Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да в БГ няма синдикати- през изминалите 20г. те играеха срещу народа и се обогатяваха от това. Проверих - ние наистина сме за последните 3г. единствената страна в ЕС в която никак не са индексирани пенсиите и заплатите. Навремето Чаушеско така си умори народа от глад и ударно върна милиарди дългове- известна е съдбата му
. За съжаление сме много кротък и покорен народ
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечо, пари няма. Ти работиш навън и може би ти убягва този факт.
Аз се чудя как ще плащат и тези.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПо скоро мен ме учудва, че няма съпротива срещу изкуственото държане на заплатите ниски. Профсъюзите, че са със властта това е несъмнено, обаче хората що не се усещат.Last edited by tnm; 25.04.2012, 19:49.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПо скоро мен ме учудва, че няма съпротива срещу изкуственото държане на заплатите ниски. Профсъюзите, че са със властта това е несъмнено, обаче хората що не се усещат.
Аз се чудя как ще плащат и тези.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСлушам новините и се чудя като как няма съпротива с/у това обсебване на властта.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе става русалка от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКогато не виждаш е гадина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи нали разбираш, че за да не дразня модераторите, към една от думите добавих буквата "т" и я оградих с кавичкиДумата, без въпросната буква, е употребена в най-добрият смисъл.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДруго си е да виждаш гадината, която се отърква по теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВ тъмнината някое водорасло се приплъзне край теб, усещаш допира му и започваш да си представяш разни гадости.Друго си е да виждаш гадината, която се отърква по теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМен не ме е страх. Рина да си каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУффф. Целта беше друга. Трябваше като четеш нашите сутрешни "птички", не да те полазват, а да те ужилват "пчелички"
Шъ сЪ коригираме за утре
Думата, без въпросната буква, е употребена в най-добрият смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПравиш уклон към Политика ли?
Ако е така, отговорът ми: Опитвала ли си да държиш горещ картоф, че даже и да го ядеш?
Коментар
Коментар