IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Космо,трябва да мине ТЕЛК,да го освидетелстват колко е инвалид и какъв %. После в НОИ. Първо през джипито за направления насам натам, ТЕЛК,ама то на тоя ТЕЛК си е ебало мамата,трагедия е отвсякъде
    И каква е трагедията по-точно?!?!
    500 000 освидетелствани инвалида в България, от които 400 000 имат автомобили или пребиват хора.

Коментар

Космо,трябва да мине ТЕЛК,да го освидетелстват колко е инвалид и какъв %. После в НОИ. Първо през джипито за направления насам натам, ТЕЛК,ама то на тоя ТЕЛК си е ебало мамата,трагедия е отвсякъде
      Апа и за да мине телк преди това трябват куп документи - трудови книжки, епикризи (знам ли каво трябва точно).. Предстваи си как го влачим момчето на колоичка от Драгалввци до Люлин например и ни връщат щоот нямаме примерно удостоверение че не педераст от Община подуене...

Коментар

Е там явно е ключа от палатката: Да намеря доктор в ТЕЛК който да ни насочи и даде най високият % инвалидност и връзка в НОИ да не ме мотат... И ако може да ги вземем членовете на телк да ги закараме до къщата на момчето... Додби дали няма ТЕЛК койот да ходи по адреси, щото ми казаха че тези комисии били пародия на ненормални баби и старци дето се чудели как да не плащат телефон, ама правели огромни опашки... И има ли фирми коиот да движат процеса, че сега се пазят и не смеят да взимат пари от непознати....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Няма смисъл, Космо : Либо мы их, либо они нас !

Друга е тук тактиката ! В противен случай си обречен ....

Тоз форум полека-лека го отсвирвам - няма смисъл,а и дневният ред на обществото отдавна вече е друг

Ей ти един поздрав - преводът за съжаление е прекалено буквален,но по-добър в тубата, няма !

http://www.youtube.com/watch?v=RNrm4l7QwCs

Клипът е качен от някой си roninassassin => "самотен самурай - атентатор" по разшифровка на ника който го е качил . Но това е оксиморон - според японската традиция ронините са си правели харакири , а не са тръгвали към отмъщение

ПС: И вновь продолжается бой, —
          И сердцу тревожно в груди...
          И Ленин такой молодой,
          И юный Октябрь впереди!
          При мен проблеми няма брат.. Аз отдавна съм се прежалил... Ама никога не съм си оставял хората.. И докато дишам няма да оставя мой човек...Един бе казал: Не можеш да се бориш със сиатемата, трябва да намериш начина да я разрушиш... Много ме е яд... Как може в ЕС човек да живее със 100 евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Няма подробно бе бат Маранди.. Казуса би трябвало да е елемнтарен.... МЪж на 36 години, прави тежка катастрофа и остава на легло... Доказано епикризи итн. До тоя момент съм го осигурявал на 2 000 лв. (максимума) има общо 15 години трудов стаж.. Та въпроса е как този човек от тук натам да спре да работи и да зпочне да взима инвалидна пенсия? Къде да се отиде? Какви документи трябват? Как ще го завдем до там?

Ав една нормална държава тия работи още в болницата щяха да са решени - инвалидност толко и толко, служебно документите в НОИ, изчисляват пенсията, прекратяват му трудовия стаж, дават му една карта по която да му превеждат пари и удостоверение за инвалид с което да ползва всички полагащи се на човек с увреждания права итн.... Тук го изписаха от болница и го хвърлиха в ръцете на жена му( която беше неадекватна, след случилото се) от там аз му мплащах хосписи итн.... Сега се стабилизира и въпроса ми е Какво прави,? Видях се с двама адвокати по трудово право - Идея нямат? Има обаче някаква схема, защото един куп здрави хора дават на някой пари и ги пишат инвалиди тс. има схема... Въпроса е каква е и кой я движи?

Коментар

• Днес ми е заядливо и ще се "изходя" и в тази тема:

Едно време, в компанията приятели имаше един, който все разказваше случки, вицове, украсени небивалици и цялата компания, момичета и момчета, си запълваше купона с развитието и обсъждането на това, което е казал той.

По едно време, момчето, което изобщо не беше глупаво и след като изчука готините мадами в компанията, взе да се усеща, че това е емоционален и физически вампиризъм от приятелите му. Щото той можеше да легне с една, най-много две от мацките и след това вампирите се облажваха покрай него с "останките", които по него време, хич не бяха лоши.

Та тъй - момчето изкара така 1-2 години и повече нито го чухме, нито го видяхме..... Сега се подвизава другаде, където и то може да се захранва емоционално.

Коментар

• Космо - намери лекари от комисията на ТЕЛК за да се свърши работа. Имам познат с катастрофа и група в Норвегия- вече колко години си е в БГ и по карта получава всеки месец по 1400еврака, а е бил със средни осигуровки. Разказвал ми е- докато излезе от болницата е имал група.

Коментар

Няма подробно бе бат Маранди.. Казуса би трябвало да е елемнтарен.... МЪж на 36 години, прави тежка катастрофа и остава на легло... Доказано епикризи итн. До тоя момент съм го осигурявал на 2 000 лв. (максимума) има общо 15 години трудов стаж.. Та въпроса е как този човек от тук натам да спре да работи и да зпочне да взима инвалидна пенсия? Къде да се отиде? Какви документи трябват? Как ще го завдем до там?

Ав една нормална държава тия работи още в болницата щяха да са решени - инвалидност толко и толко, служебно документите в НОИ, изчисляват пенсията, прекратяват му трудовия стаж, дават му една карта по която да му превеждат пари и удостоверение за инвалид с което да ползва всички полагащи се на човек с увреждания права итн.... Тук го изписаха от болница и го хвърлиха в ръцете на жена му( която беше неадекватна, след случилото се) от там аз му мплащах хосписи итн.... Сега се стабилизира и въпроса ми е Какво прави,? Видях се с двама адвокати по трудово право - Идея нямат? Има обаче някаква схема, защото един куп здрави хора дават на някой пари и ги пишат инвалиди тс. има схема... Въпроса е каква е и кой я движи?
                  Виж, разбирам, че си афектиран, но т'ва си е процедура по документи. За 5 бона бих си вдигнал задника да ти организирам всичко ( шегувам се ).

Шест месеца минали ли са като болнични?

Коментар

• Ха наздраве - за св. Трифон с мавруд от Асеновград

Коментар

.... Ще ги спукам от дела тия педераси...
                      Няма смисъл, Космо : Либо мы их, либо они нас !

Друга е тук тактиката ! В противен случай си обречен ....

Тоз форум полека-лека го отсвирвам - няма смисъл,а и дневният ред на обществото отдавна вече е друг

Ей ти един поздрав - преводът за съжаление е прекалено буквален,но по-добър в тубата, няма !

http://www.youtube.com/watch?v=RNrm4l7QwCs

Клипът е качен от някой си roninassassin => "самотен самурай - атентатор" по разшифровка на ника който го е качил . Но това е оксиморон - според японската традиция ронините са си правели харакири , а не са тръгвали към отмъщение

ПС: И вновь продолжается бой, —
                      И сердцу тревожно в груди...
                      И Ленин такой молодой,
                      И юный Октябрь впереди!
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Космо,

по-спокойно, братле. С нерви не става.

Дай по-подробно инфо какво се е случило?

П.П. Чиърс и аз къркам цял ден да се таковам в Русата киферица

Коментар

• Космо така е брат тъжно- тъпо е- аз имам познати с 90 процента телк и по 200 лева взимат- помагал съм им за някаква държавна работа, защото там има квоти и са съкратени от съкращения.Така си получават и пенсиите и заплатите. Ще го занесете, но е хубаво да подготвиш и работата предварително. За доходите да не коментираме, но както Пешо вика- ние сме си виновни. Патриот съм на България, но по кротко и унизено племе едва ли има в Европа. Нестига това ами и на политици не случваме все за 20г. Както се казва на Родина случихме, но на държава не. Гърците са до шия в ла... и пак чупят и хвърлят- не си дават 15-16 заплата, а какво да кажем за французите, италианците и даже румънците- тъжно брат. Тук на мъчителите на народа портретите целуват и паметници издигат...Няма народ в Евопа да търпи такава бедност, но ние по това сме шампиони и по корупция

Коментар

• Аз и така не се преборих с ТЕЛК, ама щом някой има енергия да почва институциите, нека поне бъде с акъл, което ознава стратегия. И си мисля как ще се впише в един такъв план да се задействат телевизии, скрити камери и всякакви средства с които наистина да изработиш резултат.

Коментар

• Космо,

по-спокойно, братле. С нерви не става.

Дай по-подробно инфо какво се е случило?

П.П. Чиърс и аз къркам цял ден да се таковам в Русата киферица

Коментар

• Много тъжно ! Геноцидът (от гръцки:γενο - род, племе и латински:caedo - убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална ....група . Така е тук , Космо ! Държавата под благовидния предлог , че няма пари , оставя естествения подбор да си каже думата . В такива моменти човек разбира , че държава няма .

Коментар

Working...
                                X