Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеИмам наематели от раша-плаших го с температурите ,които се задават,а той ме успокои с новосибирск- -33 и якутия- -48.Хватката е вътрешно сгряване-алкохол/може и телесна обмяна на температура/
Ти пипал ли си задника на мадама на +14 - +16 градуса в спалня? Прилича на недобре опърлено пиле. Ако пък е обърната към теб - направо ще ти прободе гръдния кош с настръхналите си зърна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега, ако беше коки, да те заям и да ти кажа, че явно имате външна тоалетна.
Ама не си коки и ще те поздравя за научената котка. Аз имах сиамка, умря на 19 годинии след това вече не съм си взимал котка. Тегава работа е да ти умре любимеца след толкова години.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTeзи, които имаме котка и сме я научили да ползва човешка тоалетна сме ОК.
Аз имах конфликт с кучкарка, която си водеше палето да се облекчава на чистичко на нашия паркинг, а гендерлици наоколо дал Бог.
Ама не си коки и ще те поздравя за научената котка. Аз имах сиамка, умря на 19 годинии след това вече не съм си взимал котка. Тегава работа е да ти умре любимеца след толкова години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагодаря! И аз съм от групата на "ненормалните"
. Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис
за половин час. Беше някъде към 21 часа
.
Поздрави!
Е, това не го разбирам.
Коментар
-
Трябва да потърся дама, която иска да поскучае с мен на концерта на Guns N' Roses, защото ще идват в София през лятото..., брейййй, че съм предвидлив, ама - отдалеко, че да е леко......, могат и други да се сетят за инициативата ми...
http://vbox7.com/play:6daa7f3cLast edited by zarco; 30.01.2012, 20:14."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРазбира се че по брега- само севения лед. океан е повече, но и това не е мако. Дунав е замръзнал.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСнощи ми се наложи да стоя буден до 7 сутринта заради търговията. Излязох на балкона да се разведря към 6.30ч. Долу беше осеяно с кучкари, които разхождат домашните си любимци по нужда.
Егати ненормалната работа.
После, човекът бил цветето на еволюцията.! И аз съм от групата на "ненормалните"
. Снощи разхождах канис лупос фамилиарис, вариетет помиярис
за половин час. Беше някъде към 21 часа
.
Поздрави!
Мечо
Коментар
Коментар