Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Нов съм в този форум и се обръщам към теб, тъй като от доста постове разбирам, че си нещо като душата на компанията, а също и отзивчив към новите. Та, искам ни в клин, ни в ръкав да споделя моето мнение относно форума, теб и за себе си - нещо като представяне.....

За форума: Определено се различава от другите в този сайт /аз в други сайтове или така модерните социални мрежи практически не общувам/ с добронамереност и липса на заяжданици и обиди. Това е и причината да пиша тук, както и че за БФБ в момента особенно няма какво да се коментира. Накратко - браво за форума!
За теб: Ако са истина нещата, които описваш за живота си, мога да ти кажа, че някой ден бих искал и аз да водя такъв. Казвам някой ден, защото не съм те стигнал нито на години, нито на финанси, а най-веротно и на еродираност. Ако случките, цитираните имена и т.н. не са истина ти правя евала за начина, по който ги представяш. Днес четох доста от твоите постове и ги намирам за увлекателни и забавни /а очевидно и не само аз/. За да има и някаква интрига споделям и нещо, което не ми допада много - според мен жените са ти по-голяма слабост от необходимото. Това рускинче изтърка клавиатурите на 1/2 от чата, както и по-специално отношение към участниците тук от нежния пол.
За себе си: Аз също имам проблеми с алкохола, цигарите, а вече и с килограмите

Лелеее, май ще те бия по дълги постове, сорррррри и наздраве!
Коментар