IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Да бе - телесна обмяна на температура.
    Ти пипал ли си задника на мадама на +14 - +16 градуса в спалня? Прилича на недобре опърлено пиле. Ако пък е обърната към теб - направо ще ти прободе гръдния кош с настръхналите си зърна.
    Ти май..... пак се оплакваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Имам наематели от раша-плаших го с температурите ,които се задават,а той ме успокои с новосибирск- -33 и якутия- -48.Хватката е вътрешно сгряване-алкохол/може и телесна обмяна на температура/
      Да бе - телесна обмяна на температура.
      Ти пипал ли си задника на мадама на +14 - +16 градуса в спалня? Прилича на недобре опърлено пиле. Ако пък е обърната към теб - направо ще ти прободе гръдния кош с настръхналите си зърна.

Коментар

• Имам наематели от раша-плаших го с температурите ,които се задават,а той ме успокои с новосибирск- -33 и якутия- -48.Хватката е вътрешно сгряване-алкохол/може и телесна обмяна на температура/
        http://milom.blog.bg/

Коментар

Сега, ако беше коки, да те заям и да ти кажа, че явно имате външна тоалетна.

Ама не си коки и ще те поздравя за научената котка. Аз имах сиамка, умря на 19 години и след това вече не съм си взимал котка. Тегава работа е да ти умре любимеца след толкова години.
          Прав си, наистина е гадно. Аз винаги съм имала кучета - първо помияри, после расови кучета. Предпоследното ми куче беше красив ирландски сетер. След като умря трябваше да минат 7 години докато се решя отново да имам куче.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Сега гледах времето- до края на седмицата- минус 20-28 - дръжте се старчоци

Коментар

• Имам котка, но и тя усеща студа

Коментар

• Не, имаме 2 като едната се ползва от котката.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Teзи, които имаме котка и сме я научили да ползва човешка тоалетна сме ОК.
                    Аз имах конфликт с кучкарка, която си водеше палето да се облекчава на чистичко на нашия паркинг, а гендерлици наоколо дал Бог.
                    Сега, ако беше коки, да те заям и да ти кажа, че явно имате външна тоалетна.

Ама не си коки и ще те поздравя за научената котка. Аз имах сиамка, умря на 19 години и след това вече не съм си взимал котка. Тегава работа е да ти умре любимеца след толкова години.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Благодаря! И аз съм от групата на "ненормалните". Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис за половин час. Беше някъде към 21 часа .
                      Поздрави!
                      Вечер по-става, но сутрин!!! в 6.30ч., на -15 градуса, когато дори още гълъбите спят, а явно хората след това ще ходят на работа.
                      Е, това не го разбирам.

Коментар

• Банда добре ме сетихте сега е само за коняк- след вечеря да пия една Метакса пет звезди. Ха наздраве че измръзнахме. Космо тези рускинчета как не мръзнат брат

Коментар

• Teзи, които имаме котка и сме я научили да ползва човешка тоалетна сме ОК.
                          Аз имах конфликт с кучкарка, която си водеше палето да се облекчава на чистичко на нашия паркинг, а гендерлици наоколо дал Бог.

Коментар

• Трябва да потърся дама, която иска да поскучае с мен на концерта на Guns N' Roses, защото ще идват в София през лятото..., брейййй, че съм предвидлив, ама - отдалеко, че да е леко... ..., могат и други да се сетят за инициативата ми...

http://vbox7.com/play:6daa7f3c
                            Last edited by zarco; 30.01.2012, 20:14.
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Разбира се че по брега- само севения лед. океан е повече, но и това не е мако
                              В Силистра са заредили ловните карабини и чакат вълците от Румъния. Дунав е замръзнал.
                              Мечо

Коментар

Снощи ми се наложи да стоя буден до 7 сутринта заради търговията. Излязох на балкона да се разведря към 6.30ч. Долу беше осеяно с кучкари, които разхождат домашните си любимци по нужда.

Егати ненормалната работа.
                                После, човекът бил цветето на еволюцията.
                                Благодаря! И аз съм от групата на "ненормалните". Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис за половин час. Беше някъде към 21 часа .
                                Поздрави!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X