If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Замръзна ми клавиатура. Вероятно и тайфата има подобен проблем. В цяла България температурите са много ниски.
Снощи ми се наложи да стоя буден до 7 сутринта заради търговията. Излязох на балкона да се разведря към 6.30ч. Долу беше осеяно с кучкари, които разхождат домашните си любимци по нужда.
Егати ненормалната работа.
После, човекът бил цветето на еволюцията.
...по-скоро това е валидно понякога за крайбрежието, иначе - за сравнително краткият период на зимата у нас - няма как да се получи..., имаше преди време по тоя повод една спасителна акция за лебеди в морето, май....
Първото клипче, което гледах на Моби, наистина ме впечатли:
Marandi, не ти е точна рецептата. Не е хлебна мая, а е сода за хляб. И си забравил мазнината. На горните пропорции - олиото трябва да е между 1/2 до 2/3 ч.ч., като от това количество се ползва и за подмазване на тавата и за поръсване преди слагане във фурната.
Аз си я правя, като омесвам сиренето (около 150 гр.) с тестото. Поръсеното много засъхва.
Хмммм, дояде ми се.
Благодарско за корекцията! Дано Космо те прочете! И с хлебна сода и с мая става, но за олиото бях забравил.
Вчера вече бях надул ТВ-то за финала докато го писах набързо и пак заспах в края на 4-тия сет като заваля за дъжда.
Иначе си прав, баницата си става трапатонка. 5-10 мин. сместа и после докато изпафкаш 1 цигара и тя е готова
Не е само техно. Има няколко много музикални албума.
Тази песен за Sinead O'Connor е също добра и е според мен от най-добрия му албум "18". http://www.youtube.com/watch?v=tGHMmhn2i-4
Не е само техно. Има няколко много музикални албума.
Тази песен за Sinead O'Connor е също добра и е според мен от най-добрия му албум "18". http://www.youtube.com/watch?v=tGHMmhn2i-4
Този Moby не е от мъжете, които одобрявам , но пък хубава музика пише.... баш за такива късни часове, когато чакам да видя какви ще ги надробят китайците.... http://www.youtube.com/watch?v=TbGUrNtoRC4
Този Moby не е от мъжете, които одобрявам , но пък хубава музика пише.... баш за такива късни часове, когато чакам да видя какви ще ги надробят китайците.... http://www.youtube.com/watch?v=TbGUrNtoRC4
Ти как скочи от "мързеливата баница" и рецептите, на Гърция и валутите?
Гърците трябва да са луди да подпишат споразумение с кредиторите.
Все едно ти да имаш да ми връщаш 1000 евро, но в договора да пише, че 950 от тях може да ми ги върнеш в драхми, на които ти ще определиш цената спрямо еврото.
Аз пък ти предлагам да ти опростя 600 евро от заема, но да подпишем договор, че останалите 400 евро ще ми ги връщаш само и единствено в евро.
Ти какво ще предпочетеш?
Ами как скочих ...на диета съм .Пък и нали знаеш .."Памукчия бяло куче неще да види"
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
ЗдравейАнон,два дни си дадох почивка и не съм следил никакви новини.Май гърчолята си стягат капата да си ходят.
Ти как скочи от "мързеливата баница" и рецептите, на Гърция и валутите?
Гърците трябва да са луди да подпишат споразумение с кредиторите.
Все едно ти да имаш да ми връщаш 1000 евро, но в договора да пише, че 950 от тях може да ми ги върнеш в драхми, на които ти ще определиш цената спрямо еврото.
Аз пък ти предлагам да ти опростя 600 евро от заема, но да подпишем договор, че останалите 400 евро ще ми ги връщаш само и единствено в евро.
Marandi, не ти е точна рецептата. Не е хлебна мая, а е сода за хляб. И си забравил мазнината. На горните пропорции - олиото трябва да е между 1/2 до 2/3 ч.ч., като от това количество се ползва и за подмазване на тавата и за поръсване преди слагане във фурната.
Аз си я правя, като омесвам сиренето (около 150 гр.) с тестото. Поръсеното много засъхва.
Хмммм, дояде ми се.
ЗдравейАнон,два дни си дадох почивка и не съм следил никакви новини.Май гърчолята си стягат капата да си ходят.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар