IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Мечков къде си сега , че е толкова топло
    Порт Судан, в Червено море.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

    Коментар


    • Мечков къде си сега , че е толкова топло

      Коментар


      • Привет! Как мина провлачването от едно пристанище до друго?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Мечо,след толкова дълго отсъствие,заслужаваш едно дълго и "международно" :

          Добре дошъл! welcome! добро пожаловать! willkommen! Bienvenue! menyambut! ยินดีต้อนรับ! ترحيب! Üdvözöljük! hoşgeldiniz! Добре дошъл на "родна земя"!!!
          Благодаря, грасиас, тенкю, данке, спасибо, тешеккюр едерим, евхаристо
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Здрасти, Мечо!
            Добре дошъл във виртуалното пространство на форума.
            Нас ни налегнаха едни минусови температури. Мани, маниииии
            Прочетох и ви съжалих. Тръгнал съм за Европата, да страдам заедно с вас, ама все още ми е топло +30 на сянка. И климатика се счупи.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Я, хубави хора се събрали на сладки приказки

              Добър ден tnm
              Добър ден красавици и юнаци

              И аз искам да кажа нещо ама като не се сещам какво, пращам малко СПАММММ
              http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1
              Мечо,след толкова дълго отсъствие,заслужаваш едно дълго и "международно" :

              Добре дошъл! welcome! добро пожаловать! willkommen! Bienvenue! menyambut! ยินดีต้อนรับ! ترحيب! Üdvözöljük! hoşgeldiniz! Добре дошъл на "родна земя"!!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Я, хубави хора се събрали на сладки приказки

                Добър ден tnm
                Добър ден красавици и юнаци

                И аз искам да кажа нещо ама като не се сещам какво, пращам малко СПАММММ
                http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1
                Здрасти, Мечо!
                Добре дошъл във виртуалното пространство на форума.
                Нас ни налегнаха едни минусови температури. Мани, маниииии
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Я, хубави хора се събрали на сладки приказки

                  Добър ден tnm
                  Добър ден красавици и юнаци

                  И аз искам да кажа нещо ама като не се сещам какво, пращам малко СПАММММ
                  http://www.vbox7.com/play:48bd6eed&start=1
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

                  Коментар


                  • Тези тези циклини сага няма ли ги. Имаше и едно канамицин. Космо тези големи скъпарки брат- както казваше един приятел- за тези пари един клас от шивашкия техникум ще взема

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                      бе и аз на краставичар краставици съм тръгнал да продавам......
                      мисълта ми бе да не ползваш доксициклина,защото е доста по евтин,ама две седмици се тровиш.......и пишкаш "навъпреки"

                      стар бактериолог си ти....
                      Сега се смея но тогава така се бях уплашил... ТРи месеца доксициклин (сега вече май не се и произвежда)...... По едно време от него (доксициклина) хванах разстроистов като дизинтерия, течеше ми кръв от венците, умирах от болки в корема.....Хванах го от едни циганки проститутки... Звучи гадно ама за човек койот не е докосвал жена от половин година и е на 19 години.. Абе всички ще ме разберете (ако няма някой гей, щото при тях е друга работа... макар че ги разбирам и им съчувствам)...

                      Кире тия двете ми направиха такова шоу със всички екстри (лезбо и играчки), че с кеф ще излекувам един катар и някоя и друга анална бактерия попаднала не на място... Тая история ще я разказвам доде съм жив... Не дадоха да ги снимам (тс дадоха но искаха 1000 лева) а аз не съм чак такъв киноман..

                      ПС. Може и да съм се прежулил нещо, щоот като се намазах и веднага изчезан неприятното усещане и странните петна....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Да, с trihomonacid се лекува, ама не обичам да "стрелям" из въздуха наслука. Ти си знаеш най-добре какво ти има.
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        Братле,

                        чек да ти обадя рецептата ся по-подробно за баница "мързелана":

                        Значи чупиш 3 яйца и сипваш 5 супени лъжици олио. Бъркаш и добавяш 150 гр сирене ( натрошено ). Бъркаш.

                        После сипваш 300 гр. кисело мляко и добавяш 1 малка лъжичка ( тия за кафе в кръчмите ) хлебна сода в млякото, да не мирише после. Бъркаш го това.

                        После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот, ама ще прецакаш парченцата сирене.
                        ----------------------------------------------------------------------
                        Вадиш 1 тавичка ( 35-40 см диаметър ) намазваш я с олио или масло и поръсваш с мъничко брашно да не залепне. Полагаш готовата смес на тънко по дъното. Хакваш я във фурната на 180-220 градуса двете фурни и след 20-30 мин. е готово. Аз лично я дъня после с шарена сол и айрян, но всеки си има предпочитания.
                        ----------------------------------------------------------------------
                        Т'ва е и приятен апетит от мИня!


                        Е сега отивам до магазина и това ще обядвам...

                        Коментар


                        • Космо ама на тези с Ладата не знам какво да им направиш. Те цели инкубатори

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Те това по скоро бих направил... Той Асенчо знае какво говори.. Сега трипера го лекуват с еднократен прием на силен антибиотик.. На времето беше това безумие по един месец доксициклин и пиеш след това една бира и пак текнеш...
                            бе и аз на краставичар краставици съм тръгнал да продавам......
                            мисълта ми бе да не ползваш доксициклина,защото е доста по евтин,ама две седмици се тровиш.......и пишкаш "навъпреки"

                            стар бактериолог си ти....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Да, с trihomonacid се лекува, ама не обичам да "стрелям" из въздуха наслука. Ти си знаеш най-добре какво ти има.
                              --------------------------------------------------------------------------------
                              Братле,

                              чек да ти обадя рецептата ся по-подробно за баница "мързелана":

                              Значи чупиш 3 яйца и сипваш 5 супени лъжици олио. Бъркаш и добавяш 150 гр сирене ( натрошено ). Бъркаш.

                              После сипваш 300 гр. кисело мляко и добавяш 1 малка лъжичка ( тия за кафе в кръчмите ) хлебна сода в млякото, да не мирише после. Бъркаш го това.

                              После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот.
                              ----------------------------------------------------------------------
                              Вадиш 1 тавичка ( 35-40 см диаметър ) намазваш я с олио или масло и поръсваш с мъничко брашно да не залепне. Полагаш готовата смес на тънко по дъното. Хакваш я във фурната на 180-220 градуса двете фурни и след 20-30 мин. е готово. Аз лично я дъня после с шарена сол и айрян, но всеки си има предпочитания.
                              ----------------------------------------------------------------------
                              Т'ва е и приятен апетит от мИня!
                              Русото, престани да говориш/пишеш за ядене и пиене преди обедната почивка! Някои хора се трудим /хвърлейки и по едно око на форума/ и не бива да се разсейваме с мисълта за тези три удоволствия
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Е сега ще ги лекувам... 1500 лева съм им дал и съм ги спасил от хроничен запек, па и ще ги лекувам..

                                Най вероятно нещо съм се замърсил, къде вика Кирето... Оно ще си каже... Трихомонза съм имал в казармаат (заедно с един трипер дето на 3 пъти го лекувах)..... Ама тя се лекуваше с едно - трихомонацид...
                                Да, с trihomonacid се лекува, ама не обичам да "стрелям" из въздуха наслука. Ти си знаеш най-добре какво ти има.
                                --------------------------------------------------------------------------------
                                Братле,

                                чек да ти обадя рецептата ся по-подробно за баница "мързелана":

                                Значи чупиш 3 яйца и сипваш 5 супени лъжици олио. Бъркаш и добавяш 150 гр сирене ( натрошено ). Бъркаш.

                                После сипваш 300 гр. кисело мляко и добавяш 1 малка лъжичка ( тия за кафе в кръчмите ) хлебна сода в млякото, да не мирише после. Бъркаш го това.

                                После добавяш 2 чаши по 250 гр. брашно ( около 17 супени лъжици брашно ) и може да сипеш пак 1 малка лъжичка ( за кафе в кръчмите ) бакпулвер в брашното. Бъркаш и сместа е готова. Малко сол накрая по твой вкус. Дотук си за 5 мин. готов, ако е на ръка и за по-малко с кухненски робот, ама ще прецакаш парченцата сирене.
                                ----------------------------------------------------------------------
                                Вадиш 1 тавичка ( 35-40 см диаметър ) намазваш я с олио или масло и поръсваш с мъничко брашно да не залепне. Полагаш готовата смес на тънко по дъното. Хакваш я във фурната на 180-220 градуса двете фурни и след 20-30 мин. е готово. Аз лично я дъня после с шарена сол и айрян, но всеки си има предпочитания.
                                ----------------------------------------------------------------------
                                Т'ва е и приятен апетит от мИня!
                                Last edited by marandi; 31.01.2012, 11:13.

                                Коментар

                                Working...
                                X