IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успешен ден !
    Лекувате венерически болежки във форума?

Коментар

• Космо иди още днес и не се самолекуваи- с тези работи шега не бива- може да стасне и хронично. Това за студа е несериозно- как ще го вкараш в канала- а заразата се качва и нагоре затова..И друг път без чорап не го навираи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Те това по скоро бих направил... Той Асенчо знае какво говори.. Сега трипера го лекуват с еднократен прием на силен антибиотик.. На времето беше това безумие по един месец доксициклин и пиеш след това една бира и пак текнеш...
        Може, може....не съм запознат....
        Но преди да почнеш да се лекуваш, трябва да знаеш от какво да се лекуваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Пък и дозата като за бик..
          1 гр антибиотик се дава за сепсис ...
          Студът лекувал...;)
          Космо иди навън и свали гащите за 15 мин...Всичките, бактерии, лишеи и мъхове ще загинат...Каквото оцелее...оцелеее...

пп Тъкмо малко ще си починеш вкъщи....
          Успех

Те това по скоро бих направил... Той Асенчо знае какво говори.. Сега трипера го лекуват с еднократен прием на силен антибиотик.. На времето беше това безумие по един месец доксициклин и пиеш след това една бира и пак текнеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бе, не му знам симптомите, ама ти па как реши, че е лепнал хламиди, че го насочи към zithromax? Ако е това, в БГ-то имаше Азатрил ли нещо такова, пъти по-евтино.

Иначе да иде на доктор. Ако му се появява на патката бяло течение може и да е лепнал трихомоназа, а това е опасничко. Само за това заболяване се сещам, че може да му се появи за 1 ден като симптоми.

Но най-добре докторите да му кажат. Он-лайн не става, особено без конкретно инфо - хихи

Поздрави!

П.П. За "честито" прав си, щот' ся трябва да лекува и 2-те девойки, ако излезе нещо предишно. Бе, гадна работа

Е сега ще ги лекувам... 1500 лева съм им дал и съм ги спасил от хроничен запек, па и ще ги лекувам..

Най вероятно нещо съм се замърсил, къде вика Кирето... Оно ще си каже... Трихомонза съм имал в казармаат (заедно с един трипер дето на 3 пъти го лекувах)..... Ама тя се лекуваше с едно - трихомонацид...

Коментар

Бе, не му знам симптомите, ама ти па как реши, че е лепнал хламиди, че го насочи към zithromax? Ако е това, в БГ-то имаше Азатрил ли нещо такова, пъти по-евтино.
              Пък и дозата като за бик..
              1 гр антибиотик се дава за сепсис ...
              Студът лекувал...;)
              Космо иди навън и свали гащите за 15 мин...Всичките, бактерии, лишеи и мъхове ще загинат...Каквото оцелее...оцелеее...

пп Тъкмо малко ще си починеш вкъщи....
              Успех

Коментар

Сега съм 99% сигурен , че си била на хималайска експедиция.....
                Ами то ... като вземе и падне един сняг, пък като рече да изненада снегопочистващите фирми, наистина имам чувството, че живея в подножието на Хималаите, а не на Хемус.
                И разликата не е чак толкова голяма - някакви си там 6500 метра /приблизително/
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                  и аз така мисля... не му е от онияденшните,а по скоро му е от ПОонияденшните

ама щом е пропикал бръснарски ножчета,не е никъв проблем...

аре да му е честита новата придобивка!

.

Иначе да иде на доктор. Ако му се появява на патката бяло течение може и да е лепнал трихомоназа, а това е опасничко. Само за това заболяване се сещам, че може да му се появи за 1 ден като симптоми.

Но най-добре докторите да му кажат. Он-лайн не става, особено без конкретно инфо - хихи

Поздрави!

П.П. За "честито" прав си, щот' ся трябва да лекува и 2-те девойки, ако излезе нещо предишно. Бе, гадна работа

Коментар

• Космо то може и възпаление да е- катар, но пак е неприятно
                    http://e-vestnik.bg/5814/%D0%B4-%D1%...f3d9e8e756b8ff
                    За космо и старчоците- пазете си здравето

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение

.

Абе Асенчо брат, то не е нещо вирусно, а аз съм си за бой.... Когато пропускаш презерватива при некои не толкова обичайни форми на секс... А ем съм патил и все се заричам че повече няма ама... Апа и хората са дали място на жената което да ползва при секс.. Каква е тая мания у нас мъжете да ползваме и алтернативни дупки не мога да си обясня... Голямо съм говедо.. Дано се размина.. Имам някакъв Клотримазол в нас и ще се мажа... Ако няма резултат, пак на доктор, ама те тия във 29та поликлиника (дето е кожно венерическия в Емил Марков) вече по име ме познават и много зле се държат с мен и ми е много негативна и скъпа емоция като ходя...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Споко! Още в 8:45 успях да влетя в офиса. Днес тръгнах малко по-късно на работа / към 7:15 /. Реших да се възползвам от удобството на градския транспорт, да си изпия кафето и след това да "прелетя" до бюрото си.
                        За да стигна до работното си място, преминавам през един малък планински проход. Като се изкачих на най-високото място, видях че всичко ниско долу е покрито с мъгла. Изгряващото слънце сякаш плуваше в едно безкрайно море от мътни сиви облаци, поръбени тук там със златисти отблясъци и лека сребриста мъгла. Много красива гледка
                        Сега съм 99% сигурен , че си била на хималайска експедиция.....

Коментар

Да бе, да....
                          Само като погледна навън ме втриса, камо ли да излезна......
                          По обяд може, но сега......
                          Ако си тръгнала в 7 и си стигнала до офиса пиши, за да ни се отпуснат душичките.....В 10 се обаждам на 112 да те дирят по БГ...
                          Споко! Още в 8:45 успях да влетя в офиса. Днес тръгнах малко по-късно на работа / към 7:15 /. Реших да се възползвам от удобството на градския транспорт, да си изпия кафето и след това да "прелетя" до бюрото си.
                          За да стигна до работното си място, преминавам през един малък планински проход. Като се изкачих на най-високото място, видях че всичко ниско долу е покрито с мъгла. Изгряващото слънце сякаш плуваше в едно безкрайно море от мътни сиви облаци, поръбени тук там със златисти отблясъци и лека сребриста мъгла. Много красива гледка
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

-
                            П.П. Космо за 1 ден да се появят симптоми на венерическо? Да не е от някоя предишна кака? Ако са симптоми на папиломи, да не хукнеш докторята да ги "горят"/режат и т.н. Виж какво ще ти кажат първо.

Чиърс!

.

Коментар

• Добро утро, "старци-разбойници"!

Баси ужаса, днес ставам с някакъв див апетит преди 2-3 часа. Охаках нек'ви пилешки хапки с панирани гъби. После охаках 2 зелеви сърми с 2 пълнени чушки с ориз и кайма.

Кофти на сърмичките, че си просят ракията, та забих рано сутрин 1 малка. Ся ходих пак отнесох 3 сърми и дадох поръчка пак за 1 "мързелска" баница, че то не мога да закуся нещо ( по принцип НЕ закусвам ), ама днес е нЕкво чудо.
                              --------------------------------------------------------------------
                              Ще тествам след малко времето до магазина ( 150 м ) за едни цигари и 1 бира и ако става, трябва да се поразходя заради крака, че не е добре да вися из къщи само, а и да го движа по малко.
                              --------------------------------------------------------------------
                              П.П. Космо за 1 ден да се появят симптоми на венерическо? Да не е от някоя предишна кака? Ако са симптоми на папиломи, да не хукнеш докторята да ги "горят"/режат и т.н. Виж какво ще ти кажат първо.

Чиърс!

Коментар

• Иди да те видят- да не режеш ламарина когато пи....С тези работи няма шега и онези да върна парите за ладата ако има нещо

Коментар

Working...
                                X