IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не бате.. Ама мисля за теб... Чел си законите и знаеш с две крушета и два ритника на едно докторче на 50 години какви поражения ще му докараш и в коя графа влизаш (средна телесна повреда, рецидив, коки ще ти каже май от 3 до 5 беше).... Иначе аз акъл не обичам да давам, ама т си ми симпатичен....
    Здравей Космо,
    Нов съм в този форум и се обръщам към теб, тъй като от доста постове разбирам, че си нещо като душата на компанията, а също и отзивчив към новите. Та, искам ни в клин, ни в ръкав да споделя моето мнение относно форума, теб и за себе си - нещо като представяне.....
    За форума: Определено се различава от другите в този сайт /аз в други сайтове или така модерните социални мрежи практически не общувам/ с добронамереност и липса на заяжданици и обиди. Това е и причината да пиша тук, както и че за БФБ в момента особенно няма какво да се коментира. Накратко - браво за форума!
    За теб: Ако са истина нещата, които описваш за живота си, мога да ти кажа, че някой ден бих искал и аз да водя такъв. Казвам някой ден, защото не съм те стигнал нито на години, нито на финанси, а най-веротно и на еродираност. Ако случките, цитираните имена и т.н. не са истина ти правя евала за начина, по който ги представяш. Днес четох доста от твоите постове и ги намирам за увлекателни и забавни /а очевидно и не само аз/. За да има и някаква интрига споделям и нещо, което не ми допада много - според мен жените са ти по-голяма слабост от необходимото. Това рускинче изтърка клавиатурите на 1/2 от чата, както и по-специално отношение към участниците тук от нежния пол.
    За себе си: Аз също имам проблеми с алкохола, цигарите, а вече и с килограмите Както повечето тук и аз ненавиждам амбициозните хора, особенно някой гордо като ми каже максимата: "Целта оправдава средствата"! И за да бъда откровен и с риск да обидя много хора съм длъжен да споделя, че съм намерил за себе си зависимост от местораждането на човек с амбицията му. Какво имам предвид: хората от провинцията и особенно жените ми се струват доста нахъсани и са готови на какво ли не само и само да не се върнат там, откъдето са дошли. Може би щеги осмеят, може би просто комплекси......
    Лелеее, май ще те бия по дълги постове, сорррррри и наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      А така!? Ново пет! Как така сме си създали образи на красавици и умници!?
      Ми то ние и в риъл сме си такивИти Може да сме по-лесни за прескачане, отколкото за заобикаляне и обиколката на прасеца ни да е по-голяма от обиколката на бицепса на Космо, но сме хубавици. И IQ-то ни се движи в горните граници Така че, ние дамите от форума, нямаме нужда от легенда.

П.П. Късно отразих поста ти за планинското поточе, сълзите и нослето. Мъ ти си бил мнооо проклет човек. От понеделник сълзя не като планинско поточе, а като ... Дунав, да речем. За нослето не ми се споменава. Това твое действие изисква отмъщение - поне няколко пъти. Защото не съм много злопаметна, но съм отмъстителна
      Йеее, пак Ше кръстосваме шпаги с теб, а после морският като се върне - Ше ми мели сол на главата - ама точно така стават те караниците между мъжете, ЩоТ всяка от вас е по-хубава от Хубавата Елена, деееееееееееееееееееее....

Я сеА да карам по същество, ама няма А се отплесвам много, ЩоТ имам една серЬОзна работа, която не търпи отлагане и няма кога да я свърша, освен сега, ЩоТ не ми се стои нощес до 02 ч.... Та: не сФащаш тънкостта, я се опитай все пак да разбереш, какво казвам, а именно: ВИЕ В РИЪЛ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СТЕ ХУБАВИЦИ, но защо аЖеба тогава искаме и виртуалната Убост да приберем, а? Това не искам да прозвучи като някакви мои съмнения, разбра ли ме?

Иначе, дамите са си достатъчно суетни и - някои от тях, дори и на ниво "Мис Свят" - всеки ден се поглеждат все по-недоволно в огледалцето, нЪл знаИш прочутата реплика: "Огледалце, огледалце, я кажи..."

Но пък лично аз съм философ и в тая посока... (то в коя ли пък посока не съм?...)..., обаянието е важно..., когато другите неща малко по малко времето заличава..., тогава остава нещо, но то не е така осезаемо и разбираемо от всички жени...

АдИ, лека вечер, де - уважавам всички жени, представени тук - моите философии да не ви тревожат, защото те си остават само предположения, а вие си оставате винаги по-хубави от Хубавата Елена..., абе - за виртуалната ви хубост понякога се съмнявам..., но зная, че много греша, особено, когато хапна и пийна..., тогава минава една мека и нежна топлина в областта на коремчето (ми) - и не зная, кВо точно ми се прави с толкова много Хубави ЕленКИ...

Приятна вечер на всички, ама да знаеш, че морският ми е еталон на мен, защото там са достатъчно сериозни хора!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Умно Вал- приятна вечер...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZQ_JAgHxR14
          Last edited by val/she; 20.01.2012, 16:24.

Коментар

• Не съм дебел- от 10 години съм на едни килограми. Ям си и си пия и трите работи с мярка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Ами не е само хляба трябва и другите теста и въглехидрати и става сложно
              Въобще не е сложно.За да има ефект ядеш задължително месо .Намаляш до минимум тестените изделя,.Хляб ако може не консумирай .Сладко яж ако искаш и в промишлени количества/поне аз така правя/ и ще видиш ,че ще има ефект.А още по голям ще е ,ако не се натоварваш психически.Щото нали знаеш,че на база нерви дори и да не похапваш нищо ,пак може да напълнееш
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                АдИ, де - много си директнО, чак се чудА, аЖеба, дЪл има толкова открити дами, защото си е голям трап, това да го повтаряш пред сичкУТУ съфорумец (че някой бил слабост някому...), много уязвими го дават дамите иначе, ДОРИ и под формата на виртуално представени пак се държи на "канона" ..., или именно поради това, че са създали образи на красавици и умници...:) Пазят си (УЖ) реномето ли, как да го нарека - създаденото име, ли ..., както и да е, де - уважавам твоята директност и прямота... ... и наистина това е нещо трогателно...

http://www.youtube.com/watch?v=b8XBF...eature=related
                А така!? Ново пет! Как така сме си създали образи на красавици и умници!?
                Ми то ние и в риъл сме си такивИти Може да сме по-лесни за прескачане, отколкото за заобикаляне и обиколката на прасеца ни да е по-голяма от обиколката на бицепса на Космо, но сме хубавици. И IQ-то ни се движи в горните граници Така че, ние дамите от форума, нямаме нужда от легенда.

П.П. Късно отразих поста ти за планинското поточе, сълзите и нослето. Мъ ти си бил мнооо проклет човек. От понеделник сълзя не като планинско поточе, а като ... Дунав, да речем. За нослето не ми се споменава. Това твое действие изисква отмъщение - поне няколко пъти. Защото не съм много злопаметна, но съм отмъстителна
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Ами не е само хляба трябва и другите теста и въглехидрати и става сложно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Каквото е за Пепси същото е и за Кока кола. Пробвал съм с малко хляб- няма ефект
                    Кво значи пробвал си???Аз от години почти не консумирам хляб.У нази постно не се яде и си подържам 55кг.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      е....

заркоУ айде едно парче и за теб, налЕ си ми слабост

...

АдИ, де - много си директнО, чак се чудА, аЖеба, дЪл има толкова открити дами, защото си е голям трап, това да го повтаряш пред сичкУТУ съфорумец (че някой бил слабост някому...), много уязвими го дават дамите иначе, ДОРИ и под формата на виртуално представени пак се държи на "канона" ..., или именно поради това, че са създали образи на красавици и умници... Пазят си (УЖ) реномето ли, как да го нарека - създаденото име, ли ..., както и да е, де - уважавам твоята директност и прямота... ... и наистина това е нещо трогателно...

http://www.youtube.com/watch?v=b8XBF...eature=related
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Бате книга мога д напиша - няма диетолог в София и региона дето да не съм ходил и диета дето да не съм пазил.. Ама съм свиня и няма ефект...
                        Космо, ти нали беше започнал да водиш някакъв природосъобразен начин на живот!? По едно време се изредихме сумата народ от форума да ти даваме съвети. Та докъде се докара с диетите?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Каквото е за Пепси същото е и за Кока кола. Пробвал съм с малко хляб- няма ефект

Коментар

Бате книга мога д напиша - няма диетолог в София и региона дето да не съм ходил и диета дето да не съм пазил.. Ама съм свиня и няма ефект...
                            Космо не ти трябват диети.Яж всичко в умерени количества ,но без хляб.А ако не можеш без него, половин филийка само

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Хихих, въпросът не е какво е открил в пепсито. Интересна е защитата на Пепси, която казва че никоя мишка не може да бъде мишка, ако престои в пепси достатъчно дълго време Както и да е. Аз си пия Кока Кола
                              Ти пък подробности какво били казали.Обаче като се замисля ,с това Пепси без проблем си признава за ефекта на разлагане на тялото в напитката им .

Коментар

• Хайде момчета хубава вечер на всички ви

http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5...feature=relmfu

Пак си изкарах един забавен следобед с вас (добре, че нямаше много работа)

Лека и на лъвиците

http://www.youtube.com/watch?v=NvR60...feature=relmfu

п.п. извинете, че пак оспамих ама си ми иде отфЪтре нЕкак
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X