IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Затова и се затруднявам с намирането. Имах доверен ракиджия доскоро, но той спря да произвежда, че доста остаря.
    По това време на годината е трудно с ракойката. Бих ти "ударил" едно рамо винаги, ама 5-6 литра и мИня ме затрудняват в момента.

П.П. Купуваме от тати - аз към 50-60л и братлето към 70-80л и то есента, понеже той вари 500л на година и до Нова година е продадена.

Не я хваля, но е 100% дестилат, двойно преварен и е от Дъмпъл/Чивас нагоре като качество - демек цял ден да къркаш, не можеш се напи. Кофти е като свикнеш и се чудиш какъв боклук да си поръчаш по кръчмите, освен бира. Бирата все още не я ментосват сякаш?! ( кат' махнем спирта ) - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
      а стига бе, замириса на хормони от километри
      Нали се бяхме разбрали с теб да й занесеш огърлицата, която си намерил днес - изгубената от НЕЯ... дано ти е останало време и сте се разбрали на лични, но пък и утре е ден...

Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
      ......... Аз ще съм си у нас, .... не пуша и няма и да пия.
      ...а, ако тя педложи да вдигнеш наздравица - да не почнеш да се дърпаш - дори да не ти се пие - само като я фиксираш с поглед - веднага ще ти пресъхне устата...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Апа и хубавата много често не си я продават хората...
        Затова и се затруднявам с намирането. Имах доверен ракиджия доскоро, но той спря да произвежда, че доста остаря.

Коментар

• Мале как се запих и днес... Еййй поздрав за всички яки пичове и девойки от темата...

http://vbox7.com/play:b7288b08

ПС. Ще Ви оставям и отивам да простея в една яка кръчма с бившето ми гадже и едни мои лъвчета..

Коментар

Засега съм уредил гроздова и малко сливова.
            Чакам потвърждение за кайсиева.

Някъде към 5-6 литра трябва да събера. Ще има и купешки пиенета, но за ракията всички са твърди, че трябва да е домашна и малко се затруднявам.
            Апа и хубавата много често не си я продават хората...

Коментар

Някъде към 5-6 литра трябва да събера. Ще има и купешки пиенета, но за ракията всички са твърди, че трябва да е домашна и малко се затруднявам.
              Домашната е хлъзгава работа ако не си сигурен в призхода и качеството.. Щото всеки майстор си хвали стоката, па какви неща съм опитвал...

Коментар

Е така се живее... Каква райия ще носиш?

Коментар

• Абе страхотен филм беше- документално игрален- но много критерии и подготовка има за артистите- сериозен легален бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Космо и канал като Платиниум да направиш пак ще остане името ти. Гледал съм филм за собственика- швед - сега живее в Испания
                    Много добър канал.. Добре се е есетил човека

Коментар

• Космо и канал като Платиниум да направиш пак ще остане името ти. Гледал съм филм за собственика- швед - сега живее в Испания

Коментар

Знам.

Но пък ми стана интересно темата за язовира, защото ще прекарам Великден до един частен язовир. Човекът е направил за себе си къща, в която могат да преспят поне 10 човека. Агънцето вече е уговорено (може и да е там вече), а за всеки случай е подготвено и едно яренце, но то ще е за понеделника.

Аз отговарям за ракията.

Е така се живее... Каква райия ще носиш?

Коментар

Георгиеви са.

Но сега е страшна гнусотия - ако решиш да правиш подобни неща и следващия ден в темата за Политиката или ще те изкарат приближен на властта и переш пари, или че си олигарх и търсиш индулгенция или че си не знам какво си....

Всеки благороден жест се тълкува по най-мерзкия начин.

Затова - ще правим нови болници, университети и т.н.- чрез СМС-и. Както беше девиза на Тотализатора доскоро - "С малки суми, но редовно".
                          Toва, което му се случи на Чирков е показателно, но пък нещата се променят (според мен).
                          Ако сте решили да правите болници-ПРАВЕТЕ ГИ.
                          Все пак и тук трябва да има музей Гугенхайм, Рокфелер сентър, Карнеги хол....и.т.н.
                          Last edited by val/she; 11.04.2012, 19:16.

Коментар

• Не съм чела назад, но ако искаш ВЕЛИЧИЕ-учреди сериозна стипендия, която по-късно да прерасне в награди от рода на "Пулицър", "Нобел"..зависи къде ще се позиционираш.

п.п.Като сте казали Че, който е спорна личност-прочети "Интелектуалците", а и малко история, но е интересно как са му хрумнали тези идеи:
                            http://www.zamunda.net/details.php?id=242786&hit=1
                            Last edited by val/she; 11.04.2012, 19:08.

Коментар

Абе приказвам си и аз колко да не заспя.... Най много да направя някоя марка водка на мое име.. Като Смирнофф
                              Знам.

Но пък ми стана интересно темата за язовира, защото ще прекарам Великден до един частен язовир. Човекът е направил за себе си къща, в която могат да преспят поне 10 човека. Агънцето вече е уговорено (може и да е там вече), а за всеки случай е подготвено и едно яренце, но то ще е за понеделника.

Аз отговарям за ракията.

Коментар

Избий си от главата тая идея. Утре ще се удави някой в него или ще залее някое село и в жълтата преса - Космонавта уби еди-колко си човека.

П.П. Не е добра идея също да правиш "водно огледало", по понятни причини.

Абе приказвам си и аз колко да не заспя.... Най много да направя някоя марка водка на мое име.. Като Смирнофф

Коментар

Working...
                                X