Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение

Аз па мисля да лягам след малко - хихи
Иначе много правилно, днес не се работи, както дума Църквата:
Велика Сряда - трети ден от Страстната седмица
............................
На Велика сряда не се извършва никаква работа, защо се вярва, че умението може да бъде отнето.
http://news.ibox.bg/news/id_1120155632
----------------------------------------------------------
Днес е ден за къркане, Артемидка да "попее" сладко, бебетата да гукат у форумО и така

Чиърс!
И аз съм по-добре, че завчера ходих при един приятел в кръчмето и дърпах едни водки, ама какви боклуци вече продават по тия кръчми, не е истина просто. Финландията предния път му казах, че не става, ся някакъв Смирноф кърках и вчера бях 'ноу зле - хихи
Ся къпят на някаква схемичка в БГ-то с алкохолите. Демек, което питие направи пазарен дял и освен официалния вносител се пръкват и няколко "дистрибутора" и почват да заливат търг. мрежа с ментета. Казах му на моя приятел, ама вика - нищо не мога да направя, отказват му складовете и да му сменят бутилките. Демек нищо му нямало на пиенето, а той не кърка и не може да прецени. Бе, луда работа

За къв чеп ми трябваше да се изглезвам на 'убава ракойка ( дет' е от Дъмпъл нагоре като клас ). Ся по кръчмите няма к'во да се кърка. Само боклуци, че и пари ти искат да те тровят - хихи
Коментар