IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Тая сутрин едвам съм дошъл до офиса - по едно време си затварях едното око че пътя и сфетофарите ми се раздвояваха, спрях и взех такси като преди това повърнах в една кофа на Стамболийски... Нема две мнения народа ни е за пребиване - виждаш човек повръща и не му е добре.. Как един не пита да помогне.. Айде аз съм пияно прасе, ама някой ще е болен наистина......
    Космо преди има няма година и нещо в центъра - тъкмо бях излязла да обядвам и гледам някаква бабка прави три крачки и пада по лице...понеже бях малко по-далеч докато отида до нея никой не я проиближи и не направи нищо...Аз реших, че не мога да подмина и се обадих на новия телефон 112 - обясняввайки коя съм, какво работя, къде се намирам и какво правя там хахаха След няколко минути обяснения жената се изправя сякаш нищо не е било и продължава да върви прави пет крачки и пак пада по лице и изпда в безсъзнание (отивам аз пак до нея , говорейки по телефона със 112 и има разказвам какво виждам имах шишенце минералан вода наплисках я, изкарах носни кърпички да се избърше и т.н.) Става жената след малко пак излгеда ме странно и си продължи - след малко пак пада и накарая ми писна. След н-боря обяснения по телефона, и неадекватно поведение на човека отсреща се запитах аджеба какво правя и що не си гледам мойта работа ами се меся в чужда?!!! Искала съм да помогна - и за какво, отстрани хората гледат сеир ама явно и на тях им се е случвало нещо подобно и са решили, че няма смисъл да се косят излишно. Гадно е, но това е действителността . Всички сме странни на тези географски ширини - това е моето заключение по въпроса.

Different dreams...
    http://www.youtube.com/watch?v=zULNHV8nOfQ
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Космо брат пак голяма весела е паднало с комшиятаПохвално е това, че си спонсор и даряваш- няма по благородно и човешко от това. Да си спомним възрожденците Петър Берон, братя Георгиеви,Васил Априлов и много други. Не като сегашните свини -олигарси и мутри които откраднатите пари ги превръщат в яхти и мутреси и не помагат на народа. Аз отдавна също съм намерил форма и начин да го правя. Браво за мнението за точката и зоната- така е стига да могат да се преборят с условностите и да я открият. За педери не ми се говори- не ми са приятни- много станаха нахални и арогантни. Има свястни хора и деца в нищета на които може да се помага. Вземи нещо за махмурлука и лек ден
      мани много ми е зле... Имам две срещи до към два часа и няма как да ги отложа и после отивам да спя.. Ама тоя моя съсед е пълен алкохолик... Вчера му звъня и му викам - В нас съм пия джин и имам пица ама двете не си отиват, вземи някакво мезе и пиене като се връщаш от работа, аз ще ти дам парите... Тоя пристига - изкупил Билла - шофьора му с него да му помага да носи торбите... И като почнахме едно безумно пиене и ядене...

Коментар

• един наръчник за добро утро...не е последен работен ден за седмицата, тъй че ви желая кураж и дръзновение

http://www.youtube.com/watch?v=7ubjOmJu17s
        Attached Files
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Мале Кире брат въобще не мога да мисля ..........

Тая сутрин едвам съм дошъл до офиса - по едно време си затварях едното око че пътя и сфетофарите ми се раздвояваха, спрях и взех такси като преди това повърнах в една кофа на Стамболийски... Нема две мнения народа ни е за пребиване - виждаш човек повръща и не му е добре.. Как един не пита да помогне.. Айде аз съм пияно прасе, ама някой ще е болен наистина..

.............
          Даже почват да те гледат "осъдително" околните. Т'ва лято ходих да гоня 1-на пенсия дет' удари 1-но момиче на 15 години на пешеходна пътека с около 30-40 км/ч. Т.е. той първо я фрасна, а после спря.

Ама, то тоя ли да гоня дет' избяга тъпанара. Поне запомних номера или малката, дет' в шок, щот' тръгна да пресича ( тип зебра пешеходната пътека ) без да поглежда и оня я прасна без подготовка. И я гоня па после нея и й викам да ти извикам такси до болницата, сега си в шок и адреналина ти е висок, но след час-два ще стане друго.

То па малко и се притесни, дадох и номера на колата на тъпанара и викам оправяй се тогава и ако искате да го съдите, ето ти една визитка и ще дойда да свидетелствам в твоя полза.
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Аз чак не повярвах как кретен ще метне през капака си младо момиче и офейка. Щот' му се разбучах кой му е дал книжка и докато изправям момичето и оня духна съсела.
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Та, т'ва ни е "Обществото, братле! Не го приемай лично

Чиърс, че отворих пак една бира, че пак наченки на махмурлук от вчера май имам.
          Last edited by marandi; 20.01.2012, 10:07.

Коментар

• Космо брат пак голяма весела е паднало с комшиятаПохвално е това, че си спонсор и даряваш- няма по благородно и човешко от това. Да си спомним възрожденците Петър Берон, братя Георгиеви,Васил Априлов и много други. Не като сегашните свини -олигарси и мутри които откраднатите пари ги превръщат в яхти и мутреси и не помагат на народа. Аз отдавна също съм намерил форма и начин да го правя. Браво за мнението за точката и зоната- така е стига да могат да се преборят с условностите и да я открият. За педери не ми се говори- не ми са приятни- много станаха нахални и арогантни. Има свястни хора и деца в нищета на които може да се помага. Вземи нещо за махмурлука и лек ден

Коментар

КОСМОО Е ТОВА НЕ ГО ОЧАКВАХ ОТ УчЕНИТЕ
              Мале Кире брат въобще не мога да мисля. Снощи къркахме със съседа до 4 сутринта.. Звъннах му да купи пиене и мезе на връщане.. Тоя цъфна в нас - имал повод да почерпи.. Идея нямате кави пари изкарват тия водещи международни ИТ специалисти... Как на времето не хванхме тая професия...Направо се изкъртихме.. Пак два пъти идва полиция...

Тая сутрин едвам съм дошъл до офиса - по едно време си затварях едното око че пътя и сфетофарите ми се раздвояваха, спрях и взех такси като преди това повърнах в една кофа на Стамболийски... Нема две мнения народа ни е за пребиване - виждаш човек повръща и не му е добре.. Как един не пита да помогне.. Айде аз съм пияно прасе, ама някой ще е болен наистина..

Казах ли ти че вчера дадоох 9 бона на един дом за стари хора? Днес си чакам грамотата (или каквото и да е там похвално писмо).. Събирам ги и много им се кефя.. Като че по този начин си купувам спокойствие и сън.......

За на жените точките - нучно доказано е че най много ерогенни зони има около ануса - невероятно но факт... За това най-сексуалните жени в един момент тотално спират да практикуват традиционен секс, освен ако не са решили да се размножават... Така е и с педерасите.. Като казахме педераси.. Какъв образ видях ония ден.. Ама точно като тези дето ги майтапят по филмите....

Коментар

• Добро утро Лъвове и Лъвици

Коментар

• Добро утро, "дърти таралясници" - хихи

Ама, вие вчера хич не сте писали много, само 4 страници и дали ще ви чета? Я, да помисля ...?
                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Вчера обърнах пак 2 кръчмета и на второто бяха нацепили нЕкво ретро-радио цяла вечер. Брей .... почти щях да се ушия, демек размазах се
                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Една песньовка от вчерашните дет' си кърках от хиляда деветстотин и "голямата" зима:

http://www.youtube.com/watch?v=BSn_KnbddlM
                  Last edited by marandi; 20.01.2012, 08:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                    пичове, (щех да напиша и пички) ама айде да кажа и дами, намесвам ви се, че съм тук на една командировка сам кат куче и скука, та ми стана интересно, не обичате амбициозните хора, но защо го свързвате всичко с гъзолизане и подмазване?
                    Амбиоциозен и умен човек може да бие системата с малко повече опит. Дори не е важно какво ще получи, а удоволствието, че те бива в играта. Космонавата според вас не е ли амбициозен? Ако е верно каквото пише, си е осигурил някакъв стандарт на живот, който го устройва, намерил е своя начин да е добре, без да си дава гъза.

Та идеята ми е, губите много , като просто отказвате да играете, якото е да ги биете в собствената им игра
                    Да си амбициозен е едно а да си амбициозен и арогантен бездарник друго.Ти явно не правиш разлика мезду двете

Коментар

• Утре ще коментираме- сега лягам- пиши ми и на лични новобранче- лека нощ. Само ще ти кажа , че много хора не се чувстват сигурни сега и много големи бизнеси са на ръба на фалита. Споко оцелеем ли ще има пак екстри

Коментар

На мен са ми казвали че я няма- щастливи са които я имат
                        Аз пък съм чувал,че по тялото на жена липсват точки,които да не са ерогенни,-най съм склонен да вярвам на тая теория.Е,естествено,че решаваща роля играе и съответният "изследовател"

Коментар

Ами то има амбиции и амбиции. Това за победата над модела ми се струва малко неверотно и дори малко наивно. И аз съм си го мислел навремето. Сега след като минах 50 разбирам , че те на това разчитат- да те вържат да се надяваш и да те мачкат. Успехите си придобих точно хоризонтално- защото пари могат да се печелят не само с лизане на задници, а с риск и постоянство и много търпение разбира се. Това за парите да не се разбира буквално- богати са по световните критерии само хора с над милион евро- долара без заеми за мен и по възможност бързо да ги разкешат. Богатство за мен е и да си независим , да правиш каквото искаш. Да поспреш да работиш когато поискаш, да се поогледаш , починеш и пак да продължиш. Да имаш време да се радваш на живота също е богатсто- да не си роб на работата сиНаистина момичета - за всеки влак си има пътници
                          Кире,бързо се харчат парите бе!Аз да ти кажа не мога да се похваля,че съм кой знае колко добре,ама и не съм и зле де!Виж ся,не знам къде точно са ти инвестирани парите,но ако са на БФБ и половината от този милион ще ти е трудно да го разкешиш.Аз преди години дадох на един брокер горе-долу около 40 000 лева за да ги инвестира на БФБ,та същия с голямо уверение,че ще спечеля ми ги стопи до към 10 000 за има-няма два-три месеца.След това сам си избирах компаниите, допълвал съм към тази сметка,може би още до 15 000 лева,а вероятно и повече(точна цифри сега не мога да дам).Освен това през друг посредник по-късно съм закупил акции пак за към 40 000 лева,но да ти кажа на това БФБ,нито се чувствам като съакционер,нито и чакам скоро да си покрия пасива(защото съм с близо 30% загуба от започването,заради онзи брокер няма да му казвам името,освен,ако ти не държиш).Акциите последно време ги използвам,когато ми трябва някаква определена сума пари,ама не ги продавам,а отварям репа.Кеш имам към 50 000 хиляди лева и да ти кажа честно въобще не се чувствам сигурен с тази сума,може би защото не са милион в западна валута,както казваш ти.Заеми нямам,освен репата,които съм отворил,но които мога да покрия веднага.Имоти имам,то кой ли няма собствен имот в България.Последно време,предимно харча,отколкото да мисля за някакъв по сериозен бизнес,но имам планове....Та видях при прочитане назад в темата коментара ти и реших да пиша,а и Космо към,който беше адресиран има по-голяма вероятност да го види и да ти отговори,след като го побутам въпроса ти напред.Отделно всеки един лев е бил деклариран в годините.
                          Last edited by новобранецът; 20.01.2012, 00:28.

Коментар

• Открихте ли точката

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                              До мене има една мацка(нали така трябваше да ги наричаме жените във форума)която е готова да обори твърденията на лекарите шарлатани с факти.Тука взе да ми се крачи,едвам я спирам за момента!

Коментар

• Ха-ха някои имат, някои не

Коментар

Working...
                                X