IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Например!?
    Краденето на джанки.

Тук в махалата редовно идват 3 циганета и ошмулват джанката на комшията. Момичето е на 13 години и отговаря за двете си братчета, които са съвсем дребни. Сами живеят.
    Майка им е на гурбет и им праща кинти отвреме на време. Комшията като ги види се крие да не ги уплаши. Като го питахме що, каза:
    – Нека да крадат. И аз крадях на времето. Ми вие не сте ли крали бре.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Това ако спре да ми се прави значи съм умрял. Най чиста е водата на Шкорпиловци и Камчия. Всяка година от първи юли до последни август съм там, с изключение на случаите, когато отидем на почивка на някое друго море. Почти няма хотели, но има хубави къмпинзи. В кръчмите и дискотеките си има всичко и пиене и ванилия, можете рахат да се тровите . Плажната ивица е много дълга и широка. И морето е красиво, и реката, и Балкана, и лонгоза.
      Камчия ми е свързана с един от нахй неприятните спомени от море.. Значи било е някъде 1991 ва - 1992 ра година и се напихме като говеда на едно капанче край плажа до едни бунгала.. И аз кютук пиян отидох да се къпшя във водата влязъл съм с дрехите, после явно съм повърнал и съм заспал между двед ървета на плажа.. На сутринта се събудих целият вкочанен и сигурно ме бяха ухапали 1 000 комара.. Чак главата ми се беше подула.. Хората ми правеха път като ходех по улицжите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Апа нещо ми се ходи на море.. Ама на нашетъо.
        Това ако спре да ми се прави значи съм умрял. Най чиста е водата на Шкорпиловци и Камчия. Всяка година от първи юли до последни август съм там, с изключение на случаите, когато отидем на почивка на някое друго море. Почти няма хотели, но има хубави къмпинзи. В кръчмите и дискотеките си има всичко и пиене и ванилия, можете рахат да се тровите . Плажната ивица е много дълга и широка. И морето е красиво, и реката, и Балкана, и лонгоза.
        tnm

Коментар

Студено, ниски облаци - тоя петък ще го пишем дъждовен.
          Къде това?При мен е хубав слънчев ден

Коментар

Най хубавите работи стават на тъмно
            Например!?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Добро утро дъртошиии ...
              Ай да избутате последнее ръботен ден от седмИцата...
              .... Па после, ... четер деня безпаметно ... кой кокото му е на сЪрце ...
              Студено, ниски облаци - тоя петък ще го пишем дъждовен.
              Мечо

Коментар

• Добро утро дъртошиии ...
                Ай да избутате последнее ръботен ден от седмИцата...
                .... Па после, ... четер деня безпаметно ... кой кокото му е на сЪрце ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Бате Космо- като каза компот и ми навя един спомен- студенти сме първи курс и сме на купонна 7мия етаж в един блок- като се напихме като мотики- започна състезание, ама и момичета се влючиха да мерим колите на паркинга с бутилки и буркани. Доиде милиция разтури купона и ни прибра. Добре, че на един от приятелите на купона баща му беше полковник и ние бяхме толкова пияни, че нищо не бяхме улучили. Е те ни плашиха с изгонване от ВУЗ , ама и това се размина.Но много свалихме момичетата докато ги успокоиме. Даже и комсомолски наказания намахме- късмет жив.Ха наздраве с руска водка и руска салата и луканка
                  Ха наздраве Кире.. Днес съм решил да се накова като говедо (на 1 ви май мисля да спирам твърдия алкохол и да ограничавам другия та днес ще злоупотреба здраво)... Утре пътувам за Виена. Там ще съм по празниците.. Ама ме наиграха моите хора, ще караме 5 коли.. Вместо да си хванем самолетчето.. Ама да ги таковам и снобите тия моите приятели - не можели на метро, ама можели да им се доходи до незнам си коя планина, ама да си пшокажем на австрийците новите возила.. Как да им обясня че в западния свят, един малоумник с Бентли, предизвиква по скоро смях, от колкото респект.. Как и да е днес няма да го мисля. Половинката отговаря за багажите тс. аз днес само трябва да се вложа максимално и да се изпонапия... След малко отивам до Пикадили в МОЛа (часкам касиерката и счетоводителката да ми дадат пари че снощи всичко дадох на един идиот от моя блок, за да си палти някакви дългове от комар, та днес го чакам и него на работа, защото трябва да си ги отработи) и сега правя списък.... Мисля днес да си направя руски пиянски ден - водка, сельодка, хайвер, руска салата + морски дарове и пастърма (че обичам)...

Бат Маранди голем си като винаги.. Къде ще си по празниците? Аз хич не обичам оръжия.. На времето си бях изкарал разрешително за оръжие и ловен билет.. И още на първия лов (записаха ме в някава ловна дружинка, все с едни банкери и депутати), тия прасета гръмнаха една сърна.. Така ми стана жал че я сънувах после два месеца.. И повече на ловв не отидох.. Писстолета го зарязах веднага щом като установих че имам много лошо пиянство и да нося оръжие, означава да си съсипя живота....

Апа нещо ми се ходи на море.. Ама на нашетъо. От години не съм почивал в БГ по старият начин - с разходки по пристанището, рибка цаца, бира, миди и скариди на пакетчета.. Даже може да си взема въдицата да хвърля на Созопол за попчета (ако още се лови на пристанището, че на мен ми е детски спомен)...

Чувам счетоводителката че тропа.. Отивам за кинти и да изслушам пак лекцията за пропадането и как ще фалирам фирмата....

Коментар

УжасТ. Този форум е пълен с хулиганчета

П.П. Горе-долу - същите поразии по комшиите, но през лунните нощи обирахме и плодовете в овощните градини. Подготовката включваше и натрошаване на всички улични лампи в района.
                    Най хубавите работи стават на тъмно
                    tnm

Коментар

• УжасТ. Този форум е пълен с хулиганчета

П.П. Горе-долу - същите поразии по комшиите, но през лунните нощи обирахме и плодовете в овощните градини. Подготовката включваше и натрошаване на всички улични лампи в района.
                      Мечо

Коментар

Добро утро tnm
                        Добро утро красавици и юнаци
                        http://www.vbox7.com/play:b696dcf9&start=3
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Да отидем да поработим, пък после да му направим една почивка като хората - с хапване, пийване и разходки из природата
                        Хубав ден, момичета и момчета!
                        Last edited by tnm; 27.04.2012, 06:53.
                        Мечо

Коментар

• Добро утро,

драснах една статия набързо, която в стилистика и лексика е пълна 0, ама я правих набързо и не ми остана време да я "олекотя" по холивудски, дет' му викат.

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/04/27/.946403

Коментар

Спомням си опъвахме медна тел да се спъват хората. Голям кеф някой като се изльоска. Някои хора имаха чувство за хумор, други ни гонеха да ни бият.
                            Ние спускахме и празни портомонета с тънка корда ( да не се вижда ) и бабичките като се огледат и наведат да го лепнат им надигахме полите

Коментар

• Спомням си опъвахме медна тел да се спъват хората. Голям кеф някой като се изльоска. Някои хора имаха чувство за хумор, други ни гонеха да ни бият.
                              tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                                Добро утро красавици и юнаци
                                http://www.vbox7.com/play:b696dcf9&start=3
                                tnm

Коментар

Working...
                                X