нощта.
                    А и песента им е една от най-разнообразните и музикални, ако сравняваме с врабчета, гълъби, щъркели, ему и останалата гмеж.

А добро утро да кажа и аз веднъж!
                    (да се запише!)
                    Мани,

не ми говори за пеене на птички, щурци, кучешки лай и весел детски смях от детска градина. Всичко ми е под прозореца на няма и 20 м. и понеже пуша все съм на отворен джам, около мИня са поне 20-ина тлъсти дървета по 15-20 метра + парка на детската градина.

Т'ва всичкото го изтрайвам някак, но най-много ме "кефят" комшиите ми. Има един хампи ( голям сладур ) и коронния му номер е в събота/неделя в 8ч да се покаже на терасата на къщата си ( пак по прозореца ми ) и взема чиляка едно желязо и 1 чук и почва да блъска по 2-3 часа, да го види махалата колко много бачка, а аз тъкмо мисля да лягам да поспя точно тогава примерно.

П.П. В тоя живот го отписах, че някой ден ще се наспя, че не върви да се караш с 'орицата.

Имам и 2 еманципирани дебеланки пак срещу прозореца ми на по 120 кила и те моми ще си остават явно, но на кучетата си им правят рожденни дни с тортички и свещи. Едното им дърто вече и го мързи да бауца, ама до скоро кучето на едната беше малко и навсичкото отгоре не е лае, ами вие и т'ва пак с часове.

Може би и затова къркам нон-стоп, че то иначе няма наспиване. Ай, да си сипя едно да правя компания на бат' Космо, че и днес легнах в 7 и станах в 10:30ч.
                    Last edited by marandi; 25.04.2012, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Ако се сети и за лимонче

Сетих се аз.. Много съм талантлив когато става въпро за шпиянски иозцепки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Нема по хубава ден за къркане от срядата.. Ха наздраве... Днес намерих едно много позабравено питие - Джин и пратих една колежка да ми купи тоник и се върнах на море на Созопол преди 25 години.... Бургаски вечери, рибарски мрежи...
                        Ако се сети и за лимонче

Коментар

• Поствам едно интервю, дето напрао ми счупи главата ...
                          Накара ме да се почувствам супер подтиснато ...
                          Баси ...
                          ...
                          За рускоговорящите ...

http://sport.rambler.ru/news/around/...=adnews_208185
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нема по хубава ден за къркане от срядата.. Ха наздраве... Днес намерих едно много позабравено питие - Джин и пратих една колежка да ми купи тоник и се върнах на море на Созопол преди 25 години.... Бургаски вечери, рибарски мрежи...

Коментар

• славеева песен!

Пее предимно нощем по шубраци и дерета!
                              Местата който най-обичаме да осираме...

Дано повече от нас се включат в почистването им!

Коментар

Working...
                              X