Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТова мъжете много любвеобилни стават , когато си пийнат , даже един на друг се обясняват . Много мило звучи .
Ринче, я му цапни една чашка червено, защото и на нас ни харесва да слушаме обясненията между две - нежни помежду си дами..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНищо не пречи, последователността да бъде съчетана с повтаряемост. Или на някои им пречи
!?
П.П Прекалената последователност, свежда някои усещания до нивото на най-обикновен навик
Много си готина, но нека с едното да почнем......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного си хитра....
Не е важно повторението, а последователността....Демек почваш- понеделник, вторник, сряда, четв. петък, събота и неделя........и пак от начало...
пп какво се правеше през тези дни, че забравих за какво става въпрос...... Или на някои им пречи
!?
П.П Прекалената последователност, свежда някои усещания до нивото на най-обикновен навикПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМога да говоря само от мое име - аз си те харесвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз съм тъжен човек с много проблеми, живота ми е низ от битки и проблеми.... Имам пробелми с психиката.. Идея немаш на живо колко тежък характер съм..... Добре че е този форум и извадихме късмет че се събрахме стойностни хора...
Има обаче 2 неща които ти имаш и към които аз се стремя - деца и обществено положение. Това имах предвид казвайки, че искам да съм на твое място.
Един въпрос: говориш за твои служители успоредно с твои шефове - може ли малко пояснение?
Ааааа, щях да забравя! Тук са добре приети поздравите и за това искам да поздравя теб, себе си, както и всички които се чувстват подобно: http://vbox7.com/play:98d65720Last edited by първи стъпки; 19.01.2012, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз като брат те обичам. И те уважавам щото си мъж...
Наздраве, Космо !!!
пп Аз ти писах, че мацките във форума ще равнуват...ти не ми вярваш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега цялото "женско царство" на форума ме намрази....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА аз направо те обичам чиче... Виното е здраве.. Питието на боговете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ мемоарите си адютанта на Наполеон написал, че когато императорът го изпращал да му търси жена за секс, винаги държал тя да е образована и интелигентна. Когато адютанта му го запитал, защо е необходимо дамата да е умна, Наполеон отвърнал, че все пак трябва да проведе някакъв смислен разговор между повторенията.
С една дума прав си, че природата си знае работата. Този, който се затруднява да повтори, не се нуждае от жена, която да му ръси мъдрости
Поздрави!
Не е важно повторението, а последователността....Демек почваш- понеделник, вторник, сряда, четв. петък, събота и неделя........и пак от начало...
пп какво се правеше през тези дни, че забравих за какво става въпрос.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобре казано- поздрави и наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега цялото "женско царство" на форума ме намрази....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА аз направо те обичам чиче... Виното е здраве.. Питието на боговете...
Сега цялото "женско царство" на форума ме намрази....
Коментар
Коментар