IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kosmo не се пали.Знаеш ли колко хора са така?И ако успееш да помогнеш на един другите какво да ги правим?Това не решава въпроса.Всичкото се дължи на нашия андрешковски манталитет да излъжем да сме тарикати.Когато сме млади и здрави крием данъци и осигуровки а когато дойде лошото търсим държавата.Надявам се някой ден да се осъзнаем

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Приятели днес да не забравим да отдаденм почит и на св. Трифон с чаша червено вино. А после може и на св. Валентин. Ха наздраве да сме живи и здрави. Космо жив ли си в студа и непиещ/
      http://www.youtube.com/watch?v=X1m60n3pOZs

Жив съм брат.. Или поне тялото ми е живо.. Душата ми отдавна умря... Днес ми се е.. мамата.. Пих и две водки за да не полудея.. Един колега много загази здравословно.. Явно ще остане на легло до края на живота си.. Драма.. Има семейство, деца, на 36 години е... Оказва се че в родината ни татковина няма нито една служба или фирма или каквото и да било дето да организира или поне да ти даде информация: Как аджеба този човек, да извърви пътя по преждевременното си пенсиониране по болест, какви документи трябва да му издам, как се минава ТЕЛК и кави резулати трябва да има там (% инвалидност от който зависи пенсията).. Явно тия ТЕЛКОве са поредният стълб на корупцията, щото една баба в НОИ днес ми вика че ако не платиш по добре да не си губя времето.. А как тоя човек който въобще не може да ства от леглото ще виси на опашки пред 20 институции?????? Ебати държавата - само ми давта едни закони, дето аз и 5 тимата ми юристи не можем да разберем.... Никой не ти казва каквим осигуровки му трябват на момчето и кава пенсия ще получи, щото нали разбирате че да му дадат някави 200 лв. е напълно възможно, като знам че целта на държавата ни е да избие населението в нея.... И каво става от там - миналият месец съм платил парно 320 лева... Как е възможно да има в ЕС пенсии на по болест 200 лв...... Айде възрастните хора са свикнали да живеят скромно и децата им помагат, ама това момче не искам да го мисля... Щото и аз не съм вечен, ще направя кавото мога но... тук е ролята на държавата.. Вместо да наливат асфалт да вземат да вдигнат инвалидните пенсии.. Да спрат фалшивите инвалиди(защото днес разбрах че инвалидите страдали, щото имало много изманици???? )...

Търсих в нета и не мога да открия някое дружество което например - давам му 5 бона и едно пълномощно и от там да не се занимава момчето.. Ако е много зор ще го закараме до някъде ама... Може ли да няма организация при която държавните служители да ходят при неподвижните пациенти... Айде това лъвче, ние сме 20 говеда всеки по 100 кила, може да го занесем на ръце до Варна, ама каво прави чичо Пешо с инсулт в село Голем кур, Ямболско?

В такива моменти ми се повръща и ме е гнус от тая държава.... А аз съм от малкото дето променят нещата и се борят... И утре съм решил ако трябва при социалният и здравбият министър ще вляза ама няма да оставя сисатемата да погуби един млад човек.. Дееба и идиотите... Е сега си взимам ксанакса, пия още две водки и утре ги почвам по азбучен ред НОИ, МОИ, ТЕЛК, МЕЛК..... Ще ги спукам от дела тия педераси...

Коментар

• Може и на 14, Аз св. Трифон го тача и уважавам ден праз ден с винцок

Коментар

Приятели днес да не забравим да отдаденм почит и на св. Трифон с чаша червено вино. А после може и на св. Валентин. Ха наздраве да сме живи и здрави. Космо жив ли си в студа и непиещ/
          Kире на 14 ще му отдам по голяма почит.Нещо не съм фен на новия календар

Коментар

• Ето от къде Тарантино (освен Хайнекен) е взел някои идеи (звукът естествено е премодулиран):

http://www.youtube.com/watch?v=aHA_S48KRrI

Коментар

• Приятели днес да не забравим да отдаденм почит и на св. Трифон с чаша червено вино. А после може и на св. Валентин. Ха наздраве да сме живи и здрави. Космо жив ли си в студа и непиещ/

Коментар

• поздрави на старчоците-
                най-добре се пие на хубава музика
                http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y
                http://www.youtube.com/watch?v=1cQh1...eature=related
                Last edited by MILOM; 01.02.2012, 15:10.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Пазете драгоценното си здраве и опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    На мен ми харесва онзи разказ, дето той си продал часовника и и купил гребен, пък тя си продала косата и му купила верижка за часовник.
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

И днес ще е хладничко Термометърът показва -17 градуса. Подухва и един приятен лек ветрец ...

П.П. "Даровете на влъхвите"
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      В момента чета О. Хенри. На млади години много харесвах разказа му "Вожда на червенокожите". Сега имам чувството, че главният герой се подвизава в моя дом
                      На мен ми харесва онзи разказ, дето той си продал часовника и и купил гребен, пък тя си продала косата и му купила верижка за часовник.
                      Last edited by mechobikov; 01.02.2012, 03:43.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Здравей, за късмет без провлачване. Гледам сте нищили литературата. Обичам я тая тема. Имаме много велики писатели, майстори на селските истории. Обаче що все за разни горни нанадолнища, не мога да разбера. Не са писали за най хубавото село дето е на края на Стара планина и в началото на Черно море и е кръстено на братя Шкорпил
                        Хайде сега - капризи Не били написали нищо за най-хубавото село. Ами какво да пишат!? На края на Стара планина - ще го приемем за "+", но това, че е в началото на Черно море може да се отчете само като "-".
                        Така като се замисля, ако в селото има готини мадами, с подходящата за случая гръдна обиколка, бихме могли да изпратим Космо с мисия. Той се изявява като доста добър автор на късия разказ. Няма начин селото да не се прочуе.

П.П. В момента чета О. Хенри. На млади години много харесвах разказа му "Вожда на червенокожите". Сега имам чувството, че главният герой се подвизава в моя дом
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Привет! Как мина провлачването от едно пристанище до друго?
                          Здравей, за късмет без провлачване. Гледам сте нищили литературата. Обичам я тая тема. Имаме много велики писатели, майстори на селските истории. Обаче що все за разни горни нанадолнища, не мога да разбера. Не са писали за най хубавото село дето е на края на Стара планина и в началото на Черно море и е кръстено на братя Шкорпил
                          tnm

Коментар

• Судан е много бедна държава от векове

Коментар

Нещо интересно има ли там
                              Не знам. За първи път съм тук. За кратко сме и нямам време да изляза. Хората изглеждат едни такива недохранени.
                              tnm

Коментар

• Нещо интересно има ли там

Коментар

Working...
                                X