Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици. Това време не е за нас- да работят младите, а ние на топло с питиета и мезета
. Космо добре , че тази работа се е оправила, защото преди години с една подобна история се занимавахме няколко години докато се разбере кое на кои е
.Днес топлото на 6 и тихи забави
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Космо!
Добро утро, тайфата!
Навън е голЕм стуууууд. Обличайте си дебели дрехи, обувайте си топли обувки и марш на работа
.
Хубав ден!
Само като погледна навън ме втриса, камо ли да излезна......
По обяд може, но сега......
Ако си тръгнала в 7 и си стигнала до офиса пиши, за да ни се отпуснат душичките.....В 10 се обаждам на 112 да те дирят по БГ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Космо!
Добро утро, тайфата!
Навън е голЕм стуууууд. Обличайте си дебели дрехи, обувайте си топли обувки и марш на работа
.
Хубав ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе се занимавам, но бях дал търговски кредити на едни контрагенти и погрешка джиросали едни товарителници на мое име, (като обезпечение) и нещо недоразбрали, па се оказа че като влезели в митниески склад в БГ ставали моя собственост (щото на товарителниците оимало две позиции, "консайнии" и уя ми яннко, втората не я чух щото пляснах един шамар на колегата дето е сгафил).... И цветята не бяха проблем а стоманата.... Оказа се че в БГ за да има един куп разрешителни да търгуваш със стомана или да внасящ, та тръгнах да ме глобяват, а аз на практика нито търгувам нито внасям - станала документална грешка, абе лудница....!
Добро утро, тайфата!
.
Хубав ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛошо Космо- бързо вземи мерки. Ти и с бизнес с цветя ли се занимаваш
Не се занимавам, но бях дал търговски кредити на едни контрагенти и погрешка джиросали едни товарителници на мое име, (като обезпечение) и нещо недоразбрали, па се оказа че като влезели в митниески склад в БГ ставали моя собственост (щото на товарителниците оимало две позиции, "консайнии" и уя ми яннко, втората не я чух щото пляснах един шамар на колегата дето е сгафил).... И цветята не бяха проблем а стоманата.... Оказа се че в БГ за да има един куп разрешителни да търгуваш със стомана или да внасящ, та тръгнах да ме глобяват, а аз на практика нито търгувам нито внасям - станала документална грешка, абе лудница....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагодаря! И аз съм от групата на "ненормалните"
. Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис
за половин час. Беше някъде към 21 часа
.
Поздрави!
Коментар
-
Не е по темата в момента ма я вижте унгарските дечица кво могат.Текста е убийствен.Ако някой го изрови на български още по добре повече хора ще разберат какво казват.Да ви звучи познато ?
http://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение....Космо.... Ти и с бизнес с цветя ли се занимаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБлагодарско за корекцията! Дано Космо те прочете! И с хлебна сода и с мая става, но за олиото бях забравил.
Вчера вече бях надул ТВ-то за финала докато го писах набързо и пак заспах в края на 4-тия сет като заваля за дъжда.
Иначе си прав, баницата си става трапатонка. 5-10 мин. сместа и после докато изпафкаш 1 цигара и тя е готова
Поздрави, Анончи!
Па ония дрисли ония ден май са ми качили нещо, щото цял ден днеска.... (не е за форум)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа бе - телесна обмяна на температура.
Ти пипал ли си задника на мадама на +14 - +16 градуса в спалня? Прилича на недобре опърлено пиле. Ако пък е обърната към теб - направо ще ти прободе гръдния кош с настръхналите си зърна.
http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар