Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеМечо,след толкова дълго отсъствие,заслужаваш едно дълго и "международно" :
Добре дошъл! welcome! добро пожаловать! willkommen! Bienvenue! menyambut! ยินดีต้อนรับ! ترحيب! Üdvözöljük! hoşgeldiniz! Добре дошъл на "родна земя"!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗдрасти, Мечо!
Добре дошъл във виртуалното пространство на форума.
Нас ни налегнаха едни минусови температури. Мани, маниииииБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯ, хубави хора се събрали на сладки приказки
Добър ден tnm
Добър ден красавици и юнаци
И аз искам да кажа нещо ама като не се сещам какво, пращам малко СПАММММ
http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1
Добре дошъл! welcome! добро пожаловать! willkommen! Bienvenue! menyambut! ยินดีต้อนรับ! ترحيب! Üdvözöljük! hoşgeldiniz! Добре дошъл на "родна земя"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯ, хубави хора се събрали на сладки приказки
Добър ден tnm
http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1!
Добре дошъл във виртуалното пространство на форума.
Нас ни налегнаха едни минусови температури. Мани, маниииииПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Я, хубави хора се събрали на сладки приказки
Добър ден tnm
http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениебе и аз на краставичар краставици съм тръгнал да продавам......
мисълта ми бе да не ползваш доксициклина,защото е доста по евтин,ама две седмици се тровиш.......и пишкаш "навъпреки"
стар бактериолог си ти....
Кире тия двете ми направиха такова шоу със всички екстри (лезбо и играчки), че с кеф ще излекувам един катар и някоя и друга анална бактерия попаднала не на място... Тая история ще я разказвам доде съм жив... Не дадоха да ги снимам (тс дадоха но искаха 1000 лева) а аз не съм чак такъв киноман..
ПС. Може и да съм се прежулил нещо, щоот като се намазах и веднага изчезан неприятното усещане и странните петна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, с trihomonacid се лекува, ама не обичам да "стрелям" из въздуха наслука. Ти си знаеш най-добре какво ти има.
--------------------------------------------------------------------------------
Братле,
чек да ти обадя рецептата ся по-подробно за баница "мързелана":
Значи чупиш 3 яйца и сипваш 5 супени лъжици олио. Бъркаш и добавяш 150 гр сирене ( натрошено ). Бъркаш.
После сипваш 300 гр. кисело мляко и добавяш 1 малка лъжичка ( тия за кафе в кръчмите ) хлебна сода в млякото, да не мирише после. Бъркаш го това.
После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот, ама ще прецакаш парченцата сирене.
----------------------------------------------------------------------
Вадиш 1 тавичка ( 35-40 см диаметър ) намазваш я с олио или масло и поръсваш с мъничко брашно да не залепне. Полагаш готовата смес на тънко по дъното. Хакваш я във фурната на 180-220 градуса двете фурни и след 20-30 мин. е готово. Аз лично я дъня после с шарена сол и айрян, но всеки си има предпочитания.
Т'ва е и приятен апетит от мИня!
Е сега отивам до магазина и това ще обядвам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТе това по скоро бих направил... Той Асенчо знае какво говори.. Сега трипера го лекуват с еднократен прием на силен антибиотик.. На времето беше това безумие по един месец доксициклин и пиеш след това една бира и пак текнеш...
мисълта ми бе да не ползваш доксициклина,защото е доста по евтин,ама две седмици се тровиш.......и пишкаш "навъпреки"
стар бактериолог си ти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, с trihomonacid се лекува, ама не обичам да "стрелям" из въздуха наслука. Ти си знаеш най-добре какво ти има.
--------------------------------------------------------------------------------
Братле,
Значи чупиш 3 яйца и сипваш 5 супени лъжици олио. Бъркаш и добавяш 150 гр сирене ( натрошено ). Бъркаш.
После сипваш 300 гр. кисело мляко и добавяш 1 малка лъжичка ( тия за кафе в кръчмите ) хлебна сода в млякото, да не мирише после. Бъркаш го това.
После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот.
Вадиш 1 тавичка ( 35-40 см диаметър ) намазваш я с олио или масло и поръсваш с мъничко брашно да не залепне. Полагаш готовата смес на тънко по дъното. Хакваш я във фурната на 180-220 градуса двете фурни и след 20-30 мин. е готово. Аз лично я дъня после с шарена сол и айрян, но всеки си има предпочитания.
Т'ва е и приятен апетит от мИня!! Някои хора се трудим /хвърлейки и по едно око на форума/ и не бива да се разсейваме с мисълта за тези три удоволствия
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ сега ще ги лекувам... 1500 лева съм им дал и съм ги спасил от хроничен запек, па и ще ги лекувам..
Най вероятно нещо съм се замърсил, къде вика Кирето... Оно ще си каже... Трихомонза съм имал в казармаат (заедно с един трипер дето на 3 пъти го лекувах)..... Ама тя се лекуваше с едно - трихомонацид...
Братле,
После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот, ама ще прецакаш парченцата сирене.
Т'ва е и приятен апетит от мИня!Last edited by marandi; 31.01.2012, 11:13.
Коментар
Коментар