If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Да такива момичета са изпълнителни и много старателни- и аз подбирам подобни. Другите само ги обучавам и ми ги взимат банките. Е ако все пак поиска нещо от чичо Гошо- не я мъчи много
Природата си знае работата.....
Представяте ли си вечер, в леглото, жената да ви говори мъдрости...
В мемоарите си адютанта на Наполеон написал, че когато императорът го изпращал да му търси жена за секс, винаги държал тя да е образована и интелигентна. Когато адютанта му го запитал, защо е необходимо дамата да е умна, Наполеон отвърнал, че все пак трябва да проведе някакъв смислен разговор между повторенията.
С една дума прав си, че природата си знае работата. Този, който се затруднява да повтори, не се нуждае от жена, която да му ръси мъдрости
Поздрави!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Космо, Космо.......................
Чета те и се чудя...???
Как по едно нещо не си приличаме...( силно казано.)
Би трябвало да си ми супер неприятен тип....а аз те харесвам като излъчване, поведение и манталитет.....
И СТИГА СИ ПОРКАЛ.....!!!!
пп. Пих 100гр вино и не си меря приказките....
А аз направо те обичам чиче... Виното е здраве.. Питието на боговете...
Космо пак ме развесели- това момиченце е извадило доброто от тебе. То да не иска и нещо друго от чичо му Гошо..Тези спреиове за които казваш вършат ли работа.Аз имам един с пипер- пробвал съм го много е ефикасен. Наздраве брат- минах на каберне с луканка
Не.. То по скоро умно и чаровно момиче.. Но грозноватичко...Бих го взел на работа примерно... За шпрейовете работят - тоя би трябвало да е от най силните..
Космо, Космо.......................
Чета те и се чудя...???
Как по едно нещо не си приличаме...( силно казано.)
Би трябвало да си ми супер неприятен тип....а аз те харесвам като излъчване, поведение и манталитет.....
Умните и съобразителни жени си личат отдалеч... Ние, мъжете, като толкова лесно предвидими (от вас - дамите) - не бихме изтърпяли прекалено дълго някоя жена (точно по нощите! ) - да включва пълният капацитет на полукълбата на мозъка си в диспутите..., но със сигурност бихме останали щастливи, ако включвате в тия диспути - именно по-различни (от мозъчните) ваши "полукълба"...
Точно започнах да пиша, че словата ти ми струват твърде първосиг и си спомних, че се засягаш от тази думичка.
Космо пак ме развесели- това момиченце е извадило доброто от тебе. То да не иска и нещо друго от чичо му Гошо..Тези спреиове за които казваш вършат ли работа.Аз имам един с пипер- пробвал съм го много е ефикасен. Наздраве брат- минах на каберне с луканка
Космо, ти нали беше започнал да водиш някакъв природосъобразен начин на живот!? По едно време се изредихме сумата народ от форума да ти даваме съвети. Та докъде се докара с диетите?
TNM съкровище с дииетите тотално се провалих с диетите.. Ама вдигам пак щанги от време на време та изглеждам добре.. Не знам дали ти казах че си направих фитнес в къщи.. Взех много яки уреди Кетлер под въздействието на оная патка бившето ми гадже.. Взех от съседа дето ме осъди, под наем гарсониерата до мен (тоя педал и родата му са собственици на 40% от сградата, като преотстъпено право на строеж)... Сега нанасям уредите там, щото в нас стана много грозно... За наема се разбрахме че няма да му плащам пари, а ще му удължа с още три месеца срока дето му го дадох да е приключил с ремонта в тях, преди да го изнасиля ритуално...
Първи стъпки добре дошъл. Радвам се че поредният мислещ и интелигентен човек е сред нас... Харесвам да чета смислени постове имащи теза и структурирани като есе... Поздравления.. По същество - Казвал съм го и друг път - Аз съм тъжен човек с много проблеми, живота ми е низ от битки и проблеми.... Днес един колега (мое лъвче дето работи за мен от поне 5 години) изрази същото мнение за мен... Ама го убедих че самият той е 10 пъти по стойностен човек от мен... Бих опитал да те убедя и теб, но мисля че и сам ще стигнеш до извода че човек като мен дето на 45 години пие по литър концентрат на ден, чука разни дрисли само ако си плати (гаджетата дето харчат повече от платените сеанси влизат в тая графа) и за да си докаже че не е импотентен, избухва във непровокирана агресия по три пъти на ден, имащ кредити които и за пет живота не може да погаси, надхвърлящи в пъти стойността на притежаваните активи, хич не е за завиждане... Имам пробелми с психиката.. Идея немаш на живо колко тежък характер съм... Често си мисля че съм мъртъв... Е и днес изпих каде бутилка уиски.. Сега съм сам в къщи.. Добре че е този форум и извадихме късмет че се събрахме стойностни хора...Ама днес дарих 9 000 лв. (толко имах) на един дом за стари хора дето не могат да се обслужват сами... Поръчах си 20 бутилки Тюламор дю... Скарах се със всички шефове.. Ама това беше планирано... А сега едвам пиша че днес на пияна глава реших да местя едни бюра в офиса и си прещипах пръста... Ето един житейски извод: Всеки тежък предмет става опасен, когато с него работят три пияни свини... Две телета бутат един шкаф а аз го намествам до един гардероб и познайте дали не ми остана пръста между двете... Хванах за ухото едно дете (около 15 годишно) дето мяташе пиратки и заплаших със саморазправа баща му който го подстрекаваше и защитаваше, Той пък се оказа много страхлив, очаквах да се направи на мъж и да си изкарам негативната енергия... А си намерих и един стар шпрей Милитари атак и ми е много мерак да го пробвам дали работи...
Днес дойде един голям дивак и ми даде една страхотна бизнес идея... Та тия дни ще го обсъждам с юристите и банккерите, да видим дали ще вникнат... Мои пари вече не ми се влагат в бизнес, защото са ми много скъпи.. С кредит е много по изгодно..
Видях охова момиченце дето го уплашихме със съседа ония ден, дето му бях запушил гаража.... Голямо слънчице- некъде около 20 годишно, грозничко но усмихнато... Вика ми: "Много ме уплаши онзи ден.. Много си лош.." Помълча 20 секунди и пак ми вика: " Аз казах на един досадник че си ми приятел и той вече не ми се обажда..." Чак ме разсмя.. Ама не ми се говореше и само и намигнах...Много обичам хора които ме карат да се смея... А и като се напия и почне да ми се вие свят и не мога да комуникирам прав с ниски хора щото като погледна леко надолу и губя ориентация и ми се завива свят....
Добре бе може ли да нямам в нас нищо за ядене.. Тия от Дон Вито трябва да ме направят рекламно лице.. Всяка вечер им ям кухнята.. Е сега пак поръчах.. Айде наздраве.... Открих една бутилка джин - бифитър. От кога не съм пил джин... Ама нямам тоник, но имам три кутийки севън ъп - пак става... И сега си поркам и чакам дебилите да ми донесат пицата, сърцата в масло и пилешките хапки.... А забравих сосове да си поръчам.. Много съм тъп... Ама имам някакъв кетчуп...
..... И то по нощите, когато мога да използвам само малка част от капацитета на мозъка си!?
.......
Умните и съобразителни жени си личат отдалеч... Ние, мъжете, като толкова лесно предвидими (от вас - дамите) - не бихме изтърпяли прекалено дълго някоя жена (точно по нощите! ) - да включва пълният капацитет на полукълбата на мозъка си в диспутите..., но със сигурност бихме останали щастливи, ако включвате в тия диспути - именно по-различни (от мозъчните) ваши "полукълба"...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Йеее, пак Ше кръстосваме шпаги с теб, а после морският като се върне - Ше ми мели сол на главата - ама точно така стават те караниците между мъжете, ЩоТ всяка от вас е по-хубава от Хубавата Елена, деееееееееееееееееееее....
Я сеА да карам по същество, ама няма А се отплесвам много, ЩоТ имам една серЬОзна работа, която не търпи отлагане и няма кога да я свърша, освен сега, ЩоТ не ми се стои нощес до 02 ч.... Та: не сФащаш тънкостта, я се опитай все пак да разбереш, какво казвам, а именно: ВИЕ В РИЪЛ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СТЕ ХУБАВИЦИ, но защо аЖеба тогава искаме и виртуалната Убост да приберем, а? Това не искам да прозвучи като някакви мои съмнения, разбра ли ме?
Иначе, дамите са си достатъчно суетни и - някои от тях, дори и на ниво "Мис Свят" - всеки ден се поглеждат все по-недоволно в огледалцето, нЪл знаИш прочутата реплика: "Огледалце, огледалце, я кажи..."
Но пък лично аз съм философ и в тая посока... (то в коя ли пък посока не съм?...)..., обаянието е важно..., когато другите неща малко по малко времето заличава..., тогава остава нещо, но то не е така осезаемо и разбираемо от всички жени...
АдИ, лека вечер, де - уважавам всички жени, представени тук - моите философии да не ви тревожат, защото те си остават само предположения, а вие си оставате винаги по-хубави от Хубавата Елена..., абе - за виртуалната ви хубост понякога се съмнявам..., но зная, че много греша, особено, когато хапна и пийна..., тогава минава една мека и нежна топлина в областта на коремчето (ми) - и не зная, кВо точно ми се прави с толкова много Хубави ЕленКИ...
Приятна вечер на всички, ама да знаеш, че морският ми е еталон на мен, защото там са достатъчно сериозни хора!
Аз теб колко пъти те помолих учтиво да ми пишеш полека, защото чета бавно!? До кога ще ме тормозиш с тези словоизлияния!? И то по нощите, когато мога да използвам само малка част от капацитета на мозъка си!?
В интерес на истината и аз това се питам - що ви трябва задължително виртуално да сме красиви /защото ние сме такива, каквито ни рисува вашето богато въоръжение. Еле пък твоето като вземе, та полети / И други разни въпросчета ми се въртят у главицата, ама ти рече, че си зает Ще ти ги отпера друг път
П.П. Така се случи, че живота ми премина в компанията на няколко мъже, които са били гвардейци. На млади години всички бяха много красиви - високи, стройни, повечето светлооки... Движеха се наперено и гордо, защото знаеха, че са били предпочетени пред хиляди други. Всички бяха привлекателни и самоуверени. Но някои от тях бяха и чаровни, забавни, умни ... Сега доста от тях напълняха, косите им не са така буйни, кожата им вече загрубя..., но чаровните, умните и забавните се научиха да живеят с тези промени и пак са интересни и привлекателни.
За обаянието ми е думата, погледнато от женска гледна точка