IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    http://www.youtube.com/watch?v=_akZySb8Szg
    Добро утро tnm

Много си ни е хубава природата !!!
    Най умния човек, когото познаваш проницателна ли е или правилно не отстрелях с манлихерата онуй дето проблясва на отсрещния покрив.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро, тайфата!
      Като гледам какви тъмни облаци, обагрени тук там със златото от изгряващото слънце, са се закачили по върховете на Балкана, денят едва ли ще е много хубав. Но аз все пак да си го "кажа":
      Приятен ден, момичета и момчета!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        http://www.youtube.com/watch?v=_akZySb8Szg
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро утро на всички и усмихнат ден)
          Колкото по-малко намесвате политиката и икономиката, толкова повече ще чуруликат птичките щастливо )

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Извинявам се за спама на тези, които са успели да прочетат изтритите ми постове.
            Коректността изисква да се извиниш на тези, с които си дискутирал нещо, които са се включили и чиито мнения си провокирал.
            Нахвърля няколко твърдения, не се спря на нито едно по-подробно и отричайки политиката насочваше разговора натам.
            Сега аз ще ти кажа защо не харесвам Борисов.
            Не мога да уважавам мъже, за които "думата" не означава нищо. Които през час се обръщат на 180 градуса и не намират грам вина в себе си, търсят я само в околните, независимо от засегнатите...В духа на добрия тон ), не мразя курвите, но мразя номерата им.

Знам и основната причина да си изтриеш мненията - това, което написа за протекционизма, намесвайки глобализацията...беше уникално на фона на други твои твърдения из политикономиката, направо раздвоение си беше ... Не ми се заяждаше и се ограничих с лека поправка...
            Със здраве
            Last edited by съни(тя); 26.04.2012, 03:44.

Коментар

Глупости и нищо интересно. Оттекох на тема политика.

П.П. Хайде, лека нощ на "птичките" и пчеличките.
              Пиши си за политика и изказвай лично мнение,но само недей да се връзваш на глупостите които пишат- монти,съни,равновесие и другите платени писарушки!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                Аноне,каже на две на три какво изказваше като идея в изтритите ти постове?Питам те,защото сега влизам,а пък ми стана интересно.
                Глупости и нищо интересно. Оттекох на тема политика.

П.П. Хайде, лека нощ на "птичките" и пчеличките.

Коментар

Извинявам се за спама на тези, които са успели да прочетат изтритите ми постове.
                  Аноне,каже на две на три какво изказваше като идея в изтритите ти постове?Питам те,защото сега влизам,а пък ми стана интересно.

Коментар

• Извинявам се за спама на тези, които са успели да прочетат изтритите ми постове.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Гледам, че Съни(тя) си търси политиката, та да взема да ти кажа:

Не, не вярвам в БРИКС. Това са мравки, но царицата на мравуняка е в друга държава.

Относното "Р"-то - без монопола на газа за Европа, това "Р", вече щеше да бъде едно мъничко "р" с два танка и две ракети отпред.
                      От 3-4 разменени мнения с теб, в 2 намесваш Бузлуджа, Станишев, Борисов и извън всякакво мое мнение или въпрос изместваш темата към тях.

Кои са мравките?

Коментар

• Аноне, проблема на доста хора е, че никога не са се замисляли какво ще стане, ако останат без работа.
                        Било заради 2008, било заради 2012 (маите)
                        Ако хората мислеха с една идея по-песимистично, много неща нямаха да се случат.
                        И днес имам познати, които живеят от месец за месец и от вноска до вноска.
                        Имат ипотеки, лизинг на коли и каквото се сещаш, ама нямат 5 бона на страна, ако стане нещо.
                        Иначе Гоцето и Станишев отдавна съм ги отписал - Станишев като ми обясняваше, че при нас криза няма да има, и спирах телевизора.
                        Само си пускам онзи клип, когато каза "Здравейте, циркаджии", макар че най-големия циркаджия се оказа той.
                        Ако съм на негово място, ще си платя от комисиони, заплати, и т.н. на сайтове и какво се сетиш, да изтрият този клип, че да не го гледа щерка му.
                        Ама отде толкова акъл у човек, правил докторска дисертация върху униформи.

Първоначално изпратено от anon6706
                        Не се и съмнявам, че е така.

Най-ме дразни, че като напиша нещо в политиката и веднага ме обявяват за привърженик на ГЕРБ.

Ама както Бойко Борисов казва сега - "садете картофи" (както той простовато се обявява срещу глобализацията ), защо Станишев или Първанов не излязоха 2008-а да кажат - не взимайте кредити?! А съм 100% сигурен, че те са знаели какво зло отвъд океана се е запътило към България. Щом аз го знаех тогава, дето съм си просто момче, какво остава за разните му там служби - ДАНС, НРС, ВРУ, НСС и т.н. и т.н. бюджетници.

Коментар

• Вал, какво значи "вярвате ли в БРИКС" ) в какъв смисъл?
                          Това са едни от най-големите икономики извън аглосанксонския - ЕС съюз...вече дори се чудят как да ги квалифицират, защото не върви при БВП в пъти повече от някои от най-развитите да си стоят развиващи се )
                          Но истината е точно в различните съюзи - на регионален и икономически признак, особено на валутен...

Коментар

Виж в тези "факти" колко от тези лоши кредити са ипотечни или са кредити със залог недвижим имот и тогава пак ще си говорим.
                            а какви са обезпеченията по тези кредити???

Коментар

Не се и съмнявам, че е така.

Най-ме дразни, че като напиша нещо в политиката и веднага ме обявяват за привърженик на ГЕРБ.

Ама както Бойко Борисов казва сега - "садете картофи" (както той простовато се обявява срещу глобализацията ), защо Станишев или Първанов не излязоха 2008-а да кажат - не взимайте кредити?! А съм 100% сигурен, че те са знаели какво зло отвъд океана се е запътило към България. Щом аз го знаех тогава, дето съм си просто момче, какво остава за разните му там служби - ДАНС, НРС, ВРУ, НСС и т.н. и т.н. бюджетници.
                              Кой е излязъл и казал това - Саркози, Меркел....КЦБ от една година предприема мерки след като видя, че и при тях се наду балона...
                              А за думите на Борисов, казани пред студенти, призоваващи за възможност з аработа, т.е. добра икономика и адекватна "трудова" политика ....не искам да принизявам до там разговора тук...

Коментар

• Анон, въпросът ми е в контекста на думите ти за ролята на гръцките политици и ...ок, водената от тях парична политика, свързана с кредитирането
                                Фактите говорят, че процентът на лошите кредити е същият като в България.
                                Наскоро ГЦБ спомена, че до края на тази година като стойност очаква да стигне 60млрд. евро лоши кредити
                                Това, което сега политиците им правят, но не знам дали ще им свалиш за това шапка, въпреки че забелязвам няккаво желание у теб за протекционизъм.....та, подготвят план за опростяване на част от дълговете на домакинствата....един вид реципрочна справедливост ), както същото се прави с плана за наливането на ликвидност в банките

Коментар

Working...
                                X