IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аз пък обичам причтните навици
    Моята баба, лека й пръст, казваше: Всеки с дерта си
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Аз пък обичам причтните навици

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Това мъжете много любвеобилни стават , когато си пийнат , даже един на друг се обясняват . Много мило звучи .

Ринче, я му цапни една чашка червено, защото и на нас ни харесва да слушаме обясненията между две - нежни помежду си дами...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Нищо не пречи, последователността да бъде съчетана с повтаряемост. Или на някои им пречи!?

П.П Прекалената последователност, свежда някои усещания до нивото на най-обикновен навик
          Лесно е да го напишеш .....повтаряемост, че и последователност....
          Много си готина, но нека с едното да почнем......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Много си хитра....
            Не е важно повторението, а последователността....Демек почваш- понеделник, вторник, сряда, четв. петък, събота и неделя........и пак от начало...

пп какво се правеше през тези дни, че забравих за какво става въпрос.....
            Нищо не пречи, последователността да бъде съчетана с повтаряемост. Или на някои им пречи!?

П.П Прекалената последователност, свежда някои усещания до нивото на най-обикновен навик
            Мечо

Коментар

Мога да говоря само от мое име - аз си те харесвам
              С поклон, ръка целувам......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Аз съм тъжен човек с много проблеми, живота ми е низ от битки и проблеми.... Имам пробелми с психиката.. Идея немаш на живо колко тежък характер съм..... Добре че е този форум и извадихме късмет че се събрахме стойностни хора...
                Космо, общо взето ако питаш познатите ми, ще опишат мен по абсолютно същия начин като потъмнения твой цитат! Точно за това влизам в този форум
                Има обаче 2 неща които ти имаш и към които аз се стремя - деца и обществено положение. Това имах предвид казвайки, че искам да съм на твое място.
                Един въпрос: говориш за твои служители успоредно с твои шефове - може ли малко пояснение?
                Ааааа, щях да забравя! Тук са добре приети поздравите и за това искам да поздравя теб, себе си, както и всички които се чувстват подобно: http://vbox7.com/play:98d65720
                Last edited by първи стъпки; 19.01.2012, 20:57.

Коментар

Аз като брат те обичам. И те уважавам щото си мъж...
                  Не мога да не си налея още една чаша с вино....
                  Наздраве, Космо !!!

пп Аз ти писах, че мацките във форума ще равнуват...ти не ми вярваш..

Коментар

Сега цялото "женско царство" на форума ме намрази....
                    Мога да говоря само от мое име - аз си те харесвам
                    Мечо

Коментар

А аз направо те обичам чиче... Виното е здраве.. Питието на боговете...
                      Това мъжете много любвеобилни стават , когато си пийнат , даже един на друг се обясняват . Много мило звучи .

Коментар

В мемоарите си адютанта на Наполеон написал, че когато императорът го изпращал да му търси жена за секс, винаги държал тя да е образована и интелигентна. Когато адютанта му го запитал, защо е необходимо дамата да е умна, Наполеон отвърнал, че все пак трябва да проведе някакъв смислен разговор между повторенията.
                        С една дума прав си, че природата си знае работата. Този, който се затруднява да повтори, не се нуждае от жена, която да му ръси мъдрости
                        Поздрави!
                        Много си хитра....
                        Не е важно повторението, а последователността....Демек почваш- понеделник, вторник, сряда, четв. петък, събота и неделя........и пак от начало...

пп какво се правеше през тези дни, че забравих за какво става въпрос.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Добре казано- поздрави и наздраве
                          Наздраве Кире.. Бах тоя джин ич не върви с пица и пилешки сърца... Е сега загазих, а вече съм се съблякал и не ми се ходи до магазина... Ще звънна на някой приятел да ми дойде на гости и ще му кажа кво да купи... Гледам и съседа го нема още та и него ще го чуя...

Коментар

Аз като брат те обичам. И те уважавам щото си мъж...

Коментар

• Добре казано- поздрави и наздраве

Коментар

А аз направо те обичам чиче... Виното е здраве.. Питието на боговете...

Коментар

Working...
                                X