IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Е убави неща сънуваш... Ама няма проблем.. Слагаш масата и идваме с бате Кирчо като ти обещавам че с един пълен компот, хвърлен от терасата ти ще спра шума на косачката..
    Иии .. навремето к'ви яки времена бяха ....

Мятахме през балконите да целим 'орицата с разни комшии, ама те се престараваха.

Аз целех колите/камионите с лук, домати и грозде. ( имаше едни подочиствачки по комунистическо и срязваме дръжката - пласмосовата тръба и те бяха точно като размер на гроздово зърно и стреляш кат' на фунийки.

Ония тъпанари наоколо им изливаха черпак супа и буркани с кисело мляко. И понеже съм до детска градина и майките тогава като вали дъжд си прибираха децата и аз отгоре с прашката и скобника ги бруля по чадърите и голям кеф кат' се обърне чадъра.

По едно време лятото целех от третия етаж отворен прозорец на ЗИЛ и право в рамото на шофьора и оня после кове спирачки, иде до вратата, звъни и псува мама ти копеленце малко. Баси времената бяха ... и оня пич трябваше да ме убие, баси глупака съм бил

По едно време ме водеха и в детска педагогическа стая и там нЕкъв борец 100 кила категория и ме грабва защо съм изпоначупил 20 каси бутилки на Балкан-турист с камъни. И аз тъпа шматка и му викам тати беше републикански в топ 3 по мятане на граната, копие и диск и тренирах. И оня ганстер излезе пич и ме пусна без нищо, аз пишлеме на 10 години наистина си мислех, че "тренирам", както по-късно си счупих палеца на крака, щот' па брат ми ме надъха за лека атлетика на 12 години. Тати вече е на 80 дивака, ама и досега ще ме надмята с всеки предмет ... баси камшичното движение има с ръката.

И понеже съм смотан на тема замярване, ама поне мога да се изфукам, че бях убийствено точен. Трепал съм съсел дет' бяга с камък от 8-10 метра без подготовка и в скок във въздуха и даже веднъж убих една лястовица, за което после плаках 1 седмица като тупна до мен и после я погрегвах увита в наелон и копах дупка. Беше неволно, просто мятахме с камън на височина и тя се наниза баш на мен. Беше шок, повече не с камък не хвърлих.

На фунийки, с прашка и скобник бях също изруд и може би затова в казармата свалях мишените с каквото оръжие ми дадат от каквото разстояние си искат.
    -------------------
    Знам, че съм малоумник, ама човек досега никога не съм наранявал и ми е гадно за онази лястовица и няколко гугутки и врабчета, но за онзи съсел 20 санта без опашката не ме е яд. Даже го засякох с камъка в скок пред една метална врата на гараж. Т.е. риска да ударя металната врата на гаража беше огромен и трябваше да се крием после, ама въобще не се замислих като мятах. Просто знаех, че го целя.
    ---------------------
    За компотите няма проблем и за софрите също - да сме живи и здрави!
    Last edited by marandi; 27.04.2012, 03:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Такаа, ако не си гледал някой екшън до късно, сънят ти говори за стаена агресия, която подсъзнанието ти освобождава . Планината би трябвало да символизира здрави устои, вътрешно самопознание, спокойствие и зрялост, които Ти в момента не усещаш.
      Боят може да значи, че си изправен пред избор било в чувства, било посока ...
      Хайде сега, дай 5 лв.!

Извинявам се на съфорумците, но реших да поспамя за разтуха.
      Лиготийка, 5 лв. са ти малко ( смигам )

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        руска салата
        На руски език е "французкий салат Оливие"
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Поздрав

Europe - The Final Countdown - http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
          Мерси,Арти!
          Аз също те поздравявам с българският вариант на песента.http://www.youtube.com/watch?v=c4OVp_2Qonk

Коментар

• Бате Космо- като каза компот и ми навя един спомен- студенти сме първи курс и сме на купонна 7мия етаж в един блок- като се напихме като мотики- започна състезание, ама и момичета се влючиха да мерим колите на паркинга с бутилки и буркани. Доиде милиция разтури купона и ни прибра. Добре, че на един от приятелите на купона баща му беше полковник и ние бяхме толкова пияни, че нищо не бяхме улучили. Е те ни плашиха с изгонване от ВУЗ , ама и това се размина.Но много свалихме момичетата докато ги успокоиме. Даже и комсомолски наказания намахме- късмет жив.Ха наздраве с руска водка и руска салата и луканка

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
              Чудесен избор на музика,Арти!Спорен оставащ ден ви пожелавам и аз!
              Поздрав

Europe - The Final Countdown - http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Естествено... Друго може и да не свършим, ама общественият ред ще го възстановим за един седобед..
                Като деца, в махалата играехме в една недовършена кооперация. Един от кооператорите, много гаден милиционер, отвреме на време ни издебваше и биеше когото хване. Той и цялото му семейство си държаха обувките и чехлите пред вратата на апартамента. Един ден тайфата взехме единодушно решение и изхвърлихме всички обувки и чехли в една външна тоалетна до блока. Почувствахме се велики. Хубаво нещо е отмъщението.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Приятел в нужда се познава
                  Естествено... Друго може и да не свършим, ама общественият ред ще го възстановим за един седобед..

Коментар

Е убави неща сънуваш... Ама няма проблем.. Слагаш масата и идваме с бате Кирчо като ти обещавам че с един пълен компот, хвърлен от терасата ти ще спра шума на косачката..
                    Приятел в нужда се познава
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Мхм,

днес съм на 1 час сън, щот' някакъв селски бек коси тревата от 2-3 часа сега в детската градина и вече външните ми щори по дефолт са спуснати, поне малко спират шума, а прозореца отворен.

Колкото и да е странно съм отсвирил каузата за сън - да ти е*бем и топ-локейшъна ( щот' са най-високите цени на имотки тук и докато се появи нещо за продан веднага се взема от поредния квартален идиот, дет' ходиш да му казваш приятелски, че ако не спре да си цепи дървата на балкона, ще има шутове и се научават ), обаче днес сънувах пак 'ноу готин сън.

Космо беше разправял, че не се дават "старците-разбойници" и няма проблем да спретнат един масов бой с безредици по кръчмите и т.н. И днес го сънувам това, някакво готино меле без кървища и убити и по едно време гледам жандармерията ги притиснала и аз им крещя: "изтеглете се към планините", че в момента стана неравностойно и няма смисъл от човешки загуби.

Дали не съм изтрещял вече тотално, само това се чудя от тия безсъници. И станах с някакъв зверски главобол заради поредената косачка, а утре ще е нещо друго и отидох до един магазин да си взема 1 галонка бира и сега охаках 2-3 чаши ледено студена е, че ме поотпусна малко кофата, то иначе и кафе не мога да пия при такъв главобол, а па сега май ще ме огрее и за кафе, даже си мисля за една кръчма, че там им е хубаво кафето.

После защо къркат хората от сутринта, налЕ?

Коментар

Такаа, ако не си гледал някой екшън до късно, сънят ти говори за стаена агресия, която подсъзнанието ти освобождава . Планината би трябвало да символизира здрави устои, вътрешно самопознание, спокойствие и зрялост, които Ти в момента не усещаш.
                        Хайде сега, дай 5 лв.!

Подбиваш пазара на високо интелектуалния труд

П.П. Русото да си пусне тото
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Хайде сега, дай 5 лв.!

Спам, спам ...
                          ама петачето си го изкара ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Космо беше разправял, че не се дават "старците-разбойници" и няма проблем да спретнат един масов бой с безредици по кръчмите и т.н. И днес го сънувам това, някакво готино меле без кървища и убити и по едно време гледам жандармерията ги притиснала и аз им крещя: "изтеглете се към планините", че в момента стана неравностойно и няма смисъл от човешки загуби.

Дали не съм изтрещял вече тотално, само това се чудя от тия безсъници.

После защо къркат хората от сутринта, налЕ?
                            Хайде сега, дай 5 лв.!

Коментар

• Чудесен избор на музика,Арти!Спорен оставащ ден ви пожелавам и аз!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=7oKPY...eature=related

http://www.youtube.com/watch?feature...wFiefa918&NR=1

http://www.youtube.com/watch?feature...TdIkLw9iw&NR=1
                                Last edited by artemida_sofyanska; 26.04.2012, 12:04.
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X