IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    ...предпочитам спорТен ден...) :РР
    Заре спортен ден ти желая специално и поздрав с ето тази - http://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      ДобрЮтрУ сръдльовци спорен ден (ей да не се обидите аз съм сръдливка и затова ви поздрвявам така...)
      ...предпочитам спорТен ден...) :РР
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Мечо- интересни мнения за това кои са ПО и доста вярни. Да Турция в момента е по- добре, но мина през две хиперинфлации и девалвации. Гърците много са крали, но и много са получили даром от ЕС .Вчера четох, че 200000 гърци са получавали всяка година неправомерно пенсии за починали роднини и социоални помощи- и това за 800млн. годишно.И двете държави минаха през воени преврати, които дисциплинират. Ако правим аналогия ние още нямаме нито опита на Гърция, нито на Турция- има да чакаме, но за съжаление нямаме и държавниците им и политическата им класа- образовани и патриоти, които защитават националните си интереси
        Мхм,

малко 'орица вникват в детайлите. Турция кюрдите ги избутват насам и затова Константинопол расте кат' див и е вярно, че от след реформата плавно си обезценяват валутата, когато махнаха многото нули, скоро ще искат земя от нас.

Гърция па от безизходица спретнаха една Олимпиада да влачат кат' за последно и от тогава там е началото на края.

Както и да е, в БГ-то на никой не му пука какво къде се случва и защо, та бараме си фара и т'ва е. Кат' кажат да се бием, ще се бием - ние никога не сме бягали от бой и квот' стане. "Сефте" .... :

Чиърс!

П.П. Офф ... че трябва и преглед да минавам с колата, а па съм къркал, сигурно ще счупя дрегера, ако се стигне до там. Чудя се как да го измисля ...
        Last edited by marandi; 26.04.2012, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Абе не им разбирам много на мачувити. На световното ще викам за Уругвай, да може кака Наталия да е на кеф и да пее като синигерче
          Много ясно Мечев,
          Във всекиго от нас спи по един връл уругваец !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Нещото, мож да е сълзица на некое синигерче - фен на Реал Мъдрит ...
            Абе не им разбирам много на мачувити. На световното ще викам за Уругвай, да може кака Наталия да е на кеф и да пее като синигерче
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Мдааа, много е кофти да живееш в непосредствена близост до подобни неща. Имам познат, който се радваше като малко дете, когато до тях общината им направи детска площадка и минифутболно игрище.
              За него няма вече съботна и неделна дрямка/почивка. Постоянно се рита и крещи през уикендите.

На детската площадка пък вечер (от понеделник до неделя) се събират пуберите и се крещи и вика поне до 23 часа.

Весела работа.......
              Мхм,

днес съм на 1 час сън, щот' някакъв селски бек коси тревата от 2-3 часа сега в детската градина и вече външните ми щори по дефолт са спуснати, поне малко спират шума, а прозореца отворен.

Колкото и да е странно съм отсвирил каузата за сън - да ти е*бем и топ-локейшъна ( щот' са най-високите цени на имотки тук и докато се появи нещо за продан веднага се взема от поредния квартален идиот, дет' ходиш да му казваш приятелски, че ако не спре да си цепи дървата на балкона, ще има шутове и се научават ), обаче днес сънувах пак 'ноу готин сън.

Космо беше разправял, че не се дават "старците-разбойници" и няма проблем да спретнат един масов бой с безредици по кръчмите и т.н. И днес го сънувам това, някакво готино меле без кървища и убити и по едно време гледам жандармерията ги притиснала и аз им крещя: "изтеглете се към планините", че в момента стана неравностойно и няма смисъл от човешки загуби.

Дали не съм изтрещял вече тотално, само това се чудя от тия безсъници. И станах с някакъв зверски главобол заради поредената косачка, а утре ще е нещо друго и отидох до един магазин да си взема 1 галонка бира и сега охаках 2-3 чаши ледено студена е, че ме поотпусна малко кофата, то иначе и кафе не мога да пия при такъв главобол, а па сега май ще ме огрее и за кафе, даже си мисля за една кръчма, че там им е хубаво кафето.

После защо къркат хората от сутринта, налЕ?

Коментар

• Мечо- интересни мнения за това кои са ПО и доста вярни. Да Турция в момента е по- добре, но мина през две хиперинфлации и девалвации. Гърците много са крали, но и много са получили даром от ЕС .Вчера четох, че 200000 гърци са получавали всяка година неправомерно пенсии за починали роднини и социоални помощи- и това за 800млн. годишно.И двете държави минаха през воени преврати, които дисциплинират. Ако правим аналогия ние още нямаме нито опита на Гърция, нито на Турция- има да чакаме, но за съжаление нямаме и държавниците им и политическата им класа- образовани и патриоти, които защитават националните си интереси

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- Спорен ден

Коментар

• ДобрЮтрУ сръдльовци спорен ден (ей да не се обидите аз съм сръдливка и затова ви поздрвявам така...)
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

Добро утро tnm

Много си ни е хубава природата !!!
                      Най умния човек, когото познаваш проницателна ли е или правилно не отстрелях с манлихерата онуй дето проблясва на отсрещния покрив.
                      Нещото, мож да е сълзица на некое синигерче - фен на Реал Мъдрит ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро tnm

Много си ни е хубава природата !!!
                        Най умния човек, когото познаваш проницателна ли е или правилно не отстрелях с манлихерата онуй дето проблясва на отсрещния покрив.

Вай, вай! Зорлем ще направим някой сакатлък.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Гледам, че Съни(тя) си търси политиката, та да взема да ти кажа:

Не, не вярвам в БРИКС. Това са мравки, но царицата на мравуняка е в друга държава.
                          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Добро Утро на всички!

И аз така мисля. Защо си трил постове?
                          Какво ще стане, ако пчелата майка реши да си намери друг рояк и кошер? Като знам тук какви поразии сториха и малкото пари, които влязаха и..излязаха, ще е опустошение.
                          Last edited by val/she; 26.04.2012, 08:49.

Коментар

• Турция и Гърция навремето вървяха рамо до рамо. Даже Гърция стоеше по добре. Обаче Гърция влезе в Съюза, а Турция не. Как стана така, че Гърция има трилиарди дългове, които е абсурд да обслужи, докато Турция е новото икономическо чудо. Всяка една Балканска държава, ако бъде оставена да се развива самостоятелно, без "помощ" отвън блести. Който не вярва да чете история. Балканите са люлка на човешката цивилизация. Тук хората са най умни, най силни и най красиви.
                            Last edited by mechobikov; 26.04.2012, 07:41.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Това е сентенцията ...за мъките български )
                              А пари има, но се преразпределят от джоб в джоб и по-жалкото е, че масово напускат страната...тук се натрупват и се изнасят навън
                              А тук се поддържа един екзистенц минимум, необходим за физическо оцеляване, но не дава шанс за обособяване на средна класа, която ще се почувства свободна и ще търси отговорност...
                              Знаеш повече от мен за политиката. Моите знания са малко разхвърляни. Аз мисля, че голяма част от Европейските държави се източват като колонии. България е сред най потърпевшите. Всяко следващо правителство беше с все по малко съпротивителни сили срещу източването
                              1. Иван се оказа, че е по Жан от Жан
                              2. Царя се оказа по Иван от Иван
                              3. Станишев се оказа по цар от царя
                              4. Борисов се оказа по Станишев от Станишев.

Разбира се Борисов е задължително да го сменим. Спор няма. Само се моля следващия да не излезе по Борисов
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, тайфата!
                                Като гледам какви тъмни облаци, обагрени тук там със златото от изгряващото слънце, са се закачили по върховете на Балкана, денят едва ли ще е много хубав. Но аз все пак да си го "кажа":
                                Приятен ден, момичета и момчета!
                                http://www.vbox7.com/play:cb322ceb&start=3
                                tnm

Коментар

Working...
                                X