IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Мислех си и за язовир.. Частен язовир на мое име..
    Избий си от главата тая идея. Утре ще се удави някой в него или ще залее някое село и в жълтата преса - Космонавта уби еди-колко си човека.

П.П. Не е добра идея също да правиш "водно огледало", по понятни причини.

Коментар

• Язовир не е добре- нещо за наука , култура, спорт или лекуване батко- за широките народни маси

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Космо този дето яде насекомите по джунглите и аз го харесвам. Няма да те обвинят хората ще те разберат, но няма такива хора с такива сърца сега. Да тези братя Георгиеви са Велики- и тези които съм изброил и те. Това са истинските патриоти.Как сега не се намери един от тези Баневци, Божковци , Герговци- да направи нещо такова за Родината си- само крадат и с гъзовете си от народаПусна лакомия като пандемия е. Много ме кефи че се разбираме и по тази тема пичове
        Новите баровци са точно от типа нови баровци. Те са първо поколение олигарси чието ниво е на силиконовите цици и на бентлитата.. Вече тяхните внуци след като завършат в Швейцария може и да даряват или строят в полза на народа...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Георгиеви са.

Но сега е страшна гнусотия - ако решиш да правиш подобни неща и следващия ден в темата за Политиката или ще те изкарат приближен на властта и переш пари, или че си олигарх и търсиш индулгенция или че си не знам какво си....

Всеки благороден жест се тълкува по най-мерзкия начин.

Затова - ще правим нови болници, университети и т.н.- чрез СМС-и. Както беше девиза на Тотализатора доскоро - "С малки суми, но редовно".

И аз пускам СМСи ама ми се ще нещо лично аз да направя. Мислех си за чешма и параклис.... Ама си прав че всичко се опорочава и на най добрите идеи се придават политически нюанси.. Мислех си и за язовир.. Частен язовир на мое име.. Ама все ми се виждат тъпи идеите ми...

Коментар

• Космо сега се сетих за един приятел- направи възтанови в селото на баба си църквата- много полезно дело- и много хубаво стана- абе човек като има сърце не трябва да е милиардер

Коментар

• Космо този дето яде насекомите по джунглите и аз го харесвам. Няма да те обвинят хората ще те разберат, но няма такива хора с такива сърца сега. Да тези братя Георгиеви са Велики- и тези които съм изброил и те. Това са истинските патриоти.Как сега не се намери един от тези Баневци, Божковци , Герговци- да направи нещо такова за Родината си- само крадат и с гъзовете си от народаПусна лакомия като пандемия е. Много ме кефи че се разбираме и по тази тема пичове

Коментар

Мдааа. Както тия братята дето са пред Софийския университет (май Георгиеви бяха)... Е за това говоря..
                Георгиеви са.

Но сега е страшна гнусотия - ако решиш да правиш подобни неща и следващия ден в темата за Политиката или ще те изкарат приближен на властта и переш пари, или че си олигарх и търсиш индулгенция или че си не знам какво си....

Всеки благороден жест се тълкува по най-мерзкия начин.

Затова - ще правим нови болници, университети и т.н.- чрез СМС-и. Както беше девиза на Тотализатора доскоро - "С малки суми, но редовно".

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Грехота е Чиляк да не мИчтае, за каквото си иска и по колкото си иска - хихи
                  ------------------------------

Ако правилно съм те разбрал май и при мИня имам вече такъв проблем и не мога да си го реша засега. Психолозите го наричат вътрешна мотивация. Когато тя изчезне и си е е*ало *айката.

Демек ще го кажа по друг начин. Примерно за да запалиш кат' факел ти трябва една искра, която може да се открие на хиляди места около нас в най-дребните и незначителни случки на пръв поглед или наши мисли.

Е, 'убау въртиш манивалата и палиш от четвърт кат' последния модел на Трабант. Правиш най-якото "горене" и старт, което даже и теорията не може да обясни защо се е случило. Къпиш на обороти, които са изглеждали невъзможни за нормален чиляк и всичко е прекрасно .......

После идва най-големия хумор за мИня. Правиш си поредното напиване, а аз кат' съм пиян и смятам горе в Русата кордела кат' Пентиум 18-десет и в един момент ти просветва, че ситуацията се е променила. Обстоятелствата вече са други и мотивите да направиш най-силния старт в "историята" на Трабант и да почупиш всички рекорди, вече са станали други.

Т.е. оная "малката" искра, която те е вдъхновявала вече я няма и нещата са станали "рутинни". Каква дума само Рутина ( драйфа ми се само като си я помисля ).

И стигаме на моя проблем - БАаааММмм - личната ми мотивация изчезва, оттам насетне - следва "У Лево, у лЕво, у лЕво .." и търсене на нова "искра", която да те разпали.

П.П. После като рухне всичко и почват довчерашните ти критици, дет' са те храцали по повод и без повод да ти викат: "Ама, ти беше най-добрия в еди какво си и защо спря." Защото вече я няма мотивацията, бря и не могат да те разберат.

Космо нещо подобно ли е и при теб, братле? - хихи
                  -----------------------------------------------
                  Чиърс на бебетата!

Аз поспах и тъкмо умувам колко кръчми днес ще обиколя, че трябва да се кърка. Алкохолизм - ето будушии нации ( както е казал товарищ Ленин )

Както винаги си уцелил едно към едно нещата.... Много ми е приятно с Вас. Не познавам по откровенни и мислещи хора. Или може би сме по истински щото сме анонимни и всеки си казва каквото му душа сака... Его пак се прибрах да си пиша с Вас вместо да излизам някъде... Ама много ми е гот - поркам си уиски он дъ рокс, гледам дискавъри един идот дето яде паяци и змии (Беар не знам си кой) и си пиша с Вас разни неангажиращи неща, коиот по никакъв начин не ме натоварват.. Кой е като мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Аз не съм такъв филантроп като вас. По-скоро съм жесток спекулант.

Като малък, родителите ми ме накараха да засадя един прораснал жълъд (нямаха си друга работа) на едно семейно вилно място. Той взе, че се хвана и стана дъб-че. Като го гледам каква ми е фиданка след толкова години - разбирам колко сме преходни човеците.....но пък ми прави голямо удоволствие, че аз съм му дал живот.

Само мога да си мечтая какво е усещането да направиш, да кажем Градски Университет или Библиотека....

Мдааа. Както тия братята дето са пред Софийския университет (май Георгиеви бяха)... Е за това говоря..

Коментар

ЕЕЕЕ Бате Космо- ти като Краси собственика на Свилоза- да не летите на една ракета батко, а ние ще ви гледаме, ще си поркаме и ще ви се кефим
                      С г-н Дачев си имахме приказката преди време.. Полсе интересите ни се разминаха покрай един голям проект..

Коментар

Нося разбира се.... Сега и на мен ми се виждат смешни тези желания но когато човек е млад вижда живота и ценностите под друг ъгъл...
                        Грехота е Чиляк да не мИчтае, за каквото си иска и по колкото си иска - хихи
                        ------------------------------

Ако правилно съм те разбрал май и при мИня имам вече такъв проблем и не мога да си го реша засега. Психолозите го наричат вътрешна мотивация. Когато тя изчезне и си е е*ало *айката.

Демек ще го кажа по друг начин. Примерно за да запалиш кат' факел ти трябва една искра, която може да се открие на хиляди места около нас в най-дребните и незначителни случки на пръв поглед или наши мисли.

Е, 'убау въртиш манивалата и палиш от четвърт кат' последния модел на Трабант. Правиш най-якото "горене" и старт, което даже и теорията не може да обясни защо се е случило. Къпиш на обороти, които са изглеждали невъзможни за нормален чиляк и всичко е прекрасно .......

После идва най-големия хумор за мИня. Правиш си поредното напиване, а аз кат' съм пиян и смятам горе в Русата кордела кат' Пентиум 18-десет и в един момент ти просветва, че ситуацията се е променила. Обстоятелствата вече са други и мотивите да направиш най-силния старт в "историята" на Трабант и да почупиш всички рекорди, вече са станали други.

Т.е. оная "малката" искра, която те е вдъхновявала вече я няма и нещата са станали "рутинни". Каква дума само Рутина ( драйфа ми се само като си я помисля ).

И стигаме на моя проблем - БАаааММмм - личната ми мотивация изчезва, оттам насетне - следва "У Лево, у лЕво, у лЕво .." и търсене на нова "искра", която да те разпали.

П.П. После като рухне всичко и почват довчерашните ти критици, дет' са те храцали по повод и без повод да ти викат: "Ама, ти беше най-добрия в еди какво си и защо спря." Защото вече я няма мотивацията, бря и не могат да те разберат.

Космо нещо подобно ли е и при теб, братле? - хихи
                        -----------------------------------------------
                        Чиърс на бебетата!

Аз поспах и тъкмо умувам колко кръчми днес ще обиколя, че трябва да се кърка. Алкохолизм - ето будушии нации ( както е казал товарищ Ленин )

Коментар

• Абе с възрастта човек се замисля, че парите които ще похарчи за някакви поредни гъзарски боклуци може да се похарчат по- добре за нуждаещи хора. Да невероятно е, но и по малко- пак ще е добре- детска градина, площадки за спорт, чешмички. Зависи от възможностите, но не като крадците олигарси- Бентлита, самолети, палати с парите откраднати от книжките на бабичките и народа си

Коментар

Космо хубаво е човек да има мечти. Но улицата и другите неща са малко детски и недостатъчни за народа. Друго е наистина да направиш- детска градина, училище, университет , болница. Но не като Токуда да дерат по девет кожи. Като д-р Петър Берон, Братя Георгиеви, Кудоглу в Пловдив, Васил Априлов в Габрово, А. Ценов във Свищов. За това си заслужава да мисли човек брат.Или поне стипендии за даровити деца на твоето име в икономиката или строителството. Парите минават и заминават, а направеното за благото на народа остава. И аз давам пари за благотворителност и съм в няколко такива организации, но не фондации- крадци, но нямам силици още за по голями неща.Онези хора са били кръв от кръвта на народа си и са не по малко допринесали от героитеМоже пък след време след кризата да се обединим за нещо на ползу роду
                            Аз не съм такъв филантроп като вас. По-скоро съм жесток спекулант.

Като малък, родителите ми ме накараха да засадя един прораснал жълъд (нямаха си друга работа) на едно семейно вилно място. Той взе, че се хвана и стана дъб-че. Като го гледам каква ми е фиданка след толкова години - разбирам колко сме преходни човеците.....но пък ми прави голямо удоволствие, че аз съм му дал живот.

Само мога да си мечтая какво е усещането да направиш, да кажем Градски Университет или Библиотека....
                            Last edited by anon6706; 11.04.2012, 17:20.

Коментар

• Този е много як виз Батко

Коментар

Космо хубаво е човек да има мечти. Но улицата и другите неща са малко детски и недостатъчни за народа. Друго е наистина да направиш- детска градина, училище, университет , болница. Но не като Токуда да дерат по девет кожи. Като д-р Петър Берон, Братя Георгиеви, Кудоглу в Пловдив, Васил Априлов в Габрово, А. Ценов във Свищов. За това си заслужава да мисли човек брат.Или поне стипендии за даровити деца на твоето име в икономиката или строителството. Парите минават и заминават, а направеното за благото на народа остава. И аз давам пари за благотворителност и съм в няколко такива организации, но не фондации- крадци, но нямам силици още за по голями неща.Онези хора са били кръв от кръвта на народа си и са не по малко допринесали от героитеМоже пък след време след кризата да се обединим за нещо на ползу роду
                                Евала Кире.. С теб сме си от една порода... Па някой ден ще ни оценят хората, ама как имаше един руски виц дето дето един хванал златната рибка и си пожелал да стане герой на съветския съюз и от земята изкочил един немски танк и нашият почнал да крещи: Не казах посмъртно....

Коментар

Working...
                                X